Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב הנ"ל קיימים ח"ח בדלתות הקדמיות. הבעיה שהם יורדים ועולים לאט עד לאט מאוד (תלוי במצב רוח), ולעיתים בזמן הורדת החלונות הם גם קופצים, כאילו הם לא מתיישבים טוב במקום.

לפני שאני מתחיל לפרק, מישהו יודע מה מקור הבעיה ?

פתרונות נפוצים ותמיכה נפשית יתקבלו בברכה,

תודה מראש.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
דבר ראשון רסס את מסילות החלונות ע"י תרסיס סיליקון, זה מחולל פלאים.

נא עדכן בתוצאות

בברכה - רפי לין :-)

רפי זה עוזר אבל לא נראה לי שבמקרה שלו, גם ברכבי הקודם (אונו) הייתה לי את הבעיה הזאת...

פירקתי את כל הדלת, ושימנתי חלק חלק במנגנון, זה עבד אולי יום יומיים בסדר, ואז עוד פעם החלון היה "מתעייף" לי.

לי יותר נראה שכל המנגנון קצת עשה את שלו. או שהמתח שמגיע לשם חלש מידיי (מה שפחות נראה לי).

Honda hornet 600

פורסם

ארני תרסיס STP סיליקון , או תרסיס סיליקון תעשייתי יפתרו את הבעיה.

בדיוק לפני שלושה ימים נעשה כך בCTI שלי....החלונות היו נסגרים ונפתחים אחרי שבוע..והימני בכלל היה חורק..

תנסה..

פורסם

במידה וכל השאר לא עוזר זאת בעיה של מנועים עייפים ותיקון של החלונות יכול להגיע לסכומים שבהם לא כדאי להתעסק איתם כל עוד הם פועלים - כ 1000 ש"ח לשתי המנועים (פחות או יותר כמובן)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

כמה עולה תרסיס כזה של STP מה שמו המדויק והיכן אני יכול למצוא אותו.. אותה בעיה קיימת אצלי ברנו טווינגו

רנו טווינגו - קטנה ירוקה ועצבנית !

• תוכן חדש...