Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי לאחרונה מניו יורק - טיול וגם משפחה בניו יורק ובטורנטו.לא פעם ראשונה בארה"ב.

בקיצור, רציתי לשתף אותכם בחוויות,חוויית נהיגה בכבישים אין סופיים.

קודם כל נהגתי על פורד קראון ויקטוריה שיש אותם בניו יורק בתור מוניות וניידות משטרה, הופתעתי, רכב נוח ביותר,אבל ממש נוח, כוח המון כוח, אחיזת כביש למרות הגודל הדינוזאורי שלו שנכנסו בבגאג 4 מזוודות גדולות .....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

יש גם אחיזת כביש טובה, אני חושב לי, מה זה החיה הזאת?! שאגיע לארץ ננסה לברר נתונים טכניים.

השכרתי רכב גדול בקטגוריה של הפרייווטים, לקחתי שברולט אימפאלה 2007 דנדשה, ספינת שיוט, המון כוח,מנוע V6,אם אני לא טועה מנוע 3800 ,בהתחלה התלהבתי מהכוח שלו...עד שהגעתי לסיבוב הראשון , מה אני אומר לכם, זוועעה כזאת בשילוב עם בחילות מזמן לא היה לי, סה"כ לרכב לא חסר כוח ואני החלטתי לנצל אותה עד הסוף, עוד 50$ דלק בשביל הנאה זה שווה,קיקים בלי סוף, נסיעה של 9 שעות לקנדה טורנטו, הרכב מגיע בלי שום בעיה לאיזור ה 120-140 מייל , אבל שוב, יש לו קטע של שיוט כמו אונייה, אם מסיטים קצת את ההגה, אפשר לגמור בגדר ההפרדה, שמגיעים לירידה ממחלף או מגשר, חייבים להאט עד מצב של 20-30 מייל, אחרת הרכב פשוט נזרק ,אני לא מבין איך בכלל אפשר לנסוע על הדבר הזה בארץ עם כל הכבישים המשובשים,פשוט זוועה,אבל מה , הכוח מפצה על העניין הזה של הסיבובים.

האימפאלה זה רכב לכביש ישר וחלק, בכביש קצת משובש ועם קצת סיבובים....הנסיעה בלתי נסבלת.

הגענו לטורונטו, חבר משפחה, נתן לי לנהוג על האקורה שלו......

יש לו אקורה שזה נחשב שם רכב בינוני, מנוע 2400 הונדה, 6 הילוכים,200 כ"ס,מנוע V6,גיר רגיל.

הרכב הזה יחסית לאימפאלה עם המנוע המפלצתי שלה, משאיר לה אפר ואבק, אחיזת כביש מעולה,נדבק לכביש,כוח לא חסר בכל מצב, הילוך חמישי אפשר למשוך עד 120-130 מייל ...בקיצור, הרכב סוגר את כל הסקאלה בלי בעייה מיוחדת.

כמובן אחרי כמה ימים של נהיגה בעיקר על האקורה, שפשוט התאהבתי בה, חזרתי לספינה שלי, בחזרה לניו יורק, כל הדרך אני אומר לעצמי, איך בכלל אפשר לקנות רכב כזה , פשוט לי ולאשתי לפחות הוא היה זוועתי.

בדרך חזור נהגתי בעיקר כחוק, 70-80 מייל שזה 10 מעל המותר, כבר לא היה לי כוח ודיי נמאס לי מהזריקות והאוירה שכאילו אתה מרחף על הכביש וכל סטייה קטנה תעיף אותך לקיבינימט - זוועה, בפעם הבאה, יותר אני לא משכיר אימפאלה בארה"ב, בפעם הקודמת במייאמי השכרתי פונטיאק טראנס איי אם או משהו כזה, שזה כיף ענקי ,תענוג, אבל האימפאלה זה בדיוק ההיפך.

בוסף כמובן מגיעים לארץ ואז מבינים שפה מתעסקים עם שטויות,ארצות הברית הכל שם ענק ענק,קנדה זה קצת פחות, רק ענק אחד.

פה בארץ זה גרגיר של אבק.

אנחנו מבחינה מוטורית רחוקים שנות אור,לעולם הפער הזה לא יצטמצם...פשוט צריך לראות בשביל להאמין.

היה כיף גדול.

אבל החוויה הגדולה מכולם הייתה לראות או יותר נכון לשמוע את גרגורי המנוע של מכוניות משופרות ישנות קלאסיות, אלה שהגלגלים האחוריים כפולים ברוחב מהקדמיים,SS,מוסטאנג,ברקודה....יש פה ושם במיוחד בקנדה,הרעש העצום שנשמע למרחק של כמה בלוקים,אי אפשר לתאר את זה במילים , זה מין גירגור של תשימו 10 אופנועים הארלי דיווידסון ,תכפילו את הרעש ב 4 ותקבלו את הצליל המופלא של החיות האלה, מנוע מפלצתי וממש רואים שהאחורה שלהם מוגבה מאוד, יש את הבקאקס הענק כמו של משאיות של ניקל נוצץ, וכל הצינורות מתחת לרכב , שנוהגים אחריי משופרת כזאת, אפשר לראות כל כל הניקלים המבריקים מתחת לרכב, והצליל המשכר שפשוט קשה לקלוט אותו....חוויה , פשוט נשארים עם פה פעור.

ואז אתה פשוט מבין שמה שאתה רואה בטלויזיה בערוץ 38 בייס בסופי שבוע , ציפ פוס הגאון, בניית מכוניות לפי הזמנה וכו, זה אכן קיים במציאות, החלום פשוט עומד מולך,זה באמת קיים.

כמובן גם ביקור במונטוגומרי ב OCC אמריקן צופר'ס היה חוויה בפני עצמה , הייתי במקום עצמו וראיתי אותם, בנוסף יש להם חנות ענקית עם תצוגה , כיף גדול.

פורסם

עכשיו אני מבין איך נולד השרשור הזה.

הקראון ויקטוריה בציי המוניות בארה"ב מקבילה לגטס בציי הליסינג בארץ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עציר שנתפס ומובל לתחנת משטרה, יבקש שיקחו אותו בקאפריס ישנה ולא בקראון ויקטוריה חדשה. (בהנחה שהוא פושע שמכבד את עצמו).

בענין המוניות, כשהנהג מסכים לנהוג בזה, המעסיק שלו מייד מבין שיוכל לשלם לו שכר מינימום ולהעביד אותו 18 שעות ביממה.

הסיבה שהנאון או הקאווליאר לא נבחרו למשימה - היא שאי אפשר להושיב מאחור שלושה אמריקאים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בקראון ויקטוריה יכולים לשבת בשקט 4 מאחורה, לגבי מקום לרגליים בכלל אין על מה לדבר....

הדבר הזה פשוט ענק מימדים.

פורסם

הגענו לטורונטו, חבר משפחה, נתן לי לנהוג על האקורה שלו......

יש לו אקורה שזה נחשב שם רכב בינוני, מנוע 2400 הונדה, 6 הילוכים,200 כ"ס,מנוע V6,גיר רגיל.

.

אני לא יודע מה סיפרו לך או מה ראית אבל בתור אחד שחיי שלוש שנים בקנדה (מונטריאול) אני יכול להגיד לך בוודאות שאתה מבלבל במוח

אקורה לא נחשב בקנדה ולא בארצות הברית מותג בינוני

אל תיהיה מושפע מהמעט שהספקת לראות בטיול או בתוכניות מערוץ דיסקברי

הרבה אנשים היו מתים שם לנהוג באקורה

דרך אגב , לא ציינת על איזה דגם של אקורה אתה מדבר

לפי התיאור אני מבין כנראה שזאת הטי אס אקס

נכון שיש לה מנוע 2.4 ליטר,תיבת ידנית 6 הילוכים ו200 כס אבל היא בעלת 4 צילנדרים בלבד

לא וי 6 ולא נעליים

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

מעניין, מתחת למכסה המנוע היה כתוב 2400 מנוע V6.....

לבן על גבי שחור.

בעל הרכב אמר לי שהוא אוהב את הרכב אבל זה בסך הכל הונדה.

שם לא עושים סיפור מהונדה.

לא רוצה להאמין...

אתה לא חייב, תעבור הלאה...

פורסם

אני לא מבין איך לא זיהית שהאוטו נראה אחד לאחד הונדה אקורד אירופאית?

הTSX של אקורה היא האקורד האירופאית לעומת האקורד האמריקאית שנראית אוטו אחר.

והיא מנוע 4 צילינדר 2400...

הV6 היא הTL והיא מנוע 3200 היא הדגם מעל הTSX

או במקום להתווכח על כלום תסתכל ב

acura.com

ותזהה את הדגם יש כולה 3

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
מעניין, מתחת למכסה המנוע היה כתוב 2400 מנוע V6..... לבן על גבי שחור.

בעל הרכב אמר לי שהוא אוהב את הרכב אבל זה בסך הכל הונדה.

שם לא עושים סיפור מהונדה.

לא רוצה להאמין...אתה לא חייב, תעבור הלאה...

לא קיים אצל הונדה\אקורה וי6 בנפח 2.4

לא באירופה ולא באמריקה

בקשר לשאר

תמשיך לחיות בסרט שלך , אני לא יפריע לך

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אני לא מכיר את האקורה , יכול להיות שהיה כתוב שם ויטק ולא וי 6...

אולי...

בכל זאת זה אוטו מהנה עד מאוד.

אכן ניראת כמו הונדה אקורד אירופאית.

סרט לא סרט, בשבלי השבועיים האחרונים היו כמו חלום.

שיהיה שבוע טוב לכולנו.

• תוכן חדש...