Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ועוד חבר מחפשים טיול רציני לפני שאנחנו מתגייסים (בנובמבר).

עשינו כבר טיול לפני שכל החברים התגייסו לטורקיה(אנטליה) כולם ביחד 11 חברים.

אנחנו מחפשים עכשיו טיול יותר בשביל לראות עולם ולהנות ולא ליהיות רק בקלאב ולא לצאת ממנו(למרות שהיה מאוד כיף אנחנו מחפשים משהו קצת אחר).

חשבנו על האפשרות של ספרד\הולנד\ארה"ב.

למישהו יש המלצות על מקום מסויים ספציפית?

הנסיעה מתוכננת לחודש הבא(אוקטובר).

*עוד שאלה קטנה מישהו יודע אם אני יוכל להוציא ויזה לארה"ב אם אני מתגייס באמצע נובמבר? וכמה זמן בערך לוקח כל הבירוקרטיה של הוצאת הויזה.

דרך אגב היה לי כבר ויזה לארה"ב שנגמרה לי ממש לפני חודשיים, האם יש אפשרות להאריך אותה לזמן מסויים כמו דרכון?

תודה מראש, ניב.

פורסם

שכח מארה"ב כבר עכשיו אם אין לך ויזה.

גם אם יש לך ויזה שנגמרה לפני חודשיים, בעיקר שנגמרה... אפילו עם ויזה שנגמרת עוד חצי שנה אתה לא תיכנס לארה"ב.

ממליץ על הולנד, אם אני לא טועה חודש הבא יש את Trance Energey, שזה שווה בטירוף. ואם אני טועה, אז לא חסר פסטיבלים ומסיבות מטורפות אחרות שם, אם תחליטו על הולנד אני אשמח לעזור לכם לחפש מסיבות טובות. והכי חשוב... ירוקים וחומים חופשי, מה יותר טוב מזה לפני הירוק שתקבל בארץ?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מסיבות טראנס נשמע טוב.

במקרה אני והחבר- 2 DJ's(הוא מתקלט הרבה באומן 17 בירושלים למי שמכיר).

אתה יודע אולי טווח מחירים של שבוע שהייה במלון שמה?

והאם המחייה שמה היא יקרה יחסית?(שאני מתכוון מחייה יקרה מאוד אני מתכוון לאנגליה לדוג')

פורסם

בעקרון, אם אתה מצליח להסתדר עם הויזה, לך על ארה"ב בלי לחשוב פעמיים!

הפעם האחרונה שאני ביקרתי שם היתה בערך שבוע לפני שהתגייסתי ותפסה אותי שם שפעת עם קילקול קיבה (את ניצני השפעת הבאתי איתי עוד מהארץ ואילו הפריצה הגדולה הגיעה בעקבות כך שיצאתי במינוס 3 מעלות עם טישרט וז'קט קליל ביותר, קילקול הקיבה באדיבות סניף סבארו בטיימס סקוואר).

אוף, קח אותי איתך במזוודה :oops:

נ.ב.: אם מישהו מכם בעל אזרחות אירופאית, הוא רשאי להכנס לארה"ב עד 90 יום ללא כל ויזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נ.ב.: אם מישהו מכם בעל אזרחות אירופאית, הוא רשאי להכנס לארה"ב עד 90 יום ללא כל ויזה.

אזרחות ישראלית זה נחשב אזרחות אירופאית לא?!? :lol: :lol:

לחבר שלי יש ויזה כבר תקפה, הבעיה שאני רק צריך להוציא.

מישהו יודע אם יתנו לי בכלל ויזה אם אני מתגייס עוד חודשיים וחצי? איך זה עובד עם לשכת גיוס?

אמרו לי שהם מפחדים שאני יסע ולא יחזור?

פורסם

א. הפגישה בשגרירות תקבע לך רק לעוד שלוש חודשים.

ב. רוב הסיכויים שבאמת לא יתנו לך, תלוי במצב רוח של הפקיד. בד"כ הם נותנים עד לתאריך שבו אתה משתחרר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם אני זוכר נכון, קיים בשגרירות האמריקאית גם מסלול מואץ לקבלת ויזה. ההבדל בינו לבין המסלול ה"רגיל" הוא בעלויות. אני ממליץ לך לבדוק את העניין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ממליץ על אמסטרדם.

קח בחשבון שכבר די קר באוקטובר.

מחיה - עלות של מלון בסיסי יחסית באמסטרדם, באזור ה40-60 יורו ללילה לבנאדם, כולל ארוחת בוקר לרוב.

כמובן שאפשר גם למצוא מקומות בחצי מזה (אכסניות, או מקומות שממש רחוקים מהמרכז - ממש לא מומלץ).

מחיה מעבר לכך, לא ממש יקר ביחס לאירופה.

יעד נוסף שיכול להיות מעניין בתקופה של ספטמבר-אוקטובר הוא ברלין.

בתקופה הזו יש את האוקטובר-פאסט הידוע, מה גם שברלין היא מוקד מסיבות מטורף לאחרונה ונחשב ליעד טרנדי לאללה.

בכל אופן, שיהיה בכיף.

:-)

• תוכן חדש...