Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

למיטב הבנתי, משנת 1995, הוחלפה תיבת ההילוכים ל-4 הילוכים.

הבנתי שההבדל העיקרי מתיבת ה-3 הילוכים הוא צריכת הדלק וזריזות הרכב.

האם השינוי הוא כזה משמעותי?

והאם גם בסוזוקי סוויפט נעשה שינוי כזה בתיבת הילוכים, או שהיא עדיין עם 3 הילוכים?

עוד משהו בקשר לשרייד, נאמר לי שהחלפים שלה יקרים יותר מהחלפים של הסוויפט, האם הדבר נכון?

תודה מראש,

ערן.

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

השינוי מאוד משמעותי בכל מה קשור לסחיבה של הרכב ולזריזות שלו לטובת ה 4 הילוכים בשרייד.

כנ"ל צריכת דלק טובה יותר.

לגבי חלקי חילוף,אני יכול לומר לך ממקור ראשוני שחלקי חילוף לשרייד מאוד זולים, לגבי הסוויפט אני לא מכיר אך אני סבור שזה אותו הדבר פחות או יותר.

פורסם

קראתי את מה שכתב איציק:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=711&highlight=%F9%F8%E9%E9%E3

זה דיי גרם לי לרצות להתרחק מהשרייד.

כל השירשור נוטה לטובת הסוויפט.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=33818&page=1&pp=15&highlight=%F9%F8%E9%E9%E3+%E4%E9%EC%E5%EB%E9%ED+%E0%E5%E8%E5%EE%E8

פורסם

כשני חיפשתי רכב, גם אני התלבטתי בין סוויפט לשרייד.

בסוף קניתי שרייד מהסיבה הפשוטה שמצאתי אחת באמת שמורה.

רוב המכוניות שבדקתי , אכן, היו עגלות, אך הרכב שקניתי, שרייד 1300 אוטומטית, נוסעת מצויין,וממש לא עגלתית, אם היא הייתה כך, לא הייתי קונה אותה.

ההגה אכן רועד בעצירות על D, ההגה קשה כי אין הגה כוח (אגב בסוויפט ההגה קשה יותר משמעותית מהשרייד),ההילוכים אכן ארוכים, אך אם הרכב מתוחזק ומכוון לאחר ניקוי קרבורטור וטיפול כמו שצריך, הוא נוסע מצויין .

רכב אמין מאוד.

פורסם

אז לא עדיף ללכת כבר על דייהטסו אפלאוז, שנותנת את כל הפינוקים באותו המחיר? כולל הגה כוח ותיבת 4 הילוכים?

פורסם

תלוי מה אתה מחפש, תלויבתקציב שלך ובשנתון שאתה יכול לרכוש,אני חושב שאפלאוז עדיפה בכל פרמטר על השרייד.קח בחשבון טיפולים יותר יקרים.

מעבר לזה ,אין מקום להשוואה.

פורסם

מאיזו שנה לשרייד יש הגה כוח? האם יש סוזוקי סוויפט עם הגה כוח ותיבת הילוכים בעלת 4 הילוכים?

מה דעתך על מה שכתב איציק בכתבתו על השרייד?

פורסם

האם מישהו יכול להגיב למה שכתב איציק, מנהל הפורום, בסקירתו על השרייד?

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/v...%F9%F8%E9%E9%E3

האם השרייד 3 הילוכים היא עד כדי כך איטית? והאם יש שיפור ניכר ב-4 הילוכים?

בנוסף, אני מוצא ניגודים, חלק אומרים שהחלפים יקרים יחסית וחלק אומרים להפך... אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן.

כרגע, בגלל הכתבה, אני נוטה לסוויפט. אפילו שהיא 3 הילוכים.

פורסם

חלפים זולים מאוד.

אם הרכב לא מטופל (כמו 90% מהנמכרים), סביר להניח שהוא יהיה עגלתי, אחרי ניקוי קרבורטור וטיפול \כיוון , הוא ייסע מצויין.

• תוכן חדש...