Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר אני ואבי הלכנו להעביר את רכבנו טסט,הסעיפים שבגינם נכשלנו היו ברורים אך לא על זאת אני מתרעם.

כאשר חיכינו בתור לבדיקה ראיתי את הבודק מדביק מדבקות על אחוריהן(פגוש) של הרכבים.

המדבקות,פרסומת של מכון הטסטים.

ועכשיו אני שואל באיזו רשות הוא מדביק לאנשים מדבקות על הרכב?

הוא לא ביקש רשות אך בכל זאת הדביק,תלכו לחנות תקנו קולה,כשתחזרו יהיה על רכבכם מדבקה של החברה שמיצרת את הקולה?:shock:. לאן הגענו?

זו השחטה? אפשר להתלונן?

עומר שיש לו מדבקה טיפשית של מכון הטסטים כשהוא רוצה לשמור על רכבו מחולרות שכאלה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן ממש חולני....

זה פשוט מדהים עד איפה זה יכול להגיע, אצלי אין כאלה דברים.... שומר נפשו ירחק,

הכי קטעים שכאילו זה מובן מאליו שאם אוטו עובר במכון טסטים אמורה להיות מודבקת עליו מדבקה, בסססדר....

כנ"ל לגבי מוסכים, ממש חוצפה!

Polo 2012

פורסם

אז אתה צריך לעשות משהו בסגנון של (ויסלחו מנהלי הפורום, אני לא ערסאוות עצבני, אבל כשזה נוגע לרכב שלי - אני לא רחמן) : "אם אתה לא רוצה שאני אמלא את הפרצוף שלך במדבקות האלה, כדאי שתוריד אותה, מהר! ".

כל משפט דומה אחר יעשה את העבודה. ;)

כמובן שכולנו נגד אלימות ושונאים מריבות. ( :? ).

פורסם

בנמל ת"א גם עושים את זה אבל עם מדבקה שלא משנה מה היא לא יורדת!!!!!

ועוד שמים לך את זה על החלון של הנהג שתזכור לכל החיים!

אבל זה לא פרסומת רשום על המדבקה שהאוטו שלך מפריע להובלת סחורה לתוך איזה מבנה (ממש כבר לא זוכר מה רשום)

והם מדביקים את זה על שורה של מכוניות שחונות על מדרכה שלא מפריעה לאף אחד!!!

לי לא שמו את המדבקה הזאת אבל אני מסתובב הרבה בתל אביב אני רואה מכונית עם המדבקה עליהן ורק המחשבה שלי היו עושים את זה כל כך מרגיזה!!:mm_mad:

פורסם

וואו, מלחמת עולם שלישית?

אה, "כולו" מדבקה.

נכון, לא יפה, אבל מה הביג דיל - היית פשוט מוריד את זה.

אין בעיה להוריד מדבקות שרק הודבקו. וגם כאלה שכבר צברו פזם אפשר להוריד בכל מיני שיטות.

הרבה מוסכים מכונים וכד' שמים מדבקות. אני פשוט מבקש לפני שלא ישימו, ואחר כך מוריד בעצמי (כמובן שבדרך כלל לא מקשיבים...).

ניר

פורסם
ב"מבדק" הם שמים מדבקה כשאתה מעל הבור, ועסוק בלשחק בהגה ולא יכול לראות ..

גם מכון הדרום בפ"ת.

איך שראיתי את הבחור בבור מדביק מדבקה עשיתי לו פרצוף וסימנתי לו שלא ידביק לי.

מיד אחרי הטסט יצאתי מהרכב והסתכלתי, לא מדבקה ולא כלום, לפעמים שווה לומר "לא".

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לא צריך לעשות מזה כזה סיפור, פשוט להגיד לא.

ואם לא שמתם לב והדביקו, אתם יכולים לדרוש מבעל המוסך שיוריד את המדבקה.

במקרה שהיה לי, התלוננתי לבעל המוסך, והוא שלח את אחד מעובדיו שיביא חומר מיוחד ויוריד את המדבקה.

פורסם

באמת תופעה מעצבת! בעיקר לאנשים ששומרים על הרכב מניסיון, למשל אני מחנה את הרכב

בקניון בת-ימון ולמה כשאני חוזר צריכה להיות על כל השורה של הרכבים החונים מדבקה על הטמבון של קניון?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...