Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

THE-ONE , סלחו לי על ההתפרצות לנושא , אבל אצל היבואן - כבר שאלת?

אם ומדובר ברכב חדש , היבואן ירמוס כדי לסדר לך ביטוח (אני נהג חדש שמתעניין במיאטה ונאמר לי שאפשרי בהחלט, רק שיתחדש המלאי יגישו לי הצעת מחיר , שכמובן שתהיה קריעה) .

ואם יד שנייה , לפחות המלצה ראוי שיתן .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

לא דברתי על 206CC חדשה מפאת חוסר תקציב. כאשר אמצא את ה-CC האדומה שאני מחפש כבר זמן רב, היא תהיה משנת 2001-2002 שאחריות היבואן ממזמן תסתיים, ואז היבואן לא ישתין לכיוון שלי אפילו. התקציב שלי היה מלכתחילה 85K.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
לא דברתי על 206CC חדשה מפאת חוסר תקציב. כאשר אמצא את ה-CC האדומה שאני מחפש כבר זמן רב, היא תהיה משנת 2001-2002 שאחריות היבואן ממזמן תסתיים, ואז היבואן לא ישתין לכיוון שלי אפילו. התקציב שלי היה מלכתחילה 85K.

אז לך בהפוכה... בוא ליבואן במטרה לקנות את הרכב כאשר אחד השיקולים המרכזיים שלך הם הביטוח.

תן ליבואן לשבור את הראש ולמצוא לך חברה שתבטח.. לאחר שהוא ימצא אותה אתה תבטח את הרכב שלך דרכם...אתה לא התחייבת ליבואן שתקנה ממנו את הרכב ולכן אין בכך כל פסול..

מלבד זאת, כנס לhttp://www.roadster.co.il- מועדון הרודסטרים הישראלי.

זו קהילה מדהימה עם אנשים מדהימים שלכמעט כולם יש רודסטרים (הרבה מיאטות, 206cc, slk וכו')

ואני בטוח שיעזרו לך בכל נושא הביטוח שם.. (כבר ראיתי כאלו דיונים בפורום..)

Lexus CT200H

פורסם

יונדאי קופה היתה בעבר בשבילי פנטזיה אך ההתלהבות מהרכב הזה חלפה. אני מחפש כבר איזה שלושה חודשים פיג'ו 206CC אדומה בלבד, ונשקלו המון רכבים נפתחים אחרים אך נפסלו כולם עקב גג ברזנט\בד, כי אין לי חניה פרטית אז העדפתי את הפיג'ו גם בגלל הגג הקשיח וגם בגלל החזות. (כמובן שאם היתה מיאטה עם גג קשיח לא הייתי מהסס לרגע). כבר מגיל 17 היה לי חלום ילדות לרכב פתוח - ועם הזמן הוא רק הולך וגובר. שום רכב כמ ויונדאי קופה\טיגרה\איביזה טורבו לא משנה כמה חזק יהיה - לא יחליף את ההנאה ברכב פתוח.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
עדיף יד ראשונה כמובן אבל מכונית טובה ביד שנייה+ במחיר תיהיה מצויינת

אני צריך את העזרה שלכם בקטע כי רק הוצאתי רישיון

קודם כל עדיף 4 מושבים.. אבל בגלל שלא מצאתי עוד שמתי עין על המאזדה MX5 שהחסירון היחיד שמצאתי בה הוא שיש לה רק 2 מושבים..

אז אני מחפש מכוניות עם 4 מושבים + קבריולה + אוטומט בתקציב של עד 130מקסימום.. תודה :)

יסלחו לי כל המומחים וגם השואל היקר.

אמנם, תשובתי אינה ממוקדת בכוונת השואל, אך צורם לי לקרוא שאדם חסר ניסיון לחלוטין עלול לקבל לידיו רכב ספורטיבי חסר גג.

רק מנוסח השאלה ברור שהידע שלך בתחום אינו גבוה ומכיוון שאתה חסר ניסיון לחלוטין בנהיגה אתה אפילו לא יכול להגיד איזה תכונות של רכב חשובות לך (חוץ מ"יופי") ----לכן, המלצתי הנה לרכוש רכב זול משמעותית מהתקציב הנוכחי שלך, רכב בטוח עם ביצועים סבירים ועם הוצאות סבירות. (ממליץ לך עם גיר ידני)

תפוס ניסיון של מספר חודשים, ערוך קורס נהיגה מתקדמת, נהג בעוד מספר מכוניות ורק אז החלט על בחירתך הבאה ---והפעם בצורה מושכלת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יסלח לי המגיב היקר

אבל מה כל כך ספורטיבי ב CC 1600 אוטומטית ?

אין כל סכנה ברכב הזה לנהג חדש , בניגוד למיאטה.

אבל במידה והנהג עם ראש שקול ולא נוהג לעשות שטויות

הוא יישרוד עם מיאטה וגם עם ג'אסטי .

את השטויות אפשר לעשות בכל רכב ולאו דווקא משנה אם הוא ספורטיבי

אמנם המגבלות גבוהות יותר , אבל עדיין .

לדעתי , יש לך את הכסף ? לך על זה ותקנה את מה שאתה חושב לנכון

ותפעיל את הראש לפני שאתה עושה דברים שאתה לא יודע אם תוכל

לצאת מהם .

אגב בנוגע לקבריולה , ניתן למצוא Z3 שנת 98-00 מנוע 1.9 אוטומטית

במחירים האלו.

בהצלחה , יוחנן.

פורסם

צודק יוחנן.

עדיין, לדעתי כדאי שיתפוס ניסיון, יתנסה, וכך ידע מה לחפש - אל תשכח שהוא כיוון למיאטה (אולי אוטומאטית... פיחס) שהיא כן ספורטיבית (ידנית...)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

Tiesto כתב:

מבחינת בטיחות

MX5 או 206cc??

ומבחינת החוזק של הגג..?

מה זאת אומרת חוזק גג??

ה-CC בטוחה יותר לדעתי, ל-206 יש 4 כוכבי בטיחות..

ל-CC גג קשיח, מפלסטיק או מתכת (אני לא יודע בדיוק).

בכלל, ה-CC הרבה יותר מודרנית וחדישה מהמיאטה.

למיאטה גג מבד.. לא יודע אם בוצעו לה מבחני ריסוק.

המיאטה קיבלה 4 כוכבים במבחני ריסוק והיא נבחרה ע"י הרשות הפדראלית האמריקאית למכונית עם הכי פחות סיכויים להתהפך, מתוך כלל מכוניות הנוסעים הנמכרות בארה"ב:

http://www.safercar.gov/RollRatings.cfm

הנה אתר נוסף שמספר על מיאטות שהתהפכו/עברו תאונה ואנשים יצאו בחיים מהן:

http://fizzx.net/safety/

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il

פורסם

אממ אולי אני נהג חדש אבל ידע וניסיון לא חסרים לי בכלל..

תודה על העצות אגב.. נראה לי שאני ילך על ה Z3 לשנתיים הראשונות כי ממילא אסור לי להסיע מעל 2 נוסעים אז בחפיף..

פורסם

תודה על העצות אגב.. נראה לי שאני ילך על ה Z3 לשנתיים הראשונות כי ממילא אסור לי להסיע מעל 2 נוסעים אז בחפיף..

תכין את הארנק לשלם 14,000 ש"ח לשנה עבור ביטוח+טיפולים שוחטים (מנסיון של קרוב..)

Lexus CT200H

פורסם

ילד, נסיון וידע חסרים לך מאוד, יש לך יותר מידי בטחון עצמי.. הניסיון בה עם הזמן, לא נראה לי שיש לך את זה, וכמובן גם ידע, צלחות פרפורים והתלהבות עם החברה לא נחשב לידע וניסיון.
  • תוכן חדש...