Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גישה עוד יומיים לדיוטי פרי בגלל זה אני שואל עכשיו ..(שאלתי בעבר מצטער על המציקנות)

יש לי כ1500-1700 שקלים .. זקוק לסאב ומגבר שיעבדו טוב יחד בנוסף יש לי מאחור 6X9 רוקפורד150 rms

ומקדימה פיוניר..

תודה מראש

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

סבבה...עוד מעט תתמלא בהודעות על JBL 75.4 ...ועל האינפיניטי...

אם זה התקציב שלך... תקנה כבר בארץ מגבר 2 ערוצים ותגשר אותם ל-COMP 12 של קיקר.

יצא לך אפילו פחות מ-1700 + התקנה.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

נראה לי שאני באמת יקח את הסאב הזה עוד אנשים המליצו לי עליו.. עכשיו השאלה היא איזה מגבר ואיזה תיבה הכי יתאימו לו

תודה על התשובה

וד"א אם זה שני ערוצים ואני מגשר את שניהם לסאב.. זאת אומרת שלא תיהיה לי הגברה לרמקולים הרגילים.. זאת אומרת שהם לא צריכים הגברה?

פורסם

במידה ותרכוש את האינפיניטי [כי את הJBL כבר לא ניתן להשיג] אז קודם כל הוא 4 ערוצים מה שזה אומר של-2 ערוצים תחבר סאב, ול2 ערוצים את הרמקולים האחוריים שלך, או הקידמיים מה שתחליט.

פורסם

לדעי תקנה בדיוטי פרי את ה JBL \ האינפינטי - 2 ערוצים תחבר לסאב ועוד 2 לרמקולים הקידמיים (שווה לך להחליף לקומפוננט..)

גם אני הייתי ממליץ לך לחבר את הקומפ של קיקר .

ועוד ישאר לך טיפה עודף ..

עוד אפשרות היא כרגע לרכוש את ה קומפ + מונו של לייטינ אודיו = 1400 ש"ח + -

ובעתיד לחבר מגבר 4 ערוצים ...

פורסם

שוב עולה לי השאלה שלא קיבלתי עליה תשובה!

איך אתה רוצה לחבר סאב של 150RMS למגבר שמוציא ~260RMS בגישור??? איך????

מתי תבוא הVTS?

פורסם

האם יש הבדל משמעותי בין הCOMP לCVR ששווה להוסיף עליו עוד 300 שקל +-

האם ה75.4 יצליח להחזיק את הCVR בכבוד? או שהוא לא ינוצל כראוי?

מתי תבוא הVTS?

פורסם
האם יש הבדל משמעותי בין הCOMP לCVR ששווה להוסיף עליו עוד 300 שקל +-

האם ה75.4 יצליח להחזיק את הCVR בכבוד? או שהוא לא ינוצל כראוי?

א. הקומפ הוא 150RMS והקומפ וי אר 400RMS. יש הבדל? תחליט אתה...

ב. ה75.4 יצליח להחזיק את הקומפ ויאר אבל כל 4 היציאות יוקדשו לסאב עקב כך שהקומפ וי אר בעל 2 סלילים.

פורסם

תלוי גם מה אתה מחפש כי סה"כ חוץ מהשוני בהספק בין הCOMP לVR יש הבדל בגוון הבאס שכל אחד מייצר בלי שום קשר להספק שלהם.

מה שכן שניהם סאבים מעולים , אבל שוב תלוי בך מה אתה תאהב יותר ולכן אתה צריך לשמוע את שניהם!

בהנחה ותלך על הVR אז ממליץ לך כבר מראש לחשוב ולדעת בוודאות על הגברה הולמת שתזיז אותו כי אין טעם לקנות אותו ולהזין אותו בהספק שיבייש אותו...

הבנתי עכשיו שירדת מהקיקר בכל מקרה אם כבר אתה מעלה את הרוקפורד הנ"ל הייתי ממליץ לך בחום ללכת לכיוון של הסרווין HED סאב מוצלח יותר ונעים יותר במחיר די זהה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סבבה אני אבדוק את העניין של הסרוין ווגה....יש עוד המלצות?

להתקין סאב זה לא סיפור גדול נכון?

מתי תבוא הVTS?

פורסם

אתם יכולים לתת לי את השמות המדויקים של האינפינטי והג'יביל כי אני לא זה שנוסע אני צריך להסביר להם בדיוק מה לקנות :) ואני חושב שאני ילך על האינפיניטי

• תוכן חדש...