Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדברים נאמרו בהלצה, את הכעסים שלך אתה לא צריך להפנות אלי, אם תסתכל בשרשורים שלי תוכל להבחין שאני גם מורכבת לא מעט על אופנועים כך ש...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כך אין בעיה, אני לא פגוע או כועס, ובטח שלא עלייך :).

פשוט לא הבנתי נכון את מה שכתבת וזה נראה לי מוזר (ועוד בתור אחת שידוע כחובבת אופנועים).

האכזבה היחידה כאן היא המדינה ונציגיה - שבמקום למנות עוד שופטים ממנים לעצמם את הבית והפנסיה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זו גם השקעה לטווח ארוך :)

העבריין חוזר לכביש ללא עונש מזערי אפילו, בהרגשה ש"דפק" את המדינה.

מספר את הסיפור לחברים שלו, והם לחברים שלהם - ויש אגדה עירונית חדשה שמבטלים לכולם באיזור המרכז משפטים על עבירות תנועה.

גודל הרווחים מקנסות שיהיה בחודשים שיבואו אחר כך יגדל בעשרות אחוזים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ברגע הראשון חשבתי שאני הוזה , ברגע השני חשבתי שזה אחד באפריל , וברגע השלישי חשבתי איך לכול הרוחות והשדים המשטרה ובתי המשפט יכולים להיות כ"כ מטומטמים ואטומים ?

ודרך אגב מה עושה באמת אור ירוק בנושא ? אולי שהיא תממן שופט ?!!!!

מדינת חל ורפובליקת בננות מהדרגה הראשונה

פשוט לבכות

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

רק בישראל, רבותיי, רק בישראל.

הדבר רק מוכיח את התייחסות המדינה לעבירות תנועה.

אני מתבייש לחיות במדינה כזו ברגע זה.

וכן, אני יודע שאני יכול לעזוב. אין לי כסף לעבור דירה. :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ברגע הראשון חשבתי שאני הוזה , ברגע השני חשבתי שזה אחד באפריל , וברגע השלישי חשבתי איך לכול הרוחות והשדים

ונמשיך בנימה הזויה שמא לא נכונה עם שדים ורוחות ושאר כוחות על טיבעיים.

אם הייתה עומד ביפני משפט שבו כבר כמה קילו ג'ובות היו בדרך לעורך דין שלך אחרי שמיספר ימים ולילות לא ישנת ממחשבות על הרישיון שלך שתלוי על קצה מפוצל מחוט השערה.

היית שוחט כבש או מפקיד בעצמך את הרישיון בתחנת המשטרה ?

פושעים 1

חפים מפשע 0

עד 3 בלי הפרשים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כל אחד יהיה שמח כאשר נחסך ממנו כאב ראש שכזה, אבל כשמדובר בעצמך אתה לא חושב בצורה אובייקטיבית.

במידה ואעשה מעשה חמור כמו לעבור במכוון באדום, לנהוג שיכור וכו' מן הראוי שיקחו לי את הרשיון ע"מ ללמד אותי לקח, כל הרעיון פה זה שלא יהיה לך נעים - ואז לא תעשה את זה עוד פעם.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אולי כל זה קורה בגלל שיש המון שוטרים שבאים עצבנים מהבית והם דופקים

דוחות חופשי כי מעודדים אותם לזה וגם כדיי למצוא חן בעניי הקצינים שלהם

ותחשבו על זה ששוטר מופיע בבית משפט יושב בלובי מעשן סיגריה עם כוס קפה במקום לבלות ברחובות בזמן עבודתו

ומקבל על זה שכר.

פשוט לפי מה שנראה לי זה בדיוק ההפך בזמן האחרון מרביצים דוחות חופשי ולא חושבים על הנהג בכלל לא רואים בעניים.

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

תחשבו על זה שאולי פעם בחיים השוטר לא יעצור בישורת הכי ארוכה בכביש עם לייזר אלא יפטרל בכביש וייחפש נהגים מסוכנים - כשזה יקרה אני אלך לחנות כובעים במקום לנאפיס!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

במקום לפרק את המצלמות המהירות אולי כדאי להעלות את המהירות המינימלית שהם יצלמו ממנו?

האמת, מצלמת מהירות אותי מאוד מרתיעה, אולי כדאי להשאיר אותם בכל זאת? יש מצלמות שאני יודע שהם דמי אבל בכל זאת אני לא לוקח צ'אנס.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

לא דין ולא דיין, מדינת חלם. למה אין שופטים שישפטו? אין כסף לשלם? מחסור בשופטים? שיקצצו ממקום אחר.

מה הדבר הבא? ביטול רמזורים לצורך חיסכון בחשמל?

אני מרוצה מהמחשבה שאני עובר לגור אחרי הצבא בהולנד.

פורסם
לא דין ולא דיין, מדינת חלם. למה אין שופטים שישפטו? אין כסף לשלם? מחסור בשופטים? שיקצצו ממקום אחר.

מה הדבר הבא? ביטול רמזורים לצורך חיסכון בחשמל?

אני מרוצה מהמחשבה שאני עובר לגור אחרי הצבא בהולנד.

אני מצפה לקרוא שמתנדבי משטרת התנועה יימחו על כך , (לקראדי, ציפי לבני , הח"כים , כל העולם ואשתו) שבתמורה לימים ולילות שהם על הכביש , בלי שכר ותוך רצון לתרום

לריסון הג'ונגל על הכביש , זורקים את הדו"חות שלהם לזבל. וגם לשמוע את קולם של ההורים/משפחות של ההורגים/הרוגים הבאים שהיו צריכים , לפני "96 עבירות קודמות" להיות מורחקים מהכביש .

פורסם
ונמשיך בנימה הזויה שמא לא נכונה עם שדים ורוחות ושאר כוחות על טיבעיים.

אם הייתה עומד ביפני משפט שבו כבר כמה קילו ג'ובות היו בדרך לעורך דין שלך אחרי שמיספר ימים ולילות לא ישנת ממחשבות על הרישיון שלך שתלוי על קצה מפוצל מחוט השערה.

הרשיון שלי היה תלוי , ולמזלי העו"ד הצליח להוציא את זה שלא ישללו לי , אבל כול העבירות שלי הן עבירות מהירות , אנני חוצה קו הפרדה כי זה מסכן אחרים , אנני נוהג שיכור כי זה מסכן אחרים וכנ"ל אנני עובר ברמזור אדום ובד"כ אפילו לא בצהוב (אלא אם כן מצאתי עצמי בתנאים שקשה לי לבלום כי הנוסעם מאחורי יכנסו בי )

היית שוחט כבש או מפקיד בעצמך את הרישיון בתחנת המשטרה ?

אני חושב שכול האנשים בפורום מסכימים שהתנהגות פרועה ומסוכנת (ואין הכוונה למהירות) רצוי מאוד שישללו את הרשיון , וכאן מדובר גם באנשים ששללו להם (ובטח לאחר עו"ד ) ועדיין נוהגים ונתפסו בעבירה כבידה , אז מה אתה רוצה שישתחררו ?!!

פושעים 1

חפים מפשע 0

עד 3 בלי הפרשים.

ממש לא מבין כ"כ מה אתה רוצה לומר בזאת

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...