Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
***נערך הפונט שמוציא את העיניים, הקוראים רואים מצוין גם בכתב רגיל, אין צורך להגדיל ולהדגיש את כל ההודעה***

שלום קוראים לי ניב אני חדש פה , נעים מאוד !

אני אוטוטו מקבל רישיון ואני רוצה לנצל את הזמן שנישאר לי כדי לחפש אוטו ראשון בישבילי!

יש לי 30k ואני רוצה לשפר את האוטו בעוד 10k על קיטים מגנז וכ'ו....

אין לי הרבה דרישות אבל אני רק מבקש אזרע קטנה בבקשה :smile:

אני מחפש מכונית ספוטיבית, 3 דלתות אוטומטית, לא ישנה מידי , שיש לה שוק והיא אמינה....וגם שיפה לשפר אותה....בבקשה תמליצו לי על משהו טוב (מומלץ גם קבריולה)

בקיצור אוטו פוזה :wink:

עכשיו יש לי כמה התלבטיות בקשר לרכישה:

פיג'ו 306 קבריולט (ראיתי שנת 94 1.6 אוטו', ב 23k מה אתם אומרים?)

סיאט איביזה קופה

(אני לא נעול רק על שתי אלה ..פשוט אני לא מכיר דגמים)

אין לי עוד דוגמאות אבל אני רוצה שתעזרו לי לבחור את הרכב הראשון שלי

כל תשובה תבורך

תודה רבה ניב :smile:

"אחי" - קח את הכסף ותוציא אותו על מורה לעברית/לשון שתוכל לשפר לך את התחביר (מה "אזרע" קשור לעזאזל? אתה חקלאי?) בעודף שישאר תוכל, לדעתי, לקנות אולי פיאט אונו שנת 1983 (לא. אני לא פותח כאן ת'רד על פיאט אונו בשנותיו המוקדמות!). מה מלמדים היום בבית הספר?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מה אתם חשים עלי ...כל פעם יש לכם משהו אחר להגיד

עם יש לכם הערות אל תגידו לי אותה ואל תתחילו להתנשא עלי!!

עובדה שאתם מתחמקים מהשאלות שלי ומחפשים הערות במקום תשובות !

אתם סוטים מהנושא בכוונה כי אתם לא יודעים תשובות וכנראה שאין לכם ידע במכוניות!

(אני לא מכליל את כולם אלא רק את מי שמעיר הערות דפוקות לא במקום שמעלות לי את העצבים)

חתימה לא יכולה להיות מעל 3 שורות.

פורסם

אתה רוצה עצה לגופו של עניין? בבקשה:

כנהג חדש, הדבר האחרון שאני ממליץ לך הוא לקנות רכב ספורטיבי "אמיתי" או אפילו הצ'בק חמה. אל תפגע, אבל לא ממש תדע איך לשלוט ברכב והסיכוי שתגמור מרוח על איזה עץ גדול מדי (וגם חבל על האוטו...).

לדעתי, חפש מגאן קופה 1600 מהשנים 1996-1998, ותוכל להתגאות ברכב עם "פוזה" אמיתית במחיר שפוי ועדיין תוכל ליסוע בנוחות ובטיחות שקשה למצוא בקולט או בהונדה. האופציה השניה תהיה הונדה הצ'בק 1400 משנת 1996 ואילך - חמודה, אמינה סחירה אבל לא מפחידה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אתם סוטים מהנושא בכוונה כי אתם לא יודעים תשובות וכנראה שאין לכם ידע במכוניות!

(אני לא מכליל את כולם אלא רק את מי שמעיר הערות דפוקות לא במקום שמעלות לי את העצבים)

אם אין ליושבי הפורום הזה ידע במכוניות, אז חבל שאתה שואל כאן.

אבל יכול להיות, אולי יכול להיות לגמרי במקרה, שהשאלה שלך נשאלה כבר חצי טריליארד פעם, ואפילו בניסוחים יפים יותר?

אולי שווה לך לחפש קצת אחורה בפורום ולראות בעצמך מה הביקורות על מכוניות שמעניינות אותך?

אולי?

בכל מקרה - בקשר לעצבים, שתה כוס מים ותתחיל להירגע. אם אתה לא מצליח, כנראה שהאינטרנט הוא לא מקום בשבילך.

פורסם
טיגרע? אם אני לא טועה, רשום "רכב ספורטיבי" בכותרת ...

נסה פיג'ואים למינהן.

אין רכב ספורטיבי אוט' במחיר כזה.. במיוחד לא פיאט בראבו שהוא ציין..
פורסם

ISHPUZ תאמין לי אני כבר כמעט 3 חודשים מחפש אחרי רכב....כל אחד אומר לי משהו אחר אני כבר לא יודע מה באמת הכי טוב.....ואני חרשתי על הפורום והגעתי לכמה מסקנות כמו שרשום לך בהודעה שלי....

ובקשר למורה ללשון שאמרת שאני יקח > כולה התבלבלתי במילה אחת ואתה כבר מתחיל להתשא מעלי כאילו אתה לא מדבר בלי שגיאות כתיב!

אין לי כוח להכנס לדברים האלה אני רק רוצה לקבל חוות דעת ואתה סוטה מהעניין ומתחיל להעיר הערות מיותרות על שגיאת כתיב מיותרת שאין לה כלל חשיבות והיא לא קושרה לנושא שלי....ואגב....זה מנוגד לכללי הפורום :lol:

ניב

פורסם
אתה רוצה עצה לגופו של עניין? בבקשה:

כנהג חדש, הדבר האחרון שאני ממליץ לך הוא לקנות רכב ספורטיבי "אמיתי" או אפילו הצ'בק חמה. אל תפגע, אבל לא ממש תדע איך לשלוט ברכב והסיכוי שתגמור מרוח על איזה עץ גדול מדי (וגם חבל על האוטו...).

לדעתי, חפש מגאן קופה 1600 מהשנים 1996-1998, ותוכל להתגאות ברכב עם "פוזה" אמיתית במחיר שפוי ועדיין תוכל ליסוע בנוחות ובטיחות שקשה למצוא בקולט או בהונדה. האופציה השניה תהיה הונדה הצ'בק 1400 משנת 1996 ואילך - חמודה, אמינה סחירה אבל לא מפחידה.

צודק מאוד נהג שרק עכשיו קיבל את הרשיון ויעלה על אוטו ספורטיבי יכול לעשות תאונה מאוד מהר

לפתוח הת'רד אל תפגע אף אחד לא אמר שאתה לא נוהג טוב או שאנחנו מתנשאים מעליך זה פשוט שאנחנו בעדך

תצבור נסיון ושתעלם לך ההתרגשות הראשונית מללחוץ קיק בכל פעם שאתה נוהג רק אז אולי תוכל לעלות על רכב ספורטיבי

מאגן קופה אחלה של אופציה יש פוזה על האוטו וגם אוטו אמין

יונדאי קופה ??? (נכנס בתקציב?)

תוסיף לכל אלו אגזוז לחץ ומגנ'ז ויש לך אחלה אוטו פוזה!!!

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם
ISHPUZ תאמין לי אני כבר כמעט 3 חודשים מחפש אחרי רכב....כל אחד אומר לי משהו אחר אני כבר לא יודע מה באמת הכי טוב.....ואני חרשתי על הפורום והגעתי לכמה מסקנות כמו שרשום לך בהודעה שלי....

ובקשר למורה ללשון שאמרת שאני יקח > כולה התבלבלתי במילה אחת ואתה כבר מתחיל להתשא מעלי כאילו אתה לא מדבר בלי שגיאות כתיב!

אין לי כוח להכנס לדברים האלה אני רק רוצה לקבל חוות דעת ואתה סוטה מהעניין ומתחיל להעיר הערות מיותרות על שגיאת כתיב מיותרת שאין לה כלל חשיבות והיא לא קושרה לנושא שלי....ואגב....זה מנוגד לכללי הפורום :lol:

ניב

פשששש ילדון עם אשכים גדולים יש לנו פה אה?!?!?! :)

אשפוז מה אתה אומר?

חרגת מכללי הפורום..

אתה אמור לטפל בזה בתור מנהל :)

בכל אופן לשאלתך ידידי, מגאן קופה..

חפש טוב טוב ואולי תמצא אחת 1600 אוט'.

רכב יפה... תוכל להרכיב לו ג'אנטים יפים שויילר מרשים לטעמך סאב חמוד ואת השאר יעשו הילדות השטחיות בעיר מגורך.

בהצלחה מותק

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

זה לא ספורטיבי אבל...שברולט קווליר קופה תתאים לדרישות שלך

יש אוטומטיות , והגרסאות עם המנוע הגדול די זריזות

הייתה פה לא מזמן אחת למכירה בתקציב שלך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אלירן ידידי תודה על העזרה :wink: :wink:

עכשיו נחזור לנושא >>> המגאן קופה קצת יקרה בישבילי וגם כבר כולם יד 42439 ...שזאת בעיה....\

בעקבות החלטות קשות החלטתי שאני יקח מכונית בעלת גיר ידני בלבד כי זה מה שצריך נהג מתחיל....

ועם יש לכם רכב ספורטיבי כמו ה106, RSI וכו אז כל תגובה תבורך.

תודה מראש ניב

פורסם

מיצובישי קולט, ספויילר, 4 ג'נטים מגנזיום + צמיגים טובים, וקס ופוליש (עדיף ידני, שתלמד להעריך את הרכב) ו- שניים שלושה קורסי נהיגה מתקדמת - נסה ב"מסלולים" או "דרייב ארט" או כל בית ספר לנהיגה אחר.

בהצלחה. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...