Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע הגעתי הביתה מהעבודה , לחצתי על נעילת האזעקה ,הרכב ננעל ,החלונות עלו אך האזעקה נתקעה... צפצוף ארוך ולא מפסיק...

שמתי לב שהתאורה הפנימית ברכב נשארה דלוקה במצב האמצעי (מצב בו היא נדלקת רק כאשר ישנה דלת פתוחה..) .

פירקתי את כל המפסקים של הדלתות ובדקתי אחד אחד ועדיין התאורה הפנימית נשארה דלוקה...

ניסיתי גם אפשרות שאולי אחד המפסקים דפוק ולכן ניתקתי את כולם ועדיין התאורה דלקה.

הבוקר ניתקתי את מוח האזעקה בשביל לבדוק שאולי הבעיה היא משם ועדיין התאורה דלקה...

הייתי אצל "קוברה" והם טענו שזה לא קשור לאזעקה...

האם למישהו יש ניסיון בעיניין הנ"ל??

עזרה??

תודה

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

תבדוק את בית המנורה עצמו, פרק אותו(זה שעל התיקרה), נראה לי שאיזה חוט שם נוגע בגוף או שהבית מנורה עצמו משהו שם לא בסדר.

פורסם
תבדוק את בית המנורה עצמו, פרק אותו(זה שעל התיקרה), נראה לי שאיזה חוט שם נוגע בגוף או שהבית מנורה עצמו משהו שם לא בסדר.
פירקתי אותו..

אין קשר ?

זה לא שרק המנורה בעייתית.. האזעקה נתקעת.. משמע אי אפשר לדרוך אותה.

פורסם

אצלך כניראה האזעקה מחוברת בצורה כזאת שאם הנורה הפנימית במצב כבוי(המפסק עצמו על OFF),ואפילו תפתח דלת - האזעקה לא תצפצף אלה אם כן יש לך גלאי נפח .

לכן יש קשר לנורה ולבית נורה.

פורסם
כאשר הייתה פותח את האוטו עם האעזקה התאורה פנימית הייתה נדלקת ישר ?

כן.

היא הייתה נדלקת לזמן של כ20 שניות...

נ.ב: ניתקתי את המנורה (הוצאתי את כל בית המנורה החוצה) ודרכתי את האזעקה , הבעיה לא פסקה...

שמר- תודה (PSI..) כבר חשבתי על זה , פשוט זאת עבודה חרא כמו שכתבת ואני מנסה למצוא אולי מישהו נתקל כאן בבעיה דומה או זהה...

פורסם

שמר- תודה (PSI..) כבר חשבתי על זה , פשוט זאת עבודה חרא כמו שכתבת ואני מנסה למצוא אולי מישהו נתקל כאן בבעיה דומה או זהה...

ואם זה שידור חי , אנחנו לא אוכלים חרא ?

:wink:

פורסם

האם בדקת לחצן מכסה מנוע?

בדרך כלל הם הם האשמים בתופעה הנ"ל אם כי קיימת אפשרות גם ללחצן תא מטען (ויש כאלה מובנים בתוך המנעול של דלת תא המטען עצמה)

בדוק האם יש לחצן בתא המנוע ונתק אותו.

אם לא עוזר שלח הודעה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
האם בדקת לחצן מכסה מנוע?

בדרך כלל הם הם האשמים בתופעה הנ"ל אם כי קיימת אפשרות גם ללחצן תא מטען (ויש כאלה מובנים בתוך המנעול של דלת תא המטען עצמה)

בדוק האם יש לחצן בתא המנוע ונתק אותו.

אם לא עוזר שלח הודעה.

בברכה

דני

ניתקתי את המתג במכסה מנוע ועדיין לא עזר...

מאחורה יש מתג , וגם אותו ניתקתי!

אולי יש מתג מסוים בתוך הדלת האחורית??? באותו יום לקחתי טרמפ חבר והוא טרק בחוזקה את הדלת האחורית... ואז כשהגעתי הביתה התגלתה התקלה...

פורסם

אתה מדבר על המתג המקורי של תאורת תא המטען ?

אם כן , הוא לא מחובר כנראה לאזעקה , כי הוא מדליק נורה אחרת מאשר תאורת הפנים.

נסה לבדוק אם יש עוד מפסק במפתן הדלת. עבור האזעקה.

פורסם

מה זה ניתקת את המתגים

אתה אמור לקצר אותם אם אני לא טועה !

נכון ? כשהדלת סגורה - במכוניות רבות יש קצר וכשהדלת פתוחה נתק

אז אתה אמור לקצר אותם ולא לנתק ! זה כאילו פתחת את כל הדלתות לדעתי

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
מה זה ניתקת את המתגים

אתה אמור לקצר אותם אם אני לא טועה !

נכון ? כשהדלת סגורה - במכוניות רבות יש קצר וכשהדלת פתוחה נתק

אז אתה אמור לקצר אותם ולא לנתק ! זה כאילו פתחת את כל הדלתות לדעתי

לא, ההיפך!