Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כשבועיים עברתי טסט.הבוחן שהסתכל על הצמיגים שלי, אמר לי כי משרד התחבורע מכין לציבור הנהגים "הפתעה" - כנראה במשך השנה הקרובה :

אם צמיגים ברכב יהיו בני 3-4 שנים או יותר, ולא חשוב אם הם לא שחוקים או לא יבשים, הרכב לא יעבור טסט !

זאת אומרת, שקודם כל הפנצ'ריאדות במדינה יתחילו לגזור קופון שמן...

לא אומר שלא מוצדק מבחינת בטיחות (צמיגים מעל 3-4 שנים עלולים להיות בעייתיים וכו')...

האם מישהו שמע על כך?

ואם כן,האם ידוע מתי? או שזו רק שמועה בלבד...

תודה מראש

מופתע כל יום מחדש, ועדיין מתפלא למה לעזאזל...:shock:

פורסם

אני מאוד בעד חוק כזה.

מצד אחד צמיגים יותר בטיחותיים בארץ - שיפור ביכולת בלימה ותמרון.

מצד שני יותר צמיגים בלאי במצב סביר שיושלכו ;-)

ומבחינתי, גם ככה עוד לא נולדו הצמיגים שיחזיקו מעל שנה במצב תקין...

פורסם

זה חוק מצוין !!אני יכול לספר לכם שנסעתי לפני כשבועיים מירושלים לת"א ולרנו קליו שלפני התפוצצץ הציג לגמרי והוא נאלץ לסוע (לעצור) לפחות 200 מטר כשהו שוחק את החישוק שלו למזלו לא קרה לו כלום ולמזלי אחי הצליח לבלום מהר!!

פורסם

רעיון מבורך !!! אדיר !!! ענק !!!, אחרית הימים !!!

כל צמיג בן 4 שנים ומעלה - מקומו בפח.

הלוואי שלא יאפשרו גם למכור צמיגים מהמדף עם תאריך ייצור בן יותר משנה.

והלוואי ויתנו הקלות במס לצמיגים בטיחותיים, למשל עם TREAD נמוך מ 300 ... :-P (הא, אבל זה החבר'ה הדבילים של מופז, אין להם מושג והבחנה בין איזה מישלן פיילוט דביק, לביין הנקוק מסריח ומסוכן)

לדעתי תקנה כזו יכולה להוריד בקלות את כמות התאונות והנפגעים ב 10-15%

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אין מצב.

אם הצמיג תקין מבחינת יובש וחריצים אין סיבה להכשיל בטסט.

(אחרי 4 שנים נדיר שיהיה צמיג כזה, אלא אם הרכב היה רוב הזמן באכסנה.)

STI 2004

פורסם

אני חושש רק מדבר אחד: אם הצמיגים יהיו על הכביש רק 3-4 שנים, לא תהיה לפנצ'רמאכרים סיבה לתת אחריות על צמיגים ל- 5 שנים (כמו למשל רשת טייר קלאב), מה שאומר ש:

1.יוכלו למכור צמיגים באיכות יותר נמוכה ( :shock: ) כי ממילא לא יהיה על הכביש צמיג ליותר מ-4 שנים...

2.מכוני רישוי יעשו קומבינות עם פנצ'רמאכרים- מה שאומר שנאכל אותה בגדול כמו למשל הקומבינות עם בדיקות פליטת העשן החדשות...

מופתע כל יום מחדש, ועדיין מתפלא למה לעזאזל...:shock:

פורסם

רב סרן שמועתי שוחרר מצו-8.

עד שלא תהיה הודעה רשמית, אין טעם לדון במה שדודתו של הטסטר שלך סיפרה לו בארוחת מוצאי יום הבסטיליה.

לא נתחיל לדון בכל שמועה.

פורסם
איך יכולים לדעת מתי החלפתי צמיגים?

אין עליהם תאריך..

על הצמיגים יש תאריך יצור.

תקנה כזו שוכבת במ.התחבורה לפחות 4 שנים וצוברת אבק.

לא מדובר על 3-4 שנים אלא על 6 שנים מיום ייצורו של הצמיג.

2.מכוני רישוי יעשו קומבינות עם פנצ'רמאכרים- מה שאומר שנאכל אותה בגדול כמו למשל הקומבינות עם בדיקות פליטת העשן החדשות...
איך בדיוק תתבצע פה קומבינה?!

אם יש לך מידע קונקרטי ךגבי קומבינה כלשהי, פנה אל הרשויות(או לאחת מתוכניות ה"תחקיר") וסבר את אזנם בכך. אם אין בידך מידע והנך מתבסס רק על שמועות, נצור לשונך מרע.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...