Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לצביקה שלום. אני בעל רכב סוסיתא קוביה מודל 65, וכיום אני משפץ סוסיתא 1965 טנדר, שהיא שבורה ובמצב חצי רקבון והיא במצב כמו לאחר מלחמה ואני משפץ אותה אצל פחח אחד הטובים בארץ לאומנות פיברגלס אם אתה צריך עזרה ממני לתיקון הרכב שלך שיחזור במצב כאילו לא היה לו תאונה פנה אלי לטלפון:052-3614260 להתראות אבי או ליורם מקובר...

מיצטער לשבור לך את המילה אבל מניסיוני אין גרוע ממנו!!!

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

השבתת האוטו תלויה רק בך

יש מצב לזה שאתה מזמין שמאי שיעריך את הנזק

מתקן

ותובע את הפוגע

רק במידה שהרכב מסוכן לתנועה צריך לתקן וחייב בדיקה ולפעמים שינוי מספר

פורסם
השבתת האוטו תלויה רק בך

יש מצב לזה שאתה מזמין שמאי שיעריך את הנזק

מתקן

ותובע את הפוגע

רק במידה שהרכב מסוכן לתנועה צריך לתקן וחייב בדיקה ולפעמים שינוי מספר

שלום לך,

אני שוב מזכיר המכה שאני קיבלתי לא מצדיקה השבתה, בכלל לא.

הרכב שנכנס בי הושבת במקום.

אין מחירון לרכב הזה, ואם הסכום למכה שקיבלתי לא יראה לביטוח של הפוגע, הם יבקשו שמאי ושמאי יכול לומר שהנזק לא שווה את הרכב. מבינים את הפחד שלי??

אני מקווה שהכול בסוף יסתדר ...

פורסם
איך הרכב של הפוגע הושבת ושלך לא ???

אני סתם סקרן ...

אני אומר לך ככה.....

הרכב שלי עמד. שעוןה דלק שלי כנראה שיקר אותי, הוא הראה לי חצי טנק ולא היה דלק , שמתי משולש, אפוד זוהר ונכנסתי לרכב, אתמול היה ממש חם , החלטתי לצאת מן הרכב בדיוק אחרי דקה שמעתי חריקה גדולה , ובום אדיר...

הרכב שלו ממש נפגע בצורה רצינית כל המכסה מקדימה הגיע עד לשמשה ... המנוע זז הצידה זה היה רגע מפחיד....

אז התשובה לשאלתך....

כנראה שהחברה הישראלים ידעו מה הם בונים...

הפיברגלס עושה את שלו!!!!

פורסם
לא הבנתי מה הבעיה

אם כבר קיבלת את הכסף

אז אן לך בעיה

אף אחד לא יכול לדרוש ממך כסף בחזרה

"ואם הסכום למכה שקיבלתי לא יראה לביטוח של הפוגע..."

את המכה הוא קיבל,כסף עדיין לא.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
"ואם הסכום למכה שקיבלתי לא יראה לביטוח של הפוגע..."

את המכה הוא קיבל,כסף עדיין לא.

נשמה...

התכוונתי לזה....

שאם המכה תקבע למשל ל 2000 שקל....

וזה לא יראה לביטוח של הפוגע אז הם יכולים לבקש הערכת מחיר לרכב מבין?

פורסם
נשמה...

התכוונתי לזה....

שאם המכה תקבע למשל ל 2000 שקל....

וזה לא יראה לביטוח של הפוגע אז הם יכולים לבקש הערכת מחיר לרכב מבין?

אני הבנתי זה הוא(רנו) שלא הבין...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אתה לא חייב ללכת לשמאי של הנהג שפגע ברכב שלך.

לך לשמאי שאתה תבחר ובקש ממנו שמאות רק על הנזק ללא התיחסות אחרת. אמור לו מראש שאינך רוצה שישביתו את הרכב ולכן שלא יכנס להערכת מחיר הרכב או ערכו.

עם השמאות שתקבל לך תקן את הרכב, קח חשבונית וקבלה ופנה לחברת הביטוח של הנהג הפוגע.

גם אם התיק יגיע לבית המשפט ב 99% שהדבר לא יגרום להשבתת הרכב.

נ.ב. תיקוני פיברגלס הם פשוטים מאוד וב"שנות הפיברגלס העליזות" (שנות ה- 60 וה- 70) תיקנו לבד, ליד הבית ובסוף צבענו עם מברשת והתוצאה לא היתה רעה.

אם אתה צריך עוד מידע פנה אלי בה"פ.

שלמה דן גדרון

פורסם

אנשים יקרים.....:roll:

שאלה לי אליכם....

למעשה מי שראה את הרכב היום במפגש מועדון ה-5 ראה שלא מדובר במכה די רצינית אבל עדיין מכה, הרבה אנשים שוכחים למעשה שהטיפול הוא בפיברגלס, אי אפשר למתוח את זה או משהו בסגנון , התייעצתי אם מועדון הסוסיתא ( אבי גרוסברג ) ובכלל אם אנשים מהמועדון, והם אמרו לי שזו לא בעיה.....

בשיחה בארוחת שישי דיברתי אם אבי והוא העלה שאלה דיי מעניינת...

נניח שתיקנתי את הרכב במחיר סביר ולא גבוה בין 2000 ל-3000 ש"ח ( בערך עלות התיקון ) ונכון שהבאתי שמאי שלי...

חברת הביטוח של הרכב הפוגע יכולה לסרב לשלם לי את המחיר הזה?

חשוב לציין שלא כל השמאים מבינים ברכב אספנות ,זה קצת שונה ממכונות יותר חדישות...

כי ברכב אחר שיש מכה לוקחים מחירון ואם יש נזק של 45% אז הרכב מוגדר אובדן כללי ובימנו אומרים טוטלוס ...

פה אין מחירון, נכון שהרכב בשבילי שווה המון, אבל זה מעניין את חברת הביטוח למעשה?

כי היום בבוקר הלכתי לפחח ובא שמאי ואמר לי שהרכב צריך לעבור השבתה וזה נראה לי די מגוחך שבגלל מכה כזו קטנה אני יצטרך לאבד את הרכב שאני כל כך אוהב....

יש דרך להיאבק אם חברת הביטוח?

מישהו יכול להעריך את הרכב שלי במחיר יקר?

אודה לכם אם תחזרו אליי אם תשובה.... מכיוון שהנושא דיי מעיק עליי.!!!

תודה מראש צביקה כהן

אחרי שתיפה.jpg

סוסיתא בטיול002.jpg

פורסם

צביקה

בו נעשה רגע הפסקה בבירוקרטיה וניגע בדברים החשובים באמת:

1. ראיתי את האוטו והוא מקסים, ראית גם שאתה מאוד אוהב אותו.

2. לאוטו ערך סינטימנטלי עבורך.

3. פרט למכה יש עוד דברים הזקוקים לתיקון ויד אוהבת ברכב.

4. על פי ההתרשמות בשיחה איתך אמש, החלטת שהאוטו נישאר אצלך לתמיד.

במידה וענית ב-כן לכל ארבעת השאלות, הרי שבעצם, עלות תיקון המכה מתגמדת, ככל שהדבר מרגיז לא תמיד, נוכל לקבל את מלוא הפיצוי המגיע לנו, והיות ומדובר ברכב אספנות, יבלע תיקון המכה, בשאר שיפוץ הרכב. כמה ברירות עבורך:

1. מלחמה-עו"ד תביעות, בירוקרטיה, עצבים, התקף לב/שיברון לב, תיקון הרכב ותביעה על פי הקבלות בבית משפט.

2. פשרה- שיחה גלויית לב עם בעל הרכב הפוגע, והתפשרות על סכום מסויים, הסכום יהווה התחלה לשיפוץ העתידי. (מחיר ההשתתפות העצמית שלו+ביטול הסעיף העדר תביעות, יהווה חצי מעלות התיקון)

3. קבלת כל סכום שיציע הביטוח- מתוך ידיעה ברורה שלא יכסה את מלוא הנזק, אבל יציל את הרכב מהורדה.

4. ויתור מלא- והתיחסות לרכב כרכב לשיפוץ כאילו כך מצאת אותו לראשונה.

5. שילוב חלקי סעיפים.

בקיצור, כל הדרכים כשרות, ובכולם המוטו המרכזי הוא, כי הרכב עומד לפני התשלום, וסוד ידוע הוא, שברכב אספנות תמיד (תמיד) ההשקעה של בעל הרכב עולה על כל פרופורציה, הגיון, חוכמה, וחישוב כלכלי טהור.

שאלה:

1. אם הכלב שלך היה נפגע חס וחלילה והפיצוי היה פחות ממחיר ניתוח שהיה מציל אותו, מה היית עושה?

תשובה:

1.

* זה שהוא שותה בנזין ואוכל שמן, לא אומר שאין לו נשמה!

עכשיו יותר ברור?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מאחר ואתה מתכוון להשאיר את הרכב אצלך ונוסע, עשה מה שאני עשיתי כשפגעו בי ברנו.

ראשית תודיע לחברת הביטוח שלך שאתה מתקן את האוטו ומסרב להצעות הפשרה הנמוכות של הצד הפוגע. אם אתה לא מקבל מהם כסף בשלב הזה,הם לא יכולים להוריד את הרכב שלך מהכביש.

הבא שמאי שלך, שיתן הערכת תיקון, והערכה לערך הרכב. הקפד שזה לא יהיה מוגזם אלא ריאלי.

לאחר מכן תקן את האוטו על חשבונך ובמידה והביטוח של הנהג הפוגע לא יהיה מוכן לשלם, מה שכנראה יקרה..., הגש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות כנגד הנהג הפוגע.

בפעמיים שזה קרה לי, בגלל שהקפדתי על התיקון עצמו ולא ניצלתי את זה לשיפוץ כללי של הרכב, בית המשפט פסק לטובתי, במקרה אחד זה היה 80% מערך הרכב שקבעו השמאים.

קיבלתי הכל עד הפרוטה האחרונה כולל הוצאות משפט.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...