Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור העובדה שכל זה קרה בגלל שהיה שתוי, כמה שלא יהיה נעים לך לשמוע מכיוון שאת מכירה אותו - צריכים להאשים אותו בהריגה, גם כי זה מה שהוא עשה - לדעתי אי אפשר לשלם על חיים של מישהו בשלילה, אפילו אם הנפגעים מתו בתאונה - אם מוכיחים שאותו אדם אשם ללא צל של ספק ושהתאונה נגרמה בידיו, על אחת כמה וכמה כחלק מזלזול בחיי אדם כשנהג שתוי והחליט לעבור באדום - יש להאשים אותו בהריגה, כאן הוא כבר לקח חיים של מישהו כשהשתמש ברכב ללא שום אחריות, ובמקרה כזה לא הגיוני להשאיר את העונש במסגרת תחבורתית בלבד.

מה גם, שצריך להפוך את המקרה הזה לדוגמא - למען יראו ויראו, המקרה קיבל חשיפה תקשורתית נרחבת וצריך להעניש אותו בעונש דרקוני ע"מ שכל האנשים שיבואו אחריו בפני סיטואציה של לשתות ולנהוג יזכרו בנהג ובעונש שקיבל - ויבינו שלא שווה להם, הרי אם הוא יקבל שנה מאסר על תנאי ושלילה ל 3 שנים בפועל אף אחד לא ישמע על זה - מאידך אם יואשם בהריגה כל המדינה תשמע על זה ותפחד סוף סוף לשתות ולנהוג.

וכן, תמונות זוועה לא מפחידות אנשים כשהם במעמד המעשה - מה שיפחיד אותם היא הידיעה שהם עלולים להיכנס לכלא להרבה זמן אם יקרה משהו, ועד כמה שאפשר לטעון שזה לא הוגן וצריך להתחשב בו - אני מצטער, הוא לקח איתו משפחה שלמה, תוך כדי זלזול מוחלט בחייהם של הזולת והוא צריך ליפול "קרבן" ולשמש דוגמא, לכל אורך ההיסטוריה היו כאלו ולפעמים זו הדרך היחידה לתקן דברים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על אחת כמה וכמה כחלק מזלזול בחיי אדם(לא על המקרה הנוכחי אלא בכלל ) זילזול בחיי אדם מתחיל מכך שאתה מזלזל באנשים שמסביבך (כי אם אני יכול לרדת עליהם ו/או להכניסם לקטגוריות/מגירות שלא מוצאים חן בעיני , ברור שלא אכפת לי מה יקרה להם אם נוחותי תפגע) ולכן אני קורה לזה מכת מדינה ולא דבר אישי במקרה הזה

כשנהג שתוי והחליט לעבור באדום - יש להאשים אותו בהריגה, כאן הוא כבר לקח חיים של מישהו כשהשתמש ברכב ללא שום אחריות, ובמקרה כזה לא הגיוני להשאיר את העונש במסגרת תחבורתית בלבד. מסכים בהחלט , למרות שי כאן נסיבות מקלות , הוא לא התכוון/רצה להרוג מישהו

מה גם, שצריך להפוך את המקרה הזה לדוגמא - למען יראו ויראו, המקרה קיבל חשיפה תקשורתית נרחבת וצריך להעניש אותו בעונש דרקוני ע"מ שכל האנשים שיבואו אחריו בפני סיטואציה של לשתות ולנהוג יזכרו בנהג ובעונש שקיבל - ויבינו שלא שווה להם,

לא מאמין שהעונש שלו או כל עונש אחר ימנע אחרים לנהוג בצורה הזו . זה קשור לתרבות , ובארץ הנושא של התרבות הוא די חלש . ראה למעלה למה . ואם תרצה אפילו כאן בפורום הזה יש הרבה אנשים שמרשים לעצמם , בנושאים מסויימים , להראות "תרבות תגובתית" שאינה ראויה לשם תרבות

וכן, תמונות זוועה לא מפחידות אנשים כשהם במעמד המעשה - מה שיפחיד אותם היא הידיעה שהם עלולים להיכנס לכלא להרבה זמן אם יקרה משהו אנשים תמיד יחשבו לי זה לא יקרה , זה הטבע האנושי , כי אחרת למה הוא לא חשב שאולי הוא יהרג ו/או יכנס לבית לווינשטיין שזה יותר גרוע ?, ועד כמה שאפשר לטעון שזה לא הוגן וצריך להתחשב בו - אני מצטער, הוא לקח איתו משפחה שלמה, תוך כדי זלזול מוחלט בחייהם של הזולת והוא צריך ליפול "קרבן" ולשמש דוגמא, לכל אורך ההיסטוריה היו כאלו ולפעמים זו הדרך היחידה לתקן דברים.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
לאור העובדה שכל זה קרה בגלל שהיה שתוי, כמה שלא יהיה נעים לך לשמוע מכיוון שאת מכירה אותו - צריכים להאשים אותו בהריגה, גם כי זה מה שהוא עשה - לדעתי אי אפשר לשלם על חיים של מישהו בשלילה, אפילו אם הנפגעים מתו בתאונה - אם מוכיחים שאותו אדם אשם ללא צל של ספק ושהתאונה נגרמה בידיו, על אחת כמה וכמה כחלק מזלזול בחיי אדם כשנהג שתוי והחליט לעבור באדום - יש להאשים אותו בהריגה, כאן הוא כבר לקח חיים של מישהו כשהשתמש ברכב ללא שום אחריות, ובמקרה כזה לא הגיוני להשאיר את העונש במסגרת תחבורתית בלבד.

מה גם, שצריך להפוך את המקרה הזה לדוגמא - למען יראו ויראו, המקרה קיבל חשיפה תקשורתית נרחבת וצריך להעניש אותו בעונש דרקוני ע"מ שכל האנשים שיבואו אחריו בפני סיטואציה של לשתות ולנהוג יזכרו בנהג ובעונש שקיבל - ויבינו שלא שווה להם, הרי אם הוא יקבל שנה מאסר על תנאי ושלילה ל 3 שנים בפועל אף אחד לא ישמע על זה - מאידך אם יואשם בהריגה כל המדינה תשמע על זה ותפחד סוף סוף לשתות ולנהוג.

וכן, תמונות זוועה לא מפחידות אנשים כשהם במעמד המעשה - מה שיפחיד אותם היא הידיעה שהם עלולים להיכנס לכלא להרבה זמן אם יקרה משהו, ועד כמה שאפשר לטעון שזה לא הוגן וצריך להתחשב בו - אני מצטער, הוא לקח איתו משפחה שלמה, תוך כדי זלזול מוחלט בחייהם של הזולת והוא צריך ליפול "קרבן" ולשמש דוגמא, לכל אורך ההיסטוריה היו כאלו ולפעמים זו הדרך היחידה לתקן דברים.

יש הריגה ויש רצח.

הריגה זה לא בכוונה תחילה, כמו הרבה מקרים של תאונות דרכים. אם למשל הוא לא היה שתוי והיה קורה מה שקרה (סביר להניח שלא היה קורה, אבל נגיד שכן) הוא היה מואשם בהריגה.

עכשיו ברגע שהוא שותה ונוהג, הוא מכריז על עצמו כרוצח, שהרי הוא לא שולט במעשיו בנהיגה, אין לו שליטה, לכן הוא חייב להיות מואשם ברצח בכוונה תחילה!!!

Xbox12341

פורסם
אחד ההרוגים בתאונה שכן שלנו.

יהי זכרם ברוך.

:cry:

ובלי שום קשר לסטיגמות -האזור של רמלה ולוד מועד לתאונות . לא מהירות ולא בטיח. יוצא לי לנסוע די הרבה באיזור - וחלק מהנהגים שם הם המיץ של הזבל של החברה.

כמו שלך יוצא לנסוע בכביש ובאזור הזה די הרבה,כך גם להרבה אנשים שלא מרמלה-לוד,נוסעים בכביש המדובר אנשים מרחובות,באר יעקב ראשון חולון וכו',אז כך שלבוא [ואני לא פונה אליך אישית] ולהגיד "האזור של רמלה לוד מועד לתאונות,ובאותה נשימה "חלק מהנהגים שם הם המיץ של הזבל" זה ממש לא נכון,אני מרמלה די הרבה שנים ואני נוהג קרוב ל 100 ק"מ ביום באזור בקעת אונו והשרון,ושם אני נתקל בתופעות יותר חמורות.

כמו כן הנהג שנאשם בתאונה אינו מרמלה ,אם התאונה הייתה בצופת שמריהו או סביון האם היית מגיב אותו הדבר?

בלי מטרה לפגוע,רן.

תנחומיי למשפחות ההרוגים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יש לך הגיון דיי מעוות

איך זה מסתדר מבחינה הגיונית שמישהו שלא שולט במעשיו יש לו כוונה תחילה לרצח?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יש הריגה ויש רצח.

הריגה זה לא בכוונה תחילה, כמו הרבה מקרים של תאונות דרכים. אם למשל הוא לא היה שתוי והיה קורה מה שקרה (סביר להניח שלא היה קורה, אבל נגיד שכן) הוא היה מואשם בהריגה.

עכשיו ברגע שהוא שותה ונוהג, הוא מכריז על עצמו כרוצח, שהרי הוא לא שולט במעשיו בנהיגה, אין לו שליטה, לכן הוא חייב להיות מואשם ברצח בכוונה תחילה!!!

יופי, עוד שטוף מוח של אור ירוק. (ומצטער שאני אומר לך את זה ככה, אבל זה רחוק מ-א-ו-ד מרצח), רצח זה כשאני יוצא מהבית, ואומר לעצמי - היום, אני הורג את XYZ, ומבצע את זה (קריא - יצאתי מהבית בכוונה תחילה להרוג את אותו אדם).

הריגה זה כאשר אני נוהג ברכב, שתוי או לא, נכנס במישהו והורג אותו - לא התכוונתי להרוג אותו אבל זה קרה כתוצאה מהשתלשלות אירועים (לא התכוונתי להרוג את אותו אדם,זה פשוט קרה).

ליהודה - אתה צודק שהגורם המאוד עיקרי פה זה התרבות בארץ, אמנם גם אם דרך ענישה כזו ופרסום של המקרה ועונשו תמנע מ 10 אנשים לנהוג שיכורים הרי תיאורטית הצלת 10 משפחות, וכך השינוי מתחיל - לאט לאט.

בקשר לנסיבות המקלות במקרה הנ"ל - נכון שיש, הוא לא התכוון, ולכן קראתי לזה הריגה ולא רצח.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

הכריות אוויר נועדו לפגיעות במהירויות נמוכות יותר הן לא נותנות הגנה מעצם ששוקל 1300 ק"ג שבא לכיוון הדלת שלך ב100 קמ"ש.

יהיה זכרם ברוך, אני לא רוצה לדעת מה יקרה שפיאסטה תכנס לי באוטו ב50 קמ"ש :roll:

אבי.

פורסם
יופי, עוד שטוף מוח של אור ירוק. (ומצטער שאני אומר לך את זה ככה, אבל זה רחוק מ-א-ו-ד מרצח), רצח זה כשאני יוצא מהבית, ואומר לעצמי - היום, אני הורג את XYZ, ומבצע את זה (קריא - יצאתי מהבית בכוונה תחילה להרוג את אותו אדם).

הריגה זה כאשר אני נוהג ברכב, שתוי או לא, נכנס במישהו והורג אותו - לא התכוונתי להרוג אותו אבל זה קרה כתוצאה מהשתלשלות אירועים (לא התכוונתי להרוג את אותו אדם,זה פשוט קרה).

ליהודה - אתה צודק שהגורם המאוד עיקרי פה זה התרבות בארץ, אמנם גם אם דרך ענישה כזו ופרסום של המקרה ועונשו תמנע מ 10 אנשים לנהוג שיכורים הרי תיאורטית הצלת 10 משפחות, וכך השינוי מתחיל - לאט לאט.

בקשר לנסיבות המקלות במקרה הנ"ל - נכון שיש, הוא לא התכוון, ולכן קראתי לזה הריגה ולא רצח.

אור ירוק? מה הם קשורים ?

אוקיי הבנתי את כוונתך.

Xbox12341

פורסם

סתם שיערתי שההערה שלך משוייכת לקמפיין שלהם, אם לא שמעת רדיו בשבועיים האחרונים בטח זו הסיבה שלא הבנת.

בזמן האחרון עולה פרסומת שלהם בערך כל 15 דקות בתחנות גדולות כמו גלגל"ץ למשל, שנשמעת ככה - "נהג, לנהוג שתוי זה רצח במחשבה תחילה"

DOESN'T WORK HARD

פורסם

לצורך המקרה, וסתם עד כמה מהר מתפשטת מידע באשקלון,

הנהגים האלו, לא היו אמורים לעבוד באותו יום (של אגד)

הם החליפו נהגים אחרים,

שביקשו חופש בשביל להגיע לבית עלמין לקבור את הבן של נהג אגד

שנהרג יום לפני, ביום שני בלילה, שיכור, תאונה חזיתית.

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

כמי שעובר בצומת הזו מידי יום [לפחות פעמיים] אני חושב ששווה להתעכב מעט על אחריות התשתית בצומת הזו כמה רגעים - לפני שמתחילים לשחק בשופטים וחוקרים ומאשימים.

הרמזורים בצומת הזו מופעלים בכמה אופנים - יש מצבים בהם הם מופעלים בטיימר ויש מצבים בהם הם מופעלים עקב מכונית שעומדת בצומת ומאלצת את הרמזורים לשנות את צבעם.

לי אישית כבר יצא להגיע לצומת הזו בשעות "מתות" ולהבחין שבעת מעבר בין מצב טיימר לבין מצב בו מכונית עומדת בצומת נוצר מצב בו הירוקים לאלה שפונים [הירוק ש"אמור להגיע"] והירוקים שמזרימים את התנועה "הירוק קבוע" שיש בכביש לאורכו - מכיוון רחובות לשדה"ת ולהיפך קרובים מידי עד כדי סוג של חפיפה.

השילוב של מצב כזה יחד עם נהגים שאוהבים "לגנוב" ירוקים - אם בתחילתם או אם בסופם יוצר הרבה פעמים מקרים של "כמעט תאונה".

אחרי תאונה שהתרחשה בצומת לפני כשנה - עם הרוגים כמובן - הציבו שם מצלמה, המצלמה האמורה מצלמת רכבים שעוברים באדום בנתיבים הראשיים של הצומת, נקודה מעניינת היא שהמצלמה - לפי פרסומי המשטרה - לא צילמה דבר בתאונה הנוכחית - כלומר - המסקנה המיידית שהנהג שנותר בחיים היה זה שעבר באדום היא קצת פזיזה.

בנוסף - לצערי, אני מעט מעורה בפרטים של תאונה אחרת שקרתה בצומת הזו, ומעדויות של שוטרים שחקרו את התאונה ההיא אני יכול לומר בוודאות שהידע שלהם באופן הפעלת הרמזורים או בלוגיקה של הפעולה שלהם הוא אפסי עד לא-קיים.

ואם מישהו לא ייקח ויבחן את הלוגיקה הזו מחדש - בצומת הזו לפחות - אני צופה שלא מדובר בתאונה האחרונה בצומת הזו - עם נהגים שיכורים על ההגה או בלעדיהם.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הם נסעו ברכב מודרני.

מישהו היתנגש בך צידית ב 100 קמ"ש ישירות לתוך הדלת?!

טוב,אולי היית בנגמ"ש..

ל בנגמ"ש אלא בדובלו.

כביש אשקלון אשדוד 11.30 בלילה. אני יצאתי מתחנת דלק טן אחרי צומת סילבר ופניתי שמאלה לכיוון צפון. כשהייתי על שטח ההפרדה ממתין כנראה להשתלב (אני לא זוכר כלום אז אני מניח שהמתנתי) מונית סטתה ונכנסה בדלת שלי. יכול להיות שהייתי קצת בזווית וזה מה שהוציא אותי חי אבל הבוחן קבע שהפגיעה היתה ב 100 קמ"ש.

הנזק שלי היה צד שמאל מרוסק (4 שברים באגן, צלעות 1 עד 5 וכתף שבורים), פגיעת ראש לא קשה (אובדן זיכרו של כיום ואובדן זיכרון לטווח קצר ליום וחצי. חבר שהגיע לבית החולם כשפינו אותי נגנב מזה שכל פעם שראיתי אותו שאלתי אותו מה הוא עושה פה) והרבה מכות יבשות. 2 הרכבים טוטאל לוס ( הדובלו שלי היתה בת 11 חודש והלכה לגריסה כי לא היה אפילו מה לפרק ממנה).

תאונות זה לא מדע מדוייק וצריך הרבה מזל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ואני נוהג קרוב ל 100 ק"מ ביום באזור בקעת אונו והשרון

תנחומיי למשפחות ההרוגים.

אולי אני לא הכי פוליטיקלי-קורקט, אבל מעניין למה. אלה בני דודינו. (והערסים [פחות בשרון], אבל זה לדיון אחר...)

כבר יצא לי לראות בכביש המדובר רכב נוסע בניגוד לכיוון התנועה בשוליים, דקה אחרי שחתך אותי.

פורסם
כמי שעובר בצומת הזו מידי יום [לפחות פעמיים] אני חושב ששווה להתעכב מעט על אחריות התשתית בצומת הזו כמה רגעים - לפני שמתחילים לשחק בשופטים וחוקרים ומאשימים.

הרמזורים בצומת הזו מופעלים בכמה אופנים - יש מצבים בהם הם מופעלים בטיימר ויש מצבים בהם הם מופעלים עקב מכונית שעומדת בצומת ומאלצת את הרמזורים לשנות את צבעם.

לי אישית כבר יצא להגיע לצומת הזו בשעות "מתות" ולהבחין שבעת מעבר בין מצב טיימר לבין מצב בו מכונית עומדת בצומת נוצר מצב בו הירוקים לאלה שפונים [הירוק ש"אמור להגיע"] והירוקים שמזרימים את התנועה "הירוק קבוע" שיש בכביש לאורכו - מכיוון רחובות לשדה"ת ולהיפך קרובים מידי עד כדי סוג של חפיפה.

השילוב של מצב כזה יחד עם נהגים שאוהבים "לגנוב" ירוקים - אם בתחילתם או אם בסופם יוצר הרבה פעמים מקרים של "כמעט תאונה".

אחרי תאונה שהתרחשה בצומת לפני כשנה - עם הרוגים כמובן - הציבו שם מצלמה, המצלמה האמורה מצלמת רכבים שעוברים באדום בנתיבים הראשיים של הצומת, נקודה מעניינת היא שהמצלמה - לפי פרסומי המשטרה - לא צילמה דבר בתאונה הנוכחית - כלומר - המסקנה המיידית שהנהג שנותר בחיים היה זה שעבר באדום היא קצת פזיזה.

בנוסף - לצערי, אני מעט מעורה בפרטים של תאונה אחרת שקרתה בצומת הזו, ומעדויות של שוטרים שחקרו את התאונה ההיא אני יכול לומר בוודאות שהידע שלהם באופן הפעלת הרמזורים או בלוגיקה של הפעולה שלהם הוא אפסי עד לא-קיים.

ואם מישהו לא ייקח ויבחן את הלוגיקה הזו מחדש - בצומת הזו לפחות - אני צופה שלא מדובר בתאונה האחרונה בצומת הזו - עם נהגים שיכורים על ההגה או בלעדיהם.

רון.

המצלמה שם בטח דמה, כמו הרבה מצלמות בארץ...

אני עדיין לא ראיתי אותה מצלמת, ויצא לי לראות כמה פעמים כאלה שעוברים באדום מלא (בשנייה השלישית אפילו).

אתה ראית אותה פעם מצלמת?

בקשר לחפיפה של הרמזורים אני מסכים איתך. הצומת הוא ממוחשב וכשאופן הרמזורים משתנה ההתחלפות באמת מהירה מדי, ואם מישהו מנסה לגנוב אדום, הסיכויי לתאונה הוא הרבה יותר גבוה!!

אני אישית לא ממהר להיכנס לצומת הזה כשאני נוסע שם. נזהר שאף אחד אחר לא עובר באדום ומסתכל תמיד הצידה.

Xbox12341

• תוכן חדש...