Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השנה 1996

השאלה היא האם אני חייב ללכת למוסך או שאני יכול להחליף לבד זה נשמע לי סיפור יקר המוסך רצועה ב 20 שקלים עבודה 190 שקלים כמעט בכל מוסך מוזר לא חוץ מזה שאני נהנה לעשות בעצמי אם למישהו יש איזה שהוא טיפ אני יקבלו בשימחה

פורסם

העבודה לא קשה אם יש לך כלים טובים וקצת רצון להתלכלך , יש צורך לפרק גלגל וביטנה , אתה אמור להלביש על הפולים את הרצועה בצורה הנכונה , קיים פולי מותחן שאותו יש להזיז עם מפתח כדי להכניס את הרצועה

בהצלחה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ההיתי שמח לקבל איזה שרטוט אם אפשר של החלפת הרצועות ברכב הזה ( מזגן,אלטרנטור ) זה יעזור לי מאד .

אני גר בראשון לציון מישהו יכול להמליץ לי מאיפה כדאי לי לקנות את הרצועות ושיצא פחות או יותר זול

פורסם

אינני זוכר היכן יושב האלטרנטור באקסנט, אך אם הוא יושב נמוך או מתחת למזגן וכו', אתה תהיה חייב להשתמש בליפט או להרים את הרכב על בוקים.

פרט לכך, לאלטרנטור יש גם אוזן מתיחה שאותה צריך למתוח היטב על מנת למנוע חריקות של הרצועה, ואם האלטרנטור לא יושב 100 במקום הוא יכול לקבל מעט זווית בגלל המתיחה ואז יכול להגרם נזק.

כדי למתוח אותו אפשר להתשתמש בלום או כל כלי שיוכל לתת לך מתיחה טובה.

בכדי להכניס את הרצועה אתה תידרש לסובב את הגלגל שעליו יושב הפולי על מנת להניע את הרצועה כדי שתעבור ב2 הפולים.

בכל אופן, אני אישית כבר הייתי ממליץ לגשת לחשמלאי שיעשה את העבודה.

גם מקצועי, גם ליפט אם נדרש וכמובן העלות עבודה תהיה משהו כמו 80 ש"ח(שזה ממש זניח), ולפעמים זה שווה לשלם מאשר להתעסק עם זה.

under construction..

• תוכן חדש...