Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לפני שאני מרכיב ראש משופץ.. שכבר המנוע פתוח למולי כדאי להוריד קרטר ולהחליף בוכנות רינגים לגרים ואולי אפילו לשלוח את הקראנק לשיפוץ.. ?

האם פירוק הרכיבים הללו היא קשה ומאומצת ומלווה שבידע רב וניסיוני? או שכמו ראש מנוע ניתן לעשות את זה בבית..? לפחות חשוב לי להחליף את הלגרים כבר על הדרך מכיוון שמנוע רעיש קצת ואני משער שהם הגורמים לבעיה..

תודה לעונים.. שיהיה לילה טוב וסופ"ש נעים לחברי הפורום.. דודי

פורסם

שלום

להלן כמה שיטות לבדיקת בלוק תחתון לי הבית:

כמה עשה המנוע?

בדוק בעזרת אצבע את המדרגה בסוף הצילינדר למעלה אם היא עמוקה יש לעשות אונינג ורינגים האם הצילינדרים מחורצים ומה צבעם האם יש מריחות של אלומיניום?

פרק אגן שמן והוצא מיסב ראשי אמצעי ,מה ציבעו?האם מחורץ?האם מרוח? האם יש חופש בגל הארכובה(תפוס את פולי המנוע בשתי ידיים ובדוק חופש או בעזרת מברג גדול בעדינות)

תמלא נפט בצילינדר כמה זמן עד שהוא חילחל לאגן השמן?

יגאל

פורסם
שלום

להלן כמה שיטות לבדיקת בלוק תחתון לי הבית:

כמה עשה המנוע?

בדוק בעזרת אצבע את המדרגה בסוף הצילינדר למעלה אם היא עמוקה יש לעשות אונינג ורינגים האם הצילינדרים מחורצים ומה צבעם האם יש מריחות של אלומיניום?

פרק אגן שמן והוצא מיסב ראשי אמצעי ,מה ציבעו?האם מחורץ?האם מרוח? האם יש חופש בגל הארכובה(תפוס את פולי המנוע בשתי ידיים ובדוק חופש או בעזרת מברג גדול בעדינות)

תמלא נפט בצילינדר כמה זמן עד שהוא חילחל לאגן השמן?

יגאל

אפשר לבדוק עם שמן מנוע במקום נפט? מאיפה אפשר להביא נפט..?

השאלה היא אם הפירוק וההרכבה של החלקים הנ"ל היא בעייתית ומסובכת או ברת ביצוע בלי הרבה ניסיון..?

תודה דודי..

פורסם

הפירוק לא קשה במיוחד, קח בחשבון שאם אתה רוצה להוריד את הקראנק, אתה צריך להוריד קודם גיר+קלאץ'.

ההרכבה גם אינה מסובכת, אבל צריך להשקיע זמן ותשומת לב, אחרת חבל שתתחיל את העבודה בכלל.

חובה לסגור את כל הברגים והאומים במומנט הנכון, סגירה לא נכונה = מנוע לא עובד טוב במקרה הטוב או מנוע מתפוצץ במקרה הפחות טוב! אני מקווה שיש לך ידית מומנט ומדריך היינס לרכבך, אם לא, ניתן להוריד את המדריך מהאינטרנט ולקנות ידית כזאת בעלות של כ-200 ש"ח.

שים לב שאתה צריך ידית כזאת גם בשביל לסגור את ראש המנוע.

פורסם

אפשר, אבל הירידה במפלס השמן בולטת פחות מהירידה במפלס הנפט, מה עוד שצבעו של השמן כהה יותר מזה של הנפט, שגם מקשה על הביצוע.

עוד מכשול הוא צמיגותו של השמן של ימהר לחלחל מסביב לרינגים.

אם אתה לא יכול להשיג נפט, נסה לערבב סולר עם קצת בנזין כדי לדמות את התכונות של הנפט, משהו כמו 75% סולר ו- 25% בנזין. אתה לא צריך כמות גדולה, כך שלא תפשוט רגל ;-)

• תוכן חדש...