Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הוא מיצובישי לנסר 89 אוטומט.

לפעמים בזמן עמידה כאשר ההילוך הוא DRIVE, המנורת שמן נדלקת.

עם אני מעביר לניוטרל היא נכבת, ועם תחילת נסיעה היא נכבת גם מידית.

וגם שזה קורה יחסית לעתים רחוקות. אפילו פעם בחודש.

רמת השמן תקינה.

על איזה בעיה עם בכלל זה יכול להצביעה?

פורסם

הבעייה היחידה המסתמנת היא חוסר לחץ שמן בטורים נמוכים, מה שמקצר את חיי המנוע במהירות, ואין לו ברוב המקרים קשר למפלס שמן חסר, יש לבדוק אפשרות של משאבת שמן תקולה, שמן מהול בדלק, שמן דליל מדי, מנוע בהתחממות יתר ,צמיגות השמן ועוד...

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איך אני בודק את תקינות משאבת השמן? עשיתי טיפול רק לפני איזה 1K, והשמן הוא 20W-50

ואם השמן מהול בדלק יש דרך פשוטה לבדוק זאת?

ומדוע זה קורה לעתים רחוקות כל כך, ובמפתיעה?

פורסם

אתה סתם מעמיס על המשאבה ומאיץ את הבלאי

לפי דעתי תשים 15/40W

זה בטח יפתור את הבעיה

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לגבי צמיגות השמן היא תקינה משאבת שמן, יש לבצע במוסך בלבד.

לגבי בדיקת אפשרות של חדירת דלק מהמשאבת דלק המכנית למנוע, הבדיקה היא פשוטה מאד, יש לבדוק מפלס שמן מנוע, במידה והמפלס גבוה מאוד מעל המסימום, והשמן דליל כמים, החלף מידית משאבת דלק, שמן מנוע, ומסנן שמן.

יש לקחת אפשרות שיוניט לחץ שמן תקול ובסרק לא סוגר מעגל חשמלי , שאמור לכבות את הנורה,

או הלחץ שמן בסרק אכן נמוך מאוד, וזאת ניתן לבדוק במוסך בשעון מכני בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז רגע אנשים, שניכם כתבתם דברים שונים לגבי השמן.

האם השמן שאני שם הוא בסדר? כי זה מה שאמרו לי לקנות בחנות חלפים כאשר קניתי אותו.

שמן נירא לי רק נישרף, כי אני מוסיף כל כמה חודשים, אז לא נירא לי שדלק חודר לשם (אבל אני אבדוק מחרליתר בטחון)

וצביקה האם בכל מוסך יש את השעון המכני הזה לבדיקת לחץ שמן? והנורה נכבת כאשר אני מעביר לסרק, אם היא נדלקת אז רק בעמידה בהילוך דרייב.

רק בשביל ההיסטוריה, פעם ראשונה שהיא נדלקה הייתה לפני איזה שנתיים (זמן מה לאחר שקניתי את הרכב) ואז לא החשתי לזה יותר מדי חשיבות, כי למחרת זה לא קרה. ובמהלך השנתיים האלה היא נדלקה אולי 3-4 פעמים.

פשוט היא נדלקה שוב כמו תמיד במפתיעה לפני כמה ימים, אז חשבתי שלא יזיק להתעניין בפורום הנהדר הזה :)

תודה צביקה על התשובות!

• תוכן חדש...