Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חבר'ה,

הנה הסיפור ממש בקצרה.

היה לי זמן פנוי, אז החלטתי להרכיב את המורל שלי ברכב. הכל טוב ויפה, מכיוון ובפונטו הקודמת הכל התאים יופי. לא ציפיתי לקשיים מיוחדים, עד שפירקתי את הרמקולים המקוריים. ושם ראיתי, שבניגוד לפונטו הקודמת, כאן ישנה קורת מתכת, שתפקידה להוביל את החלון. כעת, הרמקול לא נכנס בעומק.

מצ"ב תמונה.

חשבתי על הגבהה קלה, אבל אז הגריל המקורי מתעקש לא לחזור למקומו.

הבעיה היא יותר עם קוטר המגנט, מאשר עם עומק הרמקול.

אז הנה אני פונה אליכם לעזרה. האם תוכלו להמליץ לי על סט קומפוננט טוב, דומה למורל פולס, בעל מימדי עומק קטנים יותר? אני מאמין שכמה שיותר קרוב ל 60 מ"מ יהיה נהדר.

אם מישהו מכיר סט ספציפי בעל קוטר מגנט שמתחת ל 9.5 ס"מ, אני אשמח לדעת.

קצת רקע כדי לעזור לכם, הרמקולים יהיו מחוברים ישירות ל HU, ללא מגבר. המורל עבדו יופי ללא מגבר ברכב הקודם (אני לא מחפש יותר מידי ווליום). אולי סט יעודי למערכת ללא מגבר יתאים יותר?

התקציב כרגע עוד לא סגור, אז אני פתוח להצעות בקטע הזה.

המון תודה מראש,

גדעון.

DSCN6180 (800 x 600).jpg

!AWDSOME

פורסם

תודה על התגובה המהירה :)

האם ישנם סטים יעודיים למערכות ללא מגבר שמומלצים?

אני זוכר שהיה פעם סט של חברת Magnat. בזמנו הציעו לי כמה אנשים אותו, וטענו שהוא מתאים למצב כמו שלי. ללא מגבר וכו'

האם יש משהו בסגנון שלו שמומלץ?

שוב תודה.

!AWDSOME

פורסם

לא יותר פשוט להשקיע כמה עשרות שקלים בטבעת עץ שתאפשר לך להגדיל את העומק ב4 ס"מ ?

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם
יש סט של פוקל SLIM שהוא סט צר מאוד עם מגנט קטן

לפולס יש מגנט עצום לדעתי

לCONCEPT יש סידרה "ללא מגנט" איכותית מאוד

וזה מה שאני יכול לחשוב כרגע

הסידרה של פוקל SLIM עולה יותר מהרמקול רגיל ו הרגיל הוא גם יקר אז ביכלל. פוליגלז רגיל עולה 1800 שקל.
פורסם

תנסה לעשות הגבהה פשוטה עם טבעת MDF אם זה אפשרי חסכת לך לקנות רמקול ותוכל להשאר עם הפולס ולא לרדת ברמה למאגנט

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

תנסה להגביה גם את הגריל בצורה כלשהי, אולי תשים אותו על ותתפוס אותו מסביב לדלת עם גומיות עבות שיסתירו את ההגבהה, או משהו בסגנון. תהיי יצירתי.. חבל לרדת ברמה.

וד"א מה שיש לך זה ה6.5 או ה5.25? כי גם שאני באתי להתקין את ה6.5 אמרו לי אין זה לא יילך תחליף ל5.25 זה בחיים לא ייכנס בעומק וזה. למרות שבסוף נכנס כמו גדול.. ה6.5 פשוט הבנתי עמוק יותר משמעותית מה5.25.. אולי גם זה סוג של פתרון אם תתאים איכשהו את ההכנה שקיימת בדלת.

רותם

רותם

פורסם

רותם, שלך ספייס 5 דלת' נכון?

ב-5 דלת' אין שום בעיה להכניס את הפולס 6.5, מניסיון :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש קומפוננט של קיקר...

המגנט שלו ממש קטן אף פעם לא שמעתי אותו

אבל החוות דעת ששמעתי היו מצינות !!!

הוא עולה בסביבות ה900 אולי קצת יותר או קצת פחות לא יודע ממש ת'מחיר...

(~SoLiT~)

^Dragster - :evil: - Cerwin Vega^

פורסם

בפונטו דור שני 5 דל' אין בעיה להכניס 6.5 במקומות המקוריים.

בשלי זה בעייתי.

אני לא מעוניין שתהיה אף לא רמיזה קטנה, לזה שמותקנים אצלי רמקולים לא מקוריים, מבחינה אסטטית כמובן.

תודה על העזרה, אני אמשיך לבדוק :)

!AWDSOME

פורסם

אין לי מקום מוכן בדלתות אם התכוונת כמו שיש בדגמים היותר חדשים של הפונטו. הלכתי למתקין שחתך את הדלת והכל. אבל זה לא רלוונטי לדיון אז לא משנה.

רותם

פורסם

לאח שלי יש אופל קורסה עם אותה בעיה

שמתי לו קיקר מהסדרות הנמוכות משהו כמו 500 ש"ח

מגנט ממש פיצפון ניכנס בול

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...