Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מוכר את הטיגרה, במהלך המכירה הציעו לי קליאו RSI ואת ההפרש של המחירון (25K).

הRSI שהוצעה לי גמעה 200K ק"מ, היא שנת 96 ויד 5, יד לא משנה, ק"מ קצת מפחיד, כי זה 200 אלף על מכונית ספורטיבית שבטח לא ננהגה בעדינות יתרה.

עכשיו, המוכר מוכן להתחייב למנוע גיר ושילדה, כמה זה נותן הבטחה שהאוטו מטופל כראוי?

דבר נוסף- לאוטו יש ג'אנטים 16, ואגזוזים...מזה אגזוזים, שופרים יש לו!

אצלי בראש זה הולך שכל אוטו ששמו לו אגזוז גדול (ומוגזם יש לאמר), בטח זיינו לו את הצורה כי אהבו את הרעש :wink:.

עכשיו השאלה- כמה צריך להירתע מזה שיש לאוטו 200K ק"מ, וכמו כן כמה להירתע מה"שיפורים" הללו ומה הם מעידים?

עוד שאלה- מה ניתן לבדוק לפני שלוקחים את האוטו לבדיקה ו"שורפים" כסף כדי לבדוק אם האוטו מטופל ולא יעשה בעיות בעתיד? (ביצעתי חיפוש ככה שאני יודע בערך מה המחלות של הRSI, אבל אם יש לכם משהו להוסיף, אני אשמח)

תודה רבה לעונים.

יונתן

פורסם

משתעשע ברעיון, כמו שאתה רואה אני גם לא לחוץ למכור את הטיגרה, כי יש זמן עד הגיוס.

מי שיתן את המחיר המבוקש, שהוא לא גבוה ומוגזם (פחות מהמחירון) יזכה.

אבל תמיד רציתי רכב ספורטיבי משלי, אז עד הגיוס יהיה:), ונראה איזה תפקיד יהיה, יכול להיות גם בזמן השירות (אני אישית מעדיף רכב בעל יומרות ספורטיביות מאשר רכב יפה בעל פוזה).

ד"א- אם תהיה היענות אני מוכן להכין סיקור אחרי 10 חודשים עם האוטו.

פורסם

הפחד מוצדק , אבל זה לא אומר בהכרח שהאוטו עובר התעללות כמעט כל רכב כזה בא עם פילטרצ'יפאגזוז

זה לא צריך להדאיג כל עוד בעל הרכב מתייחס לרכב כמו שצריך

הק"מ שעבר הרכב הוא ממוצע( 20k לשנה )

היד גם לא קריטית , מה לעשות שמכוניות כאלה עוברות הרבה ידיים

תחשוב שכל יד ישרה קו מהיד הקודמת שלה

מה שחשוב זה תיעוד טיפולים , דברים כמו טיימינג , מרווחי טיפולים

אם המוכר מתחייב לך על מנוע+גיר+שילדה ,זה מקל עליך את העבודה ,

תעשו זיכרון דברים על דברים קריטיים כמו

בריחת קומפרסיה , פריצת אטם , קלא'ץ גמור , ושאסי כמובן

לפני זריקת הכסף על הבדיקה , תבדוק לבד מצב כללי , קל לראות אם רכב שורף שמן , או לשמוע אם הקראנק דופק

לדעתי זה רכב שכדאי לך ללכת עליו ,שילדה מצויינת , כוח לא חסר (ראש 8 שסתומים ו-16 שסתומים זה אותו מומנט , ומנוע 1.8 לא חסר מומנט בכלל ומומנט זה דבר לא פחות חשוב מכ"ס ) , האחזקה לא יקרה

בהצלחה , ואל תקפוץ על הקליאו הראשונה שאתה רואה , יש המון

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אני הייתי מפחד רק מה200K שהרכב גמע...לישראלי הממוצע יש פחד מקילומוטראז שכזה...תהייה לך בעיה למכור את הרכב אח"כ..(למרות שזה רכב ספורטיבי)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

גם אני מהמראה שלה נרתע הRSI הזאת בעלת מראה "תראו הבעלים שלי ערס ובדרך כלל באזורים הומי אדם אני אוהב לנסוע על סל"ד גבוהה"

אני רואה את הRSI הזאת בYAD2 כבר יותר מחודש...

אבל אם הוא מתחייב על בדיקה אז סבבה... זה אומר שהוא משלם עליה אם היא לא יוצאת תקינה נכון?

אז קח אותה מה יש לך להפסיד

פורסם
עדיף להעביר את הזמן שלפני הגיוס בבילויים יותר טובים מאשר אצל משפחת קרסו....

נכון מאוד !!!

גם לא אצל לובינסקי, UMI, דלק מוטורס, צ'מפיון ואחרים.

קנה חיפושית, זה הרכב היחידי בארץ שגורם להכנסת כספים ולא להוצאתם.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
בחיית יא וולאד, שאר עם הטיגרה, אוטו מיוחד ויפה.

לא התלהבתי מתיאורך על הרנו וגם לא מהתמונות.

טיגרה!

היופי הוא בעיני המתבונן.

לדעתי הטיגרה היא אוטו מכוער ברמות ולא מיוחד בכלל.

האמת שגם ה RSI הזאת נראית ערסית. במיוחד ה 16 אינץ'. למה לשים ג'נטים כאלו על RSI?

מה עוד שהוא אמר שבעל ה RSI מחליף איתו את הטיגרה, שזה אולי מעיד שאין לו הערכה או רצון לנהוג במכונית ספורטיבית והפוזה זה מה שמעניין אותו. אבל זה רק אולי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני בדעתו של פותח הנושא.

כשאני רואה רכב עם תוספות כאלה, אני יודע בדיוק מה בעל הרכב חיפש - פוזה.

כאן זה מתחלק ל-2 חלקים, פוזה נטו, עם רכב שמור. או - פוזה ביחד עם רכב "קרוע".

אישית, אני לא הייתי בוחר ב-RSI הזו, והייתי ממשיך לחפש אחת שתעמוד בקריקטריונים של סטנדרטית.

קיטים, ספויילרים, ג'אנטים מוגדלים פשוט לא עושים לי את זה - ולהפך, אפילו מרתיעים אותי מאותו רכב.

פורסם

עכשיו, המוכר מוכן להתחייב למנוע גיר ושילדה, כמה זה נותן הבטחה שהאוטו מטופל כראוי?

אין טעם להגיד / לכתוב "עכשיו" בתחילת משפט. קרא פה.

לענין הרכב - אין שום משמעות להתחייבות בנושא גיר ומנוע.

הרי אתה לא מצפה לקבל ברכב עם 200K בן 10 שנים תוצאות בדיקה למנוע ולגיר שיגידו שמצבם חדש.

המוכר גם לא יחזיר לך את עלות הבדיקה אם יתברר שיש לגיר בעיית סנכרון / חופש / חריקה או שיש למנוע הזעות שמן / שינויי קומפרסיה וכו'.

אל תצפה לדוח בדיקה מושלם בכזה רכב, ולהתחייבות של המוכר אין שום כיסוי - הוא לא יכול להיות ערב לכך שהמנוע חדש והוא לא יחזיר לך את עלות הבדיקה אם יתברר "רעש מהשסתומים והזעת שמן".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...