Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי המטומטם שקנה קררה ג'י טי בצהוב?!

חוץ מזה להזיל ריר במיוחד הבימוטה

מה רע בצהוב? הייתי לוקח גם בצבע חציל מת

פורסם
הSLR פשוטטטטטט מושלמתתתתתתתתתת

חלום של כל ישראליייייי חחחחחח

היא מגיעה עם תיבה אוטומטית אז יש היגיון בדבריך.
פורסם

אז מה אם שמה משאירים אנזו FXX (1 מתוך 30) פתוחה לרווחה שאנשים יסתכלו.. (בדיוק כמו בארץ לא?)..

ואז מה אם יש שם גם מרצדס לא זוכר את שמה המדויק.. CLK-GTR לא? כמה כאלו יש? 12? אני מצטער אם סוטה מהסכומים המדוייקים..

וגם יש שם סאליין.. שזה לא אוטו מי יודע מה מיוחד..

ופורד GT40 .. קיצר יש מה לראות!

קיצר.. אם היו "חוסכים" 4 אוטומוטורים בשביל אחד רציני, זה עדיין לא היה מתקרב למה שהולך שמה בדשא.. ושלא נדבר על זה שהמכוניות פתחות ואין ממש מה שיעצור אנשים מהלתקרב וכו'..

כנראה, ותסלחו לי על ההערה המגעילה, אבל מה שנכון נכון וזה כואב לי תאמינו לי..

בכניסה, אין כניסה לישראלים..

(לקחים מאוטומוטור לפני שנתיים..)

(ובערך מכל דבר טוב אחר שנהרס בצורה מגעילה..)

פורסם

סתם מכוניות תאמינו לי שברולט אופטרה הכי טובה....

חחח סתם מכוניות מדהימות בטירוף!!!!!!!!!!!!! ויש שם כמה מכוניות משופרות בטעם לא כמו כל הסובארו DL שהערסים מדביקים עליהם כונסים וספויילרים שהמכונית לא סוחבת....

הלוטוס שם הייתה ממש יפה!!!! גם הבנטלי!

פורסם

ותשימו לב שהיגואר 1966 נראת יותר יפה ויותר אגרסיבית גם מSLR וגם מהיגואר החדשה , אני חייב לומר שאם הייתי יכול הייתי הולך ומניח את ידי על יגואר ולא על סלר או משהו אחר . מכוניות פשוט מדהימות

יהודה

בברכה יהודה

פורסם

חופשי להזיל ריר

דקה אני מביא מגב מהמחסן...............

איזה יופי של דברים

ממש גרסאות מסלול אמיתיות

מדהים!

• תוכן חדש...