Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוני

לידיעתך סט (4) צינורות שזורים יעלה לך אותו מחיר כמו צינורות אורגינלים ואפילו פחות .

שווה לבדוק אצל מלמד .

אגב לגבי טמפ' השמן הייתי בודק את העניין יותר לעמוק .

למיטב ידעתי טמפ' עבודה יותר מ-120C זה לא כל כך תקין .מה שגם אצלי בוולקן בשעון חום שמן 120 מעלות זה כמעט מקסימום .

שווה בדיקה

בנוגע לצינורות - תודה.

בנוגע לטמפ' השמן, טמפ' העבודה היא לרוב כ-100+ מקסימום 110. רק במאמץ היא מגיעה ל-120. אני לא יודע איך לבדוק את זה יותר או מה לעשות, מלבד לנסות להחליף שמן...

בכל מקרה, עד 130 לפי היצרן זה בסדר, ויוסי טוען שלפני שנגרם נזק הטמפ' יכולה להיות גם גבוהה בהרבה. אז נראה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חזרתי עכשיו למאמר שקראתי בנושא ואני רואה שהמאמר מדבר על מנועים מוגדשים יכול להיות שיש הבדל .

אני ידבר בערב עם חברי הטוב אבנר (למי שזוכר אותו אשף אמיתי בעיניני רכבים ) ואני יראה מה הוא אומר בנושא ,מסקרן גם אותי .

אני יכתוב לך מה הוא אמר .

פורסם

לגבי צינורות בלם - המחיר של צינורות מקוריים הוא אכן גבוה מאוד ודומה לזה של צינורות שזורים, אבל צינורות חליפיים עולים הרבה פחות ועושים את אותה העבודה.

אצלי בלנצ'יה עלות של 4 צנורות בלם חליפיים (מאיכות טובה ותוצרת איטליה, לא זבל) הייתה כ-180 ש"ח כולל מע"מ.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לגבי צינורות בלם - המחיר של צינורות מקוריים הוא אכן גבוה מאוד ודומה לזה של צינורות שזורים, אבל צינורות חליפיים עולים הרבה פחות ועושים את אותה העבודה.

אצלי בלנצ'יה עלות של 4 צנורות בלם חליפיים (מאיכות טובה ותוצרת איטליה, לא זבל) הייתה כ-180 ש"ח כולל מע"מ.

שי

אולי, אבל אם כבר - אז להחליף לשזורים. גם עמידות טובה יותר, גם (כנראה) עדיפות בבלימה.

אני מעדיף להוסיף עוד קצת כסף (במקרה הזה זה יכול להיות כפול, אבל ריאלית זה לא הרבה) ולהרוויח משהו יותר טוב. מאותה סיבה אני גם אנסה את השמן הסינטטי בטיפול הבא, רק בשביל לראות אם זה יעשה שינוי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הי רוני

הבעייה שלך נשמעת בדיוק כמו בעייה שלי - רק שאצלי כן נגעו בבלמים מאחור :)

בכל מקרה, החלפת צינורות לא ממש עזרה :( אחרי כמה ניקוזי אוויר והחלפת הרפידות לסוג אחר הבעייה התמתנה אך עדיין מתעוררת מדי פעם...כמעט תמיד אחרי חימום רציני של הבלמים (כמו מס' בלימות חזקות ברצף או בלימה חזקה במיוחד בתחילת הנסיעה כאשר הבלמים עדיין קרים)

בכל מקרה, השבוע אני הולך לסגור את הפרק הזה - הכיוונים הם ניקוז אוויר עם מתקן (לא כמו בליטל ללא צינור שקוף) כדי להפטר מבועות, בדיקת משאבות איזון (נסיון מרכב קודם), אחר כך בדיקה מכאנית של הקאליפרים חמים :) - אולי משהו עקום שם.

לפי יוסי שיפוץ קאליפרים זה ~450ש"ח לאחד ומכוון שחייבים לשפץ בזוגות אני מעדיף לבדוק קודם אופציות זולות יותר :)

דיווח בהמשך השבוע

P.

פורסם
אני לא מבין משהו אחד....

לפני שנכנסת למוסך, הבעיה עם הברקסים לא הייתה. אחרי שנכנסת, היא התחילה?

למה זה?

זהו, זה הקטע המוזר.

אני מתפלא על עצמי, שלא שמתי לב לפני כן, מכיוון שאין מצב שזה קרה במהלך השהות במוסך, פשוט כי לא נגעו בכלל בבלמים מאחור (או בגלגלים מאחור, לצורך העניין...)

רוני

ע"ע ספין בנס הרים?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou - תזהר ממני :wink:

בדקתי היום על צינורות בלימה אצל מלמד - הוא לא ידע להגיד לי בדיוק כמה אבל זרק שזה יעלה כ-500 שקלים. כמו שאני מכיר אותו כ-500 שקלים זה 599 ועוד בלי מע"מ. בכל מקרה, אצלו אין במלאי, צריך להזמין וזה יקח שבועיים... :?

יש לכם רעיון לקנייה במקום אחר?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
falou - תזהר ממני :wink:

רוני

לא היתה כוונתי להביא 'בלהעליב', אלא תהייה כנה.

בסופו של דבר הגעת לכיכר די לאט, היות ויוסי ואנוכי הספקנו לצאת מהמכוניות ויוסי הספיק לסיים סיגריה וחצי בזמן שהחלפנו חוויות של החלפת חיתולים, עד הגיע קול צווחת הצמיגים לאוזנינו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...