Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי לוקחת M3 או IMPREZA?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שאני שמעתי ממקור ראשון, ה-M יותר חזקה במהירויות גבוהות וכן מהמקום (הסרט לא ממש מעביר את זה כי האימפרזה הפסיקה ללחוץ. בכל מקרה - בזמן שהטורבו נכנס באימפרזה, היא כנראה מעט יותר חזקה (כלומר בחלק מתאוצות הביניים)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ממה שאני שמעתי ממקור ראשון, ה-M יותר חזקה במהירויות גבוהות וכן מהמקום (הסרט לא ממש מעביר את זה כי האימפרזה הפסיקה ללחוץ. בכל מקרה - בזמן שהטורבו נכנס באימפרזה, היא כנראה מעט יותר חזקה (כלומר בחלק מתאוצות הביניים)

רוני

ולמה אתה חושב שהסובארו יצאה מהמקום מתחת לסל"ד של הטורבו?

לאורך כל ההאצה היא היתה מעל 4-5K סל"ד.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
אני יודע שלפחות מישהו אחד יצחק....

שניים... :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

זה ברור, אבל מהמקום זה לא עוזר לה. אני הבנתי שברגע כניסת הטורבו היא מעט יותר חזקה מה-M3, מלבד זאת היא מפסידה לה (כך שנניח בתאוצת ביניים שמתחילה מרגע כניסת הטורבו - הסובארו תקח במעט ואז ה-M תסגור עליה, קאפיש? :) )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה ברור, אבל מהמקום זה לא עוזר לה. אני הבנתי שברגע כניסת הטורבו היא מעט יותר חזקה מה-M3, מלבד זאת היא מפסידה לה (כך שנניח בתאוצת ביניים שמתחילה מרגע כניסת הטורבו - הסובארו תקח במעט ואז ה-M תסגור עליה, קאפיש? :) )

רוני

למה אתה חושב שזה לא עוזר לה מהמקום? אם נקבל את מה שאתה אומר לגבי זה שהיא יותר

חזקה, הרי הכל לטובתה ביציאה מהמקום - יותר traction.

חוצמזה לא ברור לי איך היא יותר חזקה אם שתיהן נמצאות ברצועת הכוח, בהתחשב בכך

של-M3 יש 340 כ"ס לעומת 265 כ"ס בצורה סטנדרטית ב-STI.

(מישהו אמר תפוז?)

פורסם
עזבו בילבולי מוח .

M3 יותר חזקה , נקודה .

כדי למנוע ויכוחים באמת מיותרים - יאשה צודק.

מה גם שהויכוח הזה מזכיר לי נשכחות (דיונים באורך הגלות על מה עדיף, M3 או STI, בפורום תפוז...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא, זה לא ויכוח אידיוטי (וזה לא ויכוח, דיון אינטיליגנטי ופוסט לחיצתי...)

באותו הסל"ד, במקרה שהוא נמוך מספיק, אבל לא יותר מדי (למשל 4K) אומנם לאסתי יהיה יותר כוח מהאם (צירה ואז קמץ, ככה בשוונג).

אבל בניצול אופטימלי של המנועים, ללא תלות בסל"ד שהשני נמצא, האם תהיה יותר חזקה.

מקסימום האסתי תשתווה אליה לאלפיות שניה מעטות (ז"א האם לא תברח, אלא תשאר בפער של 10 רכבים לעוד שניה וחצי).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

כואב לך הלב כשמישהו מצדיק אותי... הא ?????

חכה חכה.... אני יודע איפה אתה גר !

( אני כבר אגיע וגם לא תוכל לברוח כי לא תשמע אותי מגיע.... כן , אני אגיע בטרמפים... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

באותו הסל"ד, במקרה שהוא נמוך מספיק, אבל לא יותר מדי (למשל 4K) אומנם לאסתי יהיה יותר כוח מהאם (צירה ואז קמץ, ככה בשוונג).

אבל בניצול אופטימלי של המנועים, ללא תלות בסל"ד שהשני נמצא, האם תהיה יותר חזקה.

מקסימום האסתי תשתווה אליה לאלפיות שניה מעטות (ז"א האם לא תברח, אלא תשאר בפער של 10 רכבים לעוד שניה וחצי).

אוקיי, אז זה בדיוק מה שאמרתי. למה הדיון האינטיליגנטי ופוסט לחיצתי הזה עדיין מתקיים? (תגיד, פוסט לחיצתי זה סלנג כזה של רייסרים אשכנזים צפונבונים או מה?)

:lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...