Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
,אין לי קרוס אובר חיצוני

יש לי את הקרוס של המגבר זה בסדר לכוון איתו?.

זה פסיבי ברגע שאתה עובר דרך קבל, נקודה.

מה לא מובן?!

הקבל עדיין חלק מהמעגל , כולל הרמקול.

מילא לרשום שטויות, אבל למה להדגיש בצבע אדום?

ZZR

פורסם

מבחינתך זה פסיבי,בהגדרה אולי זה פסיבי,אבל רק אם אני משתמש בנגד כדי לתחום את הטוויטר.

בתכלס,אם תוריד או תחזיר את הנגד\קבל לא יהיה שום הבדל בגלל שהוא חותך ב1600,ואתה חותך ב2500,וזה אקטיבי לחלוטין.

פורסם
בתכלס,אם תוריד או תחזיר את הנגד\קבל לא יהיה שום הבדל בגלל שהוא חותך ב1600,ואתה חותך ב2500,וזה אקטיבי לחלוטין.

אז תוריד את הקבל, אם הוא שם זה פסיבי,

זאת ההגדרה.

אני לא מבין מה אתה מנסה לחסוך?

אתה שם קבל /נגד כדי לא להשתמש בו, מתעקש שהוא לא משפיע ,

כדבריך "לא יהיה שום הבדל ".

בוא ותסביר למה אתה שם נגד/קבל .

ZZR

פורסם

לצורך הגנה בלבד.

שאם בזמן הכיוון אני בלי כוונה יכוון את הסלופ,ואפילו לרגע על FLAT בעוצמה גבוה-שימנע נזק.

או כשחיברנו את הRCA בחיבור של הבי אמפ,אז בלי כוונה התבלבנו בחיבור בין המיד לטוויטר,מי שמר על הטוויטר?נכון.

ועוד כאלה ואחרים,וחוץ מזה למה לא?

פורסם
מבחינתך זה פסיבי,בהגדרה אולי זה פסיבי,אבל רק אם אני משתמש בנגד כדי לתחום את הטוויטר.

יהיה הבדל כי הוא מוסיף התנגדות משלו.

ואם אתה מחבר נגד על הקו לטוויטר זה בדיוק כמו שימוש בקרוס פאסיבי, אין הבדל.

ההפך, היתרון של קרוס פאסיבי במקרה הזה הוא שיהיה לו (אם קיים) מעגל הנחתה לטוויטר.

ובעצם אתה אפילו לא מחבר אקטיבי אלא גורע משימוש בקרוס פסיבי אפילו.

under construction..

• תוכן חדש...