Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יהי זכרם ברוך מתי יגמר הקטל בכבישים מתי.:cry:

כשיוציאו את ההגה מידי הנהגים ויעברו לתחבורה מנוהלת מרכזית.

כלומר, עדיין יהיו תאונות כתוצאה מתקלות (כמו ברכבת) אבל הרבה הרבה פחות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי משטרת התנועה - כן צריך להשתלח בהם, וכן צריך לכעוס עליהם, וכן צריך לנסות להפיל את האחראים עליה ולהחליפם, וכן צריך לנסות להחליף את מקבלי ההחלטות במדינה הזו, וכן צריך לקום ולהשמיע קול - זה עדיף בהרבה מלראות אותם מחללים כך את זכר ההרוגים (כן, מחללים, במקום ש"ינצלו" את המוות שלהם ואת זכרם ע"מ למנוע מקרים נוספים כאלה - הם מנצלים את הזכר הזה להפקת תועלת פיננסית) ולא לעשות כלום, נמאס לי לא לעשות כלום - כל יום אני רואה חוק מטומטם נוסף שמחוקק, ועוד הגבלה לא הגיונית, ועוד שחיטות שנחשפת - אבל אני לא רואה אף פעם מישהו שקם ועושה משהו נגד זה (ותאמין לי שאם הייתי יכול הייתי עושה בעצמי, אבל אני רק בן 18 ואין לי שום מעמד \ קשרים תקשורתיים מכל סוג).

אני לא טוען שלא צריך לצאת למאבק בצורת האכיפה אבל לדעתי מאבק כזה צריך להיות ענייני ומערכתי. אין שום טעם להיתלות במקרה אחד או מספר מקרים אלא להביא נתונים מדוייקים ומנותחים לגבי סיבות התאונות, לבוא ברעיונות איך לאכוף את אותן עבירות כדי שיעמדו במבחן בית המשפט, להציע עונשים יצירתיים ומרתיעים ולהתיחס גם למערכת המשפט שבסופו של דבר קובעת את העונש (ואני בהחלט מביםן את תסכולו של השוטר שעומל קשות לאסוף עדים, חקירות ובניית תיק לנאשם שעבר באדום וכשזה מגיע למשפט הוא מקבל קנס).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ומאבק כמו שאתה מתאר, לא אפשרי - מהסיבה הפשוטה שהמדינה לא פתוחה להצעות, היא לא מחפשת אנשים שיעזרו לה - אם היה כך, המצב היה נראה שונה בהרבה (ולטובה).

כרגע המדינה מושחטת מהיסוד - וטוב לה עם זה.

הרי גם אם תעלה תוכנית מעולה, פנטסטית, שבעזרתה לא יהיה הרוג בודד מדי שנה - אף אחד לא יישם את התוכנית שלך, כי כמה שזה כואב - זו המציאות, התאונות משתלמות למדינה (ופי כמה וכמה האכיפה המטומטמת, יש לך מושג כמה כסף מכניס משרד האוצר לכיסו מכנסות המהירות?)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

שמעתי היום ראיון של מפקד משטרת התנועה הארצית בתכנית של ניסים משעל.

"מהירות מטורפת מהירות מטורפת" הפסקתי לספור כמה פעמים העילג חזר על הביטוי הזה.

חתיכת אידיוט, הנהג נסע ברמזור אדום - למה הוא דוחף פה את המהירות?!

פורסם

במדינת החלם הזו המשטרה הולכת על מה שקל לאכוף ומכאן קל לעשות יחס"צ , וקל לגרוף קופה . יש בכול העולם מבחנים שנעשו ומהם הסיבות לתאונות גם למשטרת ישראל יש אלא שהיא עצמה מנסה לטשטש את הנתונים האמיתיים .

לבוא ולומר שמהירות הורגת , כאשר זו נסיעה באור אדום ושכרות , ששני המצבים כול אחד הוא יסוד לתאונה שתקרה , וכששניהם יחד זה כמעט וודאות מוחלטת של תאונה . זה פשוט נבזות

מעבר מנתיב לנתיב , עקיפה על פס הפרדה שמסומן שאי אפשר לעקוף , נסיעה על שולי הכביש , מעבר באדום , אי מתן זכות קדימה , אי עצירה בתמרור עצור , אלו עבירות שגורמות תאונות , אז למה רוב הדוח"ות לא על העבירות האלו ? כי צריך להיות שוטר טוב לתפוס את העבריינים ? צריך אמצעי עזר?

אז כמו השיכור הם מחפשים מתחת לפנס ולא היכן שהם איבדו את הכסף

ולכן כן צריך לרדת עליהם

מדינה מושחתת ששמה ז**ן גדול על איזרחיה אלא אם כן הם חברי אגודת שלטון/הון/עיתונות

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

בעיקרון יכול להיות קשר למהירות,אם אתה נוסע בכביש של 50 במהירות בואו נניח 90 קמ"ש,והרמזור בכביש של 50 מהבהב רק פעם אחת להזכירכם.

פספסת -הרגת.

פורסם

תאמין לי שבמהירות של 90 קמ"ש, גם אם יהבהב פעם אחת אתה תספיק לבלום - במיוחד אם אתה נוהג ברכב חדיש עם מערכות בלימה משוכללות.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
שמעתי היום ראיון של מפקד משטרת התנועה הארצית בתכנית של ניסים משעל.

"מהירות מטורפת מהירות מטורפת" הפסקתי לספור כמה פעמים העילג חזר על הביטוי הזה.

חתיכת אידיוט, הנהג נסע ברמזור אדום - למה הוא דוחף פה את המהירות?!

זה בדיוק גם מה שאני חשבתי.

בתהחלה חשבתי - למה הוא רואה לנכון לפרסם בכל ערוצי התקשורת את דעתו על כך שמדובר ברצח ורוצח.

כנראה שהנהג שם עבר עבירה חמורה ובעיניי בלתי נסלחת - אבל אפילו אני בתור איש מהרחוב יודע על כך שלגורמי אכיפה/משפט וכו' לא ראוי להרשיע אנשים לפני המשפט.

בעיניי יש הבדל גדול מאוד מעד ראיה או בן משפחה או אפילו סתפ אדם מן הישוב שבעיניי מותר לו להסחף בסערת רגשות ולהגיד דברים כאלו ואחרים.

הבדל בין זה לבין איש מקצוע שלא רק שלא מצליח לשלוט על יצריו אלא דואג לפרסם את רחשי ליבו בכל הערוצים - נראה לי מה זה לא מתאים ולא מקצועי.

אחרי זה קלטתי שכל כך צרמים לי החזרות הרבות שלו - ועוד בטונים גבוהים ומודגשים - על "מהירות מטורפת".

אחרי זה חשבתי - בשפה של מומחה תעבורה מה זה בדיוק "מהירות מטורפת"? איזו מין הגדרה זו?

בית משפט מכיר בכזה דבר?

אחרי זה חשבתי - איך איש מקצוע יכול לדבר במונחים של בסטה בשוק?

אחרי זה חשבתי - איך זה פתאום מפקד של משתרת תנוע ארצית הוא רק ניצב משנה? אפילו לא תת ניצב?!

זו החשיבות שמייחסים במשטרה לנושא הזה ולאגף הזה?

מכאן רוב הנקודות הנ"ל קיבלו את התשובה האוטומטית :oops:

פשוט עצוב - בראש ובראשונה על החיים שאבדו...............

על חוסר אונים שלנו מול המערכת שחייה מכסף שלנו ועושה הכל רק לא מה שצריך באמת. עוד לא ראיתי פעם אחת ניידת מוסוות עם מצלמה שמתעדת את עוברים באור אדום ותופסת אותם במקום...............

על זה שבמע' אכיפה יושבים אנשים שלא חושבים לשניה אחת אפילו שזה לא בסדר לפעול לפי הרגש שלהם ולשפוט אנשים רק בגלל שלהם יש דרגות גבוהות של משטרה. כך בסוף אנו מוצאים את עצמינו עם אישומי סרק רק בגלל ששוטר התעצבן שעקפנו את סיור שלו.

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
בעיקרון יכול להיות קשר למהירות,אם אתה נוסע בכביש של 50 במהירות בואו נניח 90 קמ"ש,והרמזור בכביש של 50 מהבהב רק פעם אחת להזכירכם.

פספסת -הרגת.

בוא לא נתחסד - אם נוסעים 90 קמ"ש בתור העיר אין לזה שום הסבר ושום צידוק.

בעיר זה באמת יכול להיות מסוכן ברוב המקומות.

אני לא אומר שאני בחיים לא עושה את זה - אבל כאשר יש לך מדרכה ולידה נוסע 90 - בטיחותי זה בטח לא.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יהי זכרם של כל ההרוגים ברוך :cry: .

בקשר לעונש שאמרו שיהיה קל מדי לנהג...

יש עונש יותר כבד מהידיעה שהאח התאום שלך נהרג בתאונה שאתה גרמת לה ? .

ואח שהיה לו גם חבר טוב(אני מכיר את שני האחים).

ירון ישלם על התאונה הזאת כל חייו.

הרבה יותר מכל עונש שהיו יכולים לתת לו.

מי יתן והמשפחות השכולות לא ידעו עוד צער:cry: .

הגלוז.

wrx 2001 8)

פורסם

אחד ההרוגים בתאונה שכן שלנו.

יהי זכרם ברוך.

:cry:

ובלי שום קשר לסטיגמות - האזור של רמלה ולוד מועד לתאונות. לא מהירות ולא בטיח. יוצא לי לנסוע די הרבה באיזור - וחלק מהנהגים שם הם המיץ של הזבל של החברה.

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3373871,00.html

----------------------------------------------------------

המשטרה הכריזה (שוב) מלחמה על הנהגים:

שלב ראשון כבר יצא לדרך.

פקידה של משטרת ישראל העבירה דוח לעיתונות. פורסם הבוקר בידיעות אחרונות.

הגורם מס' 1 לתאונות עם הרוגים בישראל - מהירות מופרזת!

זהו. את התשתית הראייתית כבר יש להם.

כמו כן, בצמוד לידיעה הנ"ל מפרסמת משטרת ישראל על הפעלת הדבורה בכביש הערבה. מצטטים את הטראפיק - "זהו מכשיר שיעודו הצלת נפשות"!

זהו זה. את כלי הנשק הם כבר צחצחו גם כן.

עכשיו, היכונו למלחמה בנהגי ישראל.

-----------------------------------------------

תמונות מזירת האירוע (קשות)

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=2033

מִזְמוֹר לְדָוִד: יְהוָה רֹעִי, לֹא אֶחְסָר.

בִּנְאוֹת דֶּשֶׁא, יַרְבִּיצֵנִי; עַל-מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי.

נַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב; יַנְחֵנִיבְמַעְגְּלֵי-צֶדֶק, לְמַעַן שְׁמוֹ.

גַּם כִּי-אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת, לֹא-אִירָא רָע-- כִּי-אַתָּה עִמָּדִי;

שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ, הֵמָּהיְנַחֲמֻנִי.

תַּעֲרֹךְ לְפָנַי, שֻׁלְחָן-- נֶגֶד צֹרְרָי;

דִּשַּׁנְתָּבַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי, כּוֹסִי רְוָיָה.

אַךְ, טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי-- כָּל-יְמֵי חַיָּי;

וְשַׁבְתִּי בְּבֵית-יְהוָה, לְאֹרֶךְ יָמִים.

צומת גינתון

הצומת שבת דודה שלי נהרגה לפני שנה ז"ל

עוד תאונה בגלל מהירות ומעבר באור אדום.

פורסם
צומת גינתון

הצומת שבת דודה שלי נהרגה לפני שנה ז"ל

עוד תאונה בגלל מהירות ומעבר באור אדום.

לפני חודש נהרג שם נהג משאית.

צומת קטלני ומסוכן.

צריך לחשוב פעמיים לפני שחוצים אותו.

צריך להסביר שוב ושוב: אור ירוק צריך להדליק נורה אדומה.

כשרואים אור ירוק לא דופקים קיק דאון כדי לעבור את הצומת.

מסתכלים שאין אחד שרוצה לגנוב אדום ורק אז חוצים, כדי שנחזור הבייתה בשלום.

נכון, נתנאל חדד?

Xbox12341

פורסם

האחים התאומים עבדו איתי במשך 3 שנים, איבטחו את הקניון ביהוד ושמרו על חיי אדם.

הספיקה טעות אחת שגרמה למוות של האח התאום והנוסעים שנסעו ברכב הנפגע.

יהי זכרם ברוך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
האחים התאומים עבדו איתי במשך 3 שנים, איבטחו את הקניון ביהוד ושמרו על חיי אדם.

הספיקה טעות אחת שגרמה למוות של האח התאום והנוסעים שנסעו ברכב הנפגע.

יהי זכרם ברוך.

ל'

הם אבדו בתור מאבטחים? את הכרת אותם אישית? אם כן, את חייבת לענות על כמה שאלות, דחוף!!

Xbox12341

• תוכן חדש...