Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה אצל אנטון. אתה חייב לדעת מה אתה רוצה ואיך אתה רוצה את זה.

רצוי להגיע רגוע, אחרי חומוס טוב בחומוסיות השכנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שמתי צמיגים זבל סיני שיבואן החליף לי בטיפול +אחריות 3שנים זה משהו דומה לאנקוק זוג800שקל.

יש לי שאלה מה זאת אומרת אחריות?

אם יופיעו לי עוד חודש סדקים אז יחליפו לי אותם?

הנקוק - זבל ?!

לי יש צמיגים ספורטיביים של היצרן והם טובים יותר מ-TOYO שהיו לי אוחזים כמו פיל ונוחים.

פורסם
ד"א אנטון, התקנתי אצלו את הצמיגים.

בהתחלה המוכר הביא לו זוג מאמצע 2005, שהתחלתי לבדוק ממתי הם הוא התחיל למלמל: "האא...בני זונות, איך דחפו לי צמיגים כאלו במשלוח?! וואלה, איך לא בדקתי...בלה בלה".

אח"כ מצאתי זוג מאמצע 06' ככה (לא מציאה גדולה אבל ניחא) והוא התקין לי אחד הפוך (הצד החיצוני של הצמיג פנימה).

הקטע הוא שבדעיבד הבנתי שהפועל הסתבך עם הצמיג והבעל הבית או לא יודע מי זה עשה לו תנועה של: "יאללה תרכיב כבר, מה זה משנה".

אחרי זה מישהו אחר הרכיב לי את השני.

שמתי לב לפאדיחה שלהם רק שהייתי כבר בבית ואז הייתי צריך לחזור אליהם שיסדרו.

הבן אדם מרכיב מינימום 7-8 סטים בשעה, יותר מכל פאנצ'ריה בארץ, מעניין כמה אנשים שלא מבינים נוסעים עם התקנת צמיגים לקויה.

בנוגע לקטע של הקדימה-אחורה - מה הוא לא יודע את זה?

בטוח שיודע, אבל זה ייקח לו עוד 3 דקות.

מה שכן הוא היה זול משמעותית מכל פנ'צרייה אחרת ששאלתי. (הפרש של כ-400 ש"ח לזוג הצמיגים).

ועל זה נאמר משלמים בזול יוצאים ביוקר :roll:

פורסם

לומר הנקוק זבל זה כמו לומר שגודייר הם צמיגים סופר ספורטיביים נהדרים.

לכל חברה יש מספר דגמים שלכל דגם יש נתונים שונים. כמו שלגודייר יש צמיגים ספורטיביים וצמיגים פשוטים.

יש להנקוק צמיגים נהדרים, ה Z212 שלהם מתחרה בקטגוריה של ה F1 ובכביש יבש עושה עבודה פנטסטית. כמובן שיש להם גם צמיגים פשוטים וזולים. הכל תלוי מה אתה שם וכמה אתה משקיע ברכב ...

פורסם

שיהיה ברור שמו לי זבל סיני נאנקוק משהו כזה בקיצור "זיוף" של אנקוק...

היום בדקתי את הצמיגים הקידמיים ויש לי דנלופ מלפני שנתיים וכבר הסלייה בצדדים נאכלה .

אם אני ילך לפנצ'ריה שהחלפתי הצלהם לפני שנתיים הם יחליפו לי לחדשים??

(יש לי הרגשה שצריך לעשות פרונט...)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...