Jump to content

GABIUBOGI

  • הודעות

    5,001
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי GABIUBOGI

  1. באוקטביה לא מצאתי מצבי נהיגה, בסקאלה היא על הסטנדרטי לפי המפרטים היבשים נראה אותו דבר
  2. שבת שלום! נוסע מהעבודה על סקודה סקאלה 2024 עם המנוע הקטן 1.0, השבוע משאבת המים הלכה לה ועד שהמוסך מקבל אישור מצ׳מפיון למשאבה חדשה אני נוסע על אוקטביה מהצורה הישנה עם אותו מנוע. מרגיש אבל שמים וארץ מבחינת חווית נהיגה, סוחבת יותר, קלילה יותר, משייטת במהירות גבוהה בנחת בלי מאמץ. הסתכלתי ברישיון רכב לוודא שלא קיבלתי 1.5 אבל אכן הרכב 1.0. גם כשהייתה לי ארונה 2021 עם אותו מנוע לפני כן היא הרגישה יותר זריזה מהסקאלה, הם מסרסים את הרכבים מבחינת זיהום אוויר או משהו דומה ? כי בנתונים נראה אותו דבר .
  3. GABIUBOGI

    מקלט ads-b

    מקלט מוכן בסגנון של פלייט ראדר פחות מתאים כי נדרש חיבור לאינטרנט, אנחנו פחות רוצים להיות תלויים בחיבור לאינטרנט גם מבחינת זמינות וגם מבחינת השהיות. לגבי רגולציות בארץ אני לא מוצא שום מידע, נראה שבחו״ל זה ממש תחביב של אנשים אבל בארץ פחות מתעסקים בזה. דבר נוסף שמקשה עליי זה שנראה שניתן לרכוש רכיבים ליצירת ערכה כזאת רק מאתרים כמו אליאקספרס ואמזון ואני היית מעדיף משווק ישראלי, גם מבחינת דרישות ביטחון וגם מבחינת להוציא לרכש יותר קל.
  4. אהלן חברים ✈️ מעוניין להקים ערכת מקלט ads-b למטרה עסקית, מבין שהטווח הוא סביב ה200 קילומטר תלוי אנטנה. האם מישהו יכול לשפוך אור איזה ציוד מומלץ לקנות? האם יש משווק ישראלי? האם נדרש לרכוש רישיונות? הרעיון הוא לשלב את המטרות במערכת מסויימת שמוזנת ממכ״מ בדרך כלל ומשווקת לחו״ל אך בגלל הגבלות כאלה ואחרות אנחנו נאלץ להסתפק בקליטת זע״ט ממטרות מזדמנות והזרקתן למערכת שלנו לצורכי הדגמה. אשמח לעזרתכם!
  5. צילמתי הערב בדרך הביתה מהעבודה,נהג שעבר אירוע רפואי, מזל שהנהגים ממול היו מספיק עירניים כדי להתחמק. 5181177e-8235-4ab6-b5fe-d6074d3a0dcd.mov
  6. אשתי עובדת במוקד כזה, מוקד של הוט שמופעל ע״י babcom. לא אפרט יותר מידי על מה שהולך שם אבל בואו נגיד שהשירות שאתם מקבלים מהוט והתדמית שיש להם מגיעה להם בצדק. דברים שאשתי מספרת הפילו לי את הלסת אבל אני לא יוכל לפרט…
  7. אין בעיה למכור למגרש זה לפעמים אפילו יותר נוח, מכרתי לפני כמה חודשים את הטוסון של אבא שלי לבעל מגרש מטמרה. הבחור הגיע צ׳יק צ׳ק זחל קצת מתחת לרכב, סגרנו מחיר הוגן מאוד להפתעתי, הוא בא עם נהג שלו, תוך שעה כבר הכל נסגר כולל העברת בעלות בגוב. אנשים פרטיים בלבלו לי את השכל כל אחד רוצה לשרוף יום עבודה על בדיקה ומיליון שאלות.
  8. יונדאי סטאריה רכב מדהים, יש לנו כמה רכבי חצר כאלה שיצא לי להשתמש בהם לנסיעות מאוד ארוכות גם בשטח גם בכביש 6. פרייבט לכל דבר, נוח מאוד, זריז מאוד. מבחינת אמינות הן לא עושות הרבה מידי אצלנו, כולם סביב ה40-50 אלף ק״מ אבל מפרקים להן את הצורה עשרות נהגים והרכב עומד בגבורה. אישית היה לאבא שלי i800 שעבד בה בתיירות, סוס עבודה רציני עשה עליה 370,000 ק״מ ומכר מעל המחירון. לא היו שום בעיות , רק טיפולים שוטפים. ג׳אמפי יש לי ניסיון טוב מהצבא, חוץ מבורר מהירות של המזגן שהיה הולך כל יומיים גם כן עברה חיים קשים מאוד ללא בעיות מיוחדות. תכלס, פשוט תמצא את הרכב הכי טוב ומאובזר בתקציב שלך וזהו. לכל הדגמים האלה אחזקה יקרה, אמינות טובה, צריכת סולר סבירה. תשתדל לקחת רכבים עם אבזור מהיצרן ולא אבזור ישראלי שבדרך כלל פחו איכותי, הפנים ללא דיפונים ומרגיש מסחרי.
  9. תודה התקשרתי היום אחרי הצעה שלך ואכן יסגרו רק בראשון.
  10. לילה טוב, אבא שלי קנה רכב חדש שאספנו אתמול מאולם התצוגה. אני רוצה לעדכן לו את הרכב על תג הנכה שלו אבל באיזור האישי הממשלתי שלו לא מכיר ברכב, הוא לא מופיע תחת הרכבים שלו ואם מנסים להזין ידנית את המספר כדי להוסיף אותו לתג אז הוא לא מזהה את המספר. מישהו יודע? פשוט זה תוקע אותו חבל על הזמן.
  11. מאזדה 2 מהצורה הישנה, אשתי הייתה מגיעה איתה ל1/6 בעיר. משהו נוראי העפתי אותה.
  12. קשה לי לענות לך כי הוא עוד לא קיבל את הרכב, תצטרך לקפוץ לאולם תצוגה
  13. לך תעשה נסיעה על יונדאי קונה, ברמות גימור גבוהות יותר יש תמיכת מתנפחת לגב תחתון. אבא שלי הזמין עכשיו את הסופרים, הוא ממש היה מבסוט מהמושב והוא סובל מהמון בעיות אורטופדיות.
  14. ההבדלים לא משמעותיים, הפורטה הופסקה להימכר סביב 2018 והאימפרזה סביב 2021. הפורטה אמור להיות מעט זריזה יותר, גיר פלנטרי עם 6 הילוכים לעומת רציף בסובארו שמייצר תחושת עצלות. אבל תכלס הייתי בוחר רכב לפי מצב ולא לפי הדגם.
  15. ממה שאני קורא בפורומים האמריקאים שם הם יותר מציפים את הבעיה וחוץ מרעש לא נראה שיש עוד נזק .
  16. חזרתי לעדכן, הרכב היום יצא מהמוסך אחרי יומיים. הוחלף VTC ACTUATOR , אם אני מבין נכון זה המותחן של הטיימינג שאוהב להיכשל במנועים האלה. עלות התיקון 2500₪ במוסך הונדה.
  17. האמת שאנחנו עושים את זה לפעמים עם הhp וזה עובר חלק, סיסקו עושים בעיות כי הם מזהים שינוי בסידורי של הדיסק ואז מתחילות בעיות. דל כבר החלטנו לא לבדוק. התקדמנו בנתיים עם קלונזילה כי אף פתרון אחר לא עבד, פשוט יהיה להם מדריך ארוך ארוך
  18. השרתים מתפזרים בכל הארץ
  19. הם הולכים להתקין על אותו שרת 70 יחידות. אני מכין להם אחד מקצה לקצה כולל בדיקות ומעביר להם אימג׳ עם נוהל. ככה עבדנו תמיד עד השרתי דל שעושים לי כאב ראש. גם הטעינה של הוירטואל מדיה בidrac לוקחת נצח יחסית לilo / Cimc. סיוט. אבדוק תודה
  20. אהלן, יש לי שרת dell r760 שאני מעוניין להוציא לו אימג׳ ולהעביר ללקוח קטן שלנו שיפרוס בקצב שלו 70-80 שרתים. עם התוכנות, ההגדרות והאפליקציות שהוא צריך. אין אופציה לשרתי התקנות sccm/wds. עד היום עבדנו עם acronis 20 עם שרתים של Cisco ו Hp אבל הdellים האלה עובדים במצב uefi ואני לא יכול להעביר לbios בגלל זוג דיסקים אחוריים שלא תומכים. האקרוניס לא אוהב את זה ולא מתפקד, כנראה גרסאות עדכניות יותר תומכות אבל החברה שלי לא קונה רישיון ואני נאלץ לאלתר. הלכנו על קלונזילה אבל הממשק שלו נוראי, אני צריך בסוף לייצר מדריך למשתמש עבור הלקוח ולדעתי הם לא יצליחו בקלות. יש לכם עוד רעיונות? ראיתי שיש לdell כלי משלהם ליצירת אימג׳ גיבוי. האימג׳ שלנו שוקל בסביבות ה25-30 ג׳יגה (יש עליו גם מכונה וירטואלית) אני מתלבט אם זה יצליח.
  21. GABIUBOGI

    התחדשנו בסיטרואן C3 2024

    תתחדשו! האמת המצלמה הזאת בasx גרמה לי גם לוותר עליה. בסוף קניתי HRV ויש לו רעש חזק בהנעה שקורה לרוב הרכבים, היום נראלי אין רכב בלי איזה מחלה. רק צריך לא ליפול מידי.
  22. עושה רושם שזאת הבעיה, תיקון כ₪2500 במורשה הונדה. עוד שבוע אני מכניס את האוטו למוסך אוטובן שמכירים את הבעיה גם כן בתקווה שיצא זול יותר.
  23. אהלן, קניתי לאשתי הונדה HRV 2017. בהנעה קרה יש רעש חזק למשך שניה שניתן לשמוע בסרטון שצילמתי. אני רואה אמריקאים שמחליפים גלגל שיניים ומותחן במנגנון התזמון, בארץ לא רואה שום מידע. חלק אומרים אולי הצטברות בוצה, חוסר שמן וצריך החלפת שמן. חלק אומרים החלפת פלגים. בכל אופן הרכב צריך להיכנס בשישי לטיפול לאחר הקניה. אני רק מתלבט אם לטפל במוסך הבית שלי או ללכת ליבואן כדי שינסה לפתור את הבעיה. אולי מישהו מכיר מוסך מומלץ באזור הצפון שמתמחה בהונדות במחירים שפויים? IMG_6156.mov
  24. חיובי, הוחלף לפני 25,000 קילומטר בערך… אגב הבעיה נפתרה אחרי שעשיתי בהמלצתך איפוס בזמן נסיעה ,תמיד הייתי עושה בעמידה. בנתיים כבר כמה ימים לא נדלקת התראה.
  25. כי הליסינג תמיד יחפשו איפה לחסוך אגורה, הנציג של החברה מתעקש איתי שיש בורג בגלגל, הקצין רכב שלי חסר כוחות. אני מנסה להסביר להם שלא יורד טיפת אוויר מהגלגל וזה כי הוא שונה בקוטר והם בשלהם. הפתרון היחיד שלי זה ללכת לפאנצ׳ריה בצורה הכי תמימה שיבדקו לי את הצמיג ואז להרים את החברת ליסינג על הקו שישמעו מה הוא אומר להם.
×
×
  • תוכן חדש...