Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את התיקייה שמכילה את הקבצים של הסטוריית ההודעות בICQ. אני מפרמט את המחשב בקרוב ואני לא רוצה לאבד את כל ההסטוריה. אז החלטתי לגבות את הקבצים ואחרי שאפרמט אני פשוט אחליף בין הקבצים מהגיבוי לחדשים.

הבעיה היא שאני לא מוצא היכן הקבצים הללו מאוכסנים, ובתוכנה עצמה אין אופציה לשנות את המיקום כך שגם משם לא תבוא הישועה. האם מישהו מכם יודע היכן הם מאוכסנים?

תודה

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

כי זה לא נמצא שם.

hagggg55 כתב:

פורסם

איזה אייסיקיו יש לך?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
איזה אייסיקיו יש לך?

5.1

ולא מצאתי את זה במסמכים שלי. כל מה שיש שם שקושר לאייסי זה הקבצים שקיבלתי דרך התוכנה...

hagggg55 כתב:

פורסם

בשביל מה אתה צריך את זה?

אם שמרת אי פעם היסטוריה אז תפעל כך:

כנס לחלון שיחה של מישהו ששיחה איתו נשמרה, תלחץ על כפתור שכתוב עליו H בצד ימין ליד המפתח ברגים.

תסמן את מה שאתה רוצה לשמור בתור קובץ, תלחץ על כפתור שמירה, ואז אתה תוכל לפתוח את הקובץ אחר וגם למצוא אותו (ע"י מאפיינים).

כנראה שזה לא שומר את ההיסטוריה בתור קובץ אלא אם כן אתה שומר את זה בעצמך.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

הקבצים באיי סי קיו (הסטוריה) לא נשמרים בתור קובץ. מה שהבחור שמעליי אמר זה מה שצריך לעשות.

לא חותם

פורסם

אני צריך את זה כי אני רוצה שכל ההסטוריה של השיחות שלי יעברו למחשב החדש.

ראיתי פעם איך נראית התיקייה של ההסטוריה. זאת תיקייה עם אלפי קבצים עם סיומת XML, תחת תיקיות הנושאות את שם המשתמש ברשימת הקשרים שלי.

אני לא רוצה להתחיל לשמור הכל ידנית אם כבר יש כזה דבר איפשהו במחשב שלי.

אני רק רוצה למצוא את התיקייה הזאת. משהו שאני לא מצליח לעשות באמצעות החיפוש כי כנראה אני לא זוכר את השם שלה. חשבתי שהשם של התיקייה היה משהו בסגנון historyDB או history db. אם מישהו עם אייסיקיו לייט 5.1 יוכל לחפש את התיקייה הזאת במחשב שלו ואז להגיד לי איפה זה נמצא אצלו אני אשמח.

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

אחלה! תודה רבה!

עכשיו כל מה שנשאר זה לגבות את התיקייה הזו, ואז אחרי הפרמוט להתקין אייסיקיו מחדש, לגשת לאותו מיקום שציינת, ולהחליף בין התיקיות, וככה כל ההסטוריה נשארת.

תודה!

hagggg55 כתב:

פורסם

דווקא כן. כבר עשיתי את זה בעבר, פשוט לא זכרתי איפה התיקייה נמצאת

hagggg55 כתב:

פורסם

כל הכבוד על הרצינות בשמירת ההודעות.

אני שומר את כל ההתכתבויות שלי (ICQ, emails, IRC) מ94 (את הICQ אני שומר מ96'...)

אפילו כתבתי תוכנית קטנה להמיר את הDB של הICQ (ווינדוז) לקבצי TXT שgaim מציג כהיסטוריה.

חברים שלי תמיד צוחקים עלי עד שאני מעלה מהאוב איזו התבטאות אומללה שלהם מלפני עשור :)

• תוכן חדש...