Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi S3 מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניים להחליף את האיביזה קופרה שלי 07', באוודי S3... מישהו מכיר? יודע נתונים (מלבד מה שמפורסם באתר)? מחיר? שווה את ההשקעה? תודה!!!!

פורסם

איזה מודל הרכב?

בין השנים 99-02 הs3 באה עם המנוע 1.8 טורבו 210 כ"ס.

ומשנת 2002 עד 2003 היה לה את אותו מנוע של הtt קוואטרו ( 225 כ"ס).

ולכל הדגמים היתה את מערכת ההנעה הכפולה "הלדקס" השנויה במחלוקת.

יוגב

פורסם

אין אודי S3 בארץ. כלומר, יש אחת אם אינני טועה אבל היא עברה תאונה לא קלה.

יש לך איביזה קופרה 07' וכבר אתה רוצה להחליף? למה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בפינת רחובות הרצל ושדרות רוטשילד (בתל אביב), בפינה הדרום מזרחית יש בית קפה.

לבעלים של בית הקפה הייתה S3.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה אני רוצה להחליף? כי והרכב לא חזק כמו שציפיתי שיהיה. שלא תבינו לא נכון, לאוטו יש אחיזה, סוגר יפה, פשוט לטמעי לא מספיק חזק. אני רוצה להחליף ל-S3 חדשה! לא מעניין אותי ממש למי יש את הרכב, או באיזה פינה של הרחוב היא חונה. כי לראות אותה אפשר בסוכנות... חשבתי שאולי מישהו מפה מכיר את הרכב ויכול לתת חוות-דעת...

פורסם

if you are looking for power go after the sti or evo8

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מצטער, אבל אתה לא רציני.

1. היית יכול לבדוק אם הרכב חזק עוד בנסיעת המבחן לפני הקנייה. טפשי למכור רכב אחרי כמה חודשים רק כי הוא לא מספיק חזק בשבילך.

2. היית יכול לבדוק בסוכנות של אודי בקשר ל-S3 חדשה, ולגלות בעצמך שאין דבר כזה, במקום להטריח אותנו בזוטות.

3. מי שקונה קופרה ב-140 אלף חושב לקנות אודי חזקה ב-350 אלף? לא נראה לי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וואלה, איזה כיף לשמוע את כל התגובות ה"עינייניות", וה"תומכות" פה... רק חבל שאין מספיק אנשים עם יידע שייתנו הצעות קונקרטיות ורציניות... אז היינה תגובה רצינית. EVO חדשה אמור לצאת 'בקרוב' ככה שהרעיון הזה דיי ירד מהפרק....

מדוע לא לקחתי את הקופרה לנסיעת מבחן לפני הרכישה? כי ביצעתי הזמנה כבר במרץ שנה שעברה, ככה שהייתה רק מכונית לתצוגה וגם זה בסניף הראשי ובטח של-א היה מכונית לנסיעת מבחן... בנוגע לS3 ביררתי בסוכנות כבר לפני מס' ימים, והובהר לי שהרכב אמור להגיע במאי. השאלה שלי הייתה האם מישהו מכיר את הרכב? ביצועים? חוות-דעת? לא יותר מזה.... מי שקונה קופרה ב-149,000 (סאנרופ+מטאלי) לא קונה אוודי חזקה ב-350 אלף? למה לא? אני מה'שכונה' שקונים רכב ב-100 תשלומים ואחרי זה אין להם כסף לביטוח? לא נראה לי... פשוט אז שקניתי לא היה ניראה לי שום רכב שיש סיבה להשקיע בו 300 ואפילו 400 אלף שקל...

פורסם

שאלת מי מכיר? יש כולה אוטו אחד כזה בארץ וסיפרתי לך מי הבעלים הראשונים שלו, אם הוא לא יעזור לך, אף אחד לא יעזור.

כנראה שילד שמנת שעוד לא גמר יב שאבא קונה לו אוטו ראשון ב 140K עם 180 כ"ס והדרדק הקטן חושב שאין לאוטו כח, כנראה שלא יבין את זה לעולם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בנוגע לS3 ביררתי בסוכנות כבר לפני מס' ימים, והובהר לי שהרכב אמור להגיע במאי. השאלה שלי הייתה האם מישהו מכיר את הרכב? ביצועים? חוות-דעת?
אם יש חבר פורום שיש לו נסיון ממשי בבעלות על רכב שיגיע לארץ רק בעוד ארבעה חודשים הוא מוזמן לבקש שהנעילה תוסר כדי שיוכל להגיב, כמו כן נשמח אם חבר פורום שכזה ייתן חוות דעת על ביצועי מכונת הזמן שלו.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...