Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי היום רדיו-דיסק של פייוניר שדי מעצבן אותי, כי אין לו כניסה של שמע חיצוני.

אני לא הכי מבין בכל החידושים ובדגמים שיש (ובסדרי גודל של מחיר), אבל מחפש רדיו-דיסק שיתן לי לפחות כניסת שמע קדמית (מהפאנל) לנגן מוזיקה (מיציאה רגילה של אוזניות, לא משהו אחר), תמיכה באר-די-אס לרדיו, תמיכה באמ-פי 3 לא כזה קריטי לי, והעיקר כמובן שהצליל יהיה איכותי ככל שניתן...

מבחינת מחיר, ברור לי שיש דגמים של מאות שקלים ויותר, אבל אני העיקר שאני אוכל לשמוע באופן איכותי מוזיקה מהנגן שלי (ומדיסקים רגילים לפחות), ככה שאני מחפש משהו בתחום הסביר (אין לי מושג מה המדד לזה היום, אבל אני מניח שמקסימום 500-600 ש"ח ?)

תודה.

פורסם

הייתי ממליץ לך לפנות ליד שניה... במחיר שאתה רוצה קשה למצוא משהו שיספק לך את הדרישות.

ביד שניה ( אם אתה לא מתנגד כמובן) תוכל למצוא דברים סבירים במחיר שאתה מחפש.

יש לך אתר שתוכל להיעזר בו לגבי מחירים ונתונים של רדיו דיסקים שונים:

www.zap.co.il

סם.

פורסם

תשובה כמו חפש בזאפ, גם אני יודע לתת...

מכיוון שאין לי כל כך הרבה ידע בתחום, אני שואל פה בפורום שאמור להבין בזה.. אני מחפש שמות של דגמים שנותנים את זה, מידע לגבי המחירים, ובסה"כ מה ביקשתי, רדיו-דיסק עם כניסת שמע מקדימה...

פורסם

שלום, יש לי היום רדיו-דיסק של פייוניר שדי מעצבן אותי, כי אין לו כניסה של שמע חיצוני.אני לא הכי מבין בכל החידושים ובדגמים שיש (ובסדרי גודל של מחיר), אבל מחפש רדיו-דיסק שיתן לי לפחות כניסת שמע קדמית (מהפאנל) לנגן מוזיקה (מיציאה רגילה של אוזניות, לא משהו אחר), תמיכה באר-די-אס לרדיו, תמיכה באמ-פי 3 לא כזה קריטי לי, והעיקר כמובן שהצליל יהיה איכותי ככל שניתן...

מבחינת מחיר, ברור לי שיש דגמים של מאות שקלים ויותר, אבל אני העיקר שאני אוכל לשמוע באופן איכותי מוזיקה מהנגן שלי (ומדיסקים רגילים לפחות), ככה שאני מחפש משהו בתחום הסביר (אין לי מושג מה המדד לזה היום, אבל אני מניח שמקסימום 500-600 ש"ח ?)

תודה.

ערב טוב.

לשפוט HU על פי זה שאין לו תמיכה בכניסת שמע חיצונית נראה לי דיי חבל.

בגדול רוב ה HU עם תמיכות דוגמת USB וכניסת שמע כמו מה שאתה מחפש הם מהפחות איכותיים בשוק. לכן אני ממליץ לך לנצל את ה HU תוצרת פיוניר שלך ולרכוש עבורו מתאם CD-IB10 שמתחבר ליציאת צ'יינג'ר (IP-BUS) ומצדו השני מוכן להתחבר ל - RCA. כמובן שאתה משלם פה קצת ברמת האיכות כי אתה משתמש במתאם נוסף ל - RCA אבל לפי דעתי HU נורמלי + מתאם עדיף על זבל סיני.

סתם שאלה - איזה נגן אתה מעוניין לחבר? אם זה IPOD אז יש גם חיבורים ייעודיים ל - IPOD.

בנוגע ל - RDS... למה אתה צריך את זה? אם יש פונקציה לא שימושית בישראל ברדיו זה RDS.

פורסם

חחחח, 300 שקל בשביל מתאם מסכן, הייתי צוחק אם זה לא היה אמיתי...

הנגן הוא RIO CARBON, יש לו רק יציאת USB ואוזניות רגילה, ככה שאני מחפש משהו כללי.

ממה שאני זוכר (אני לא זוכר בדיוק איזה דגם PIONNER יש לי, הוא נקנה ב 2000 ביחד עם הרכב), אבל אני לא בטוח שיש לו אופציה לחיבור כזה, וגם אם כן, אני לא מתכוון לשלם יותר מ 30 שקל עליו... אם אתם מכירים מקום שמוכר את זה (השווי של זה פחות מ 5 שקל), במחיר סביר, תגידו...

אם לא, ב 300 שקל אני יכול לקנות משהו רדיו-טייפ ולא רדיו-דיסק ולהשתמש במתאם כמו שהיה לי ברכב הקודם, שם האיכות היתה מספקת ביותר (למה לא שמרתי אותו...).

עוד אופציות?

פורסם

אאא, והדגם שיש לי הוא PIONEER DEH-2030R, בדקתי עכשיו ואין לו אפשרות כניסת שמע לא מקדימה ולא מאחורה ולא מאף מקום, ככה, שאני צריך להחליף את הדגם לגמרי.. אשמח להמלצות בנושא...

כמה נראה לכם אפשר להשיג על ה DEH-2030R ?

מצאתי את זה

http://zap.co.il/compModels.asp?sog=T-MP3&model_id=377789

ואת זה, אם כי נראה פחות חביב, אבל החיבור MP3 הוא מקדימה

http://zap.co.il/model.asp?model_id=380041

מה אתם אומרים ? זה נראה לי הנגן הכי זול שיש לו כניסה ישירה של נגן מוזיקה בלי חיבור מיוחד שעולה עוד 300 ש"ח ?

פורסם

איפה אתה רואה את הכניסה?

אין שם שום כניסה /חיבור לMP3

אפילו לא רשום במפרט

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

נו, מה אתה צוחק עלי? תאמין לי שבדקתי, אני לא ילד שפולט שטויות... באתר הבית של שני הנגנים רשום במפורש שיש להם חיבור PL סטנדרטי לנגני מוזיקה, ללא צורך במתאם...

בדגם הראשון שם, של PIONEER החיבור הוא מאחור, ובדגם של JVC הוא מקדימה, אפשר לראות אותו מוסתר ע"י פלסטיק כזה בצד שמאל למטה בתמונה המוגדלת, עם סימן של אוזניות.

כמו כן, מהחברות האלו לפחות, נראה כי אלו הדגמים הזולים ביותר...

אז מה אתם ממליצים/אומרים?

פורסם

תראה, בתקציב שנתת, כל מה שתקנה עם האופציות שבקשת יהיה טוב - כך שמי שהפנה אותך לזאפ ידע על מה הוא מדבר.

לגבי הדגמים שרשמת - הם פי 2 מהתקציב שנתת, על כן תעדכן אותנו לגבי התקציב האמיתי שלך - מה שכן אם אתה קונה בחנות אז תבקש לשמוע כל אחד מהם ותחליט מה אתה יותר אוהב.

תכלס ב 500 זוזים לא מקבלים הרבה אפילו מקבלים מעט, כך שלנסות יד שניה יכול להיות פיתרון יעיל יותר אבל אז סבורני כי לא תמצה בנקל את היציאות המבוקשות .

הרבה בהצלחה ונשמח אם תדווח מה מצאת.

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

שוב, אני לא מעוניין להוציא יותר מ 600 שקל, ואני מחפש דגם שבמחיר הזה אפשר למצוא משהו שאפשר לחבר ישירות לנגן מוזיקה או עם קבל שכלול במחיר (ולא עולה תוספת של 300 ש"ח). אני מבין שאין חיה כזו או שאני טועה ? מה אתם ממליצים לעשות (כדי לחבר את הנגן לרכב, האלו שמתחברים לתדר רדיו לא טובים בכלל).

פורסם

הממ, איזה דגם ספציפית אתה מדבר ? ראיתי שב ZAP יש הרבה, והאם יש להם כניסה לנגן MP3 ?

אשמח קישורים או שמות של דגמים של נגנים עד 600 שקל שתומכים (אני מבין שמחברה רצינית אין בטח במחירים כאלו).

מה גם אפשר לצפות ממכשירים כאלו מבחינת אמינות/איכות/אופציות למשל לעומת הפייוניר שעולה עוד 400 שקל

• תוכן חדש...