Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בYNET מתפרסמת רק כתבה מסכנה עם וידאו עוד יותר מסכן של 4 שניות של המופע.

למישהו יש קישור ששם מופיע המופע המלא או רובו?

תודה מראש

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

קישור אין לי, אבל חוויה אישית דווקא כן.

אחרי נסיעה של שעה ועשרים מהבית שלי (אני גר צמוד לכביש החוף), הצלחנו סוף סוף להגיע לחניון רידינג. מימיי לא ראיתי את החניון הזה גדוש כמו שהוא היה אתמול בערב.

התוכנית המקורית היתה להשאיר שם את הרכב ולהתקדם באמצעות קו 4 של דן, אלא שכל הרחובות פשוט היו פקוקים אז החלטנו ללכת ברגל לאורך רחוב הירקון לכיוון הדולפינריום ככל שהזמן יאפשר לנו.

בסופו של דבר, קצת לפני 20:30 הגענו כמעט לככר אתרים, והתמקמנו שם בגן בנקודה שמשקיפה על המרינה עם תצפית מעולה לכיוון דרום.

20:35 נדלקה מנורה אדומה על האסדה למשך כחצי דקה, ומיד אחריה החלו הזיקוקים.

סיכום: א-כ-ז-ב-ה!!!

זה לא שזה היה כזה נורא, אבל לנסוע כל כך הרבה זמן, ללכת ברגל בין המוני בית ישראל ולהצטופף בין אנשים בשביל לראות מופע זיקוקים סטנדרטי לחלוטין - בשבילי זוהי אכזבה.

לפני שלוש שנים הייתי בהר הרצל בערב יום העצמאות בטקס העברת הדגלים.

אני לא סגור שכמויות הזיקוקים שהיו בטקס היו גדולות יותר ממה שהיה אתמול, אבל ללא ספק הם היו יותר מרשימים והאפקטים הפירוטכניים היו מליגה אחרת לגמרי.

חבל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בתל אביב חייבים קטנוע.

לי לא הייתה בעיה להגיע לשם.היו פקקי תנועה של מכוניות ולא היה שוטר אחד בתל אביב.

בטח במשטרה לא חשבו שמישהו יבוא לראות מופע של רבע שעה.

מזל ש-6 פעמים ראיתי את מופע הזיקוקים של ה 4 ביולי בניו יורק.מה שהיה אתמול נראה כמו מופע חימום לפני הדבר האמיתי

אייל

פורסם

אני לא הייתי צריך לנסוע לשום מקום, עליתי לעליית הגג של הבניין שלי והסתכלתי על כל תל-אביב ועל הזיקוקים, שהיו מדהימים דרך אגב! פשוט הבדל של יום וליל בין הזיקוקים שאנחנו רגילים אליהם בארץ לבין הזיקוקים האלו שהביאו מחו"ל!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...