Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקופ : גיליון "אוטו" הקרוב !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , הגיליון הבא הולך להיות ריווחי ...

צפויה להיות כתבת מבחן לסקסו VTS (!!!) .

אני יודע כבר עכשיו שישנם שני דברים שאיכזבו שם (בנדר , לא להתפרץ ...) :

מושבים והגה .

חוץ מזה , נאמר לי שזו הייתה חוויה ...

בנוסף נבחנו שם גם קוראדו , 306GTI ואולי עוד משהו ששכחתי ...

המקור הוא מהימן ביותר וחלק מהצוות של "אוטו" .

שאלתי למה לא עושים מבחן בין ה-106GTI ל-VTS (עקב הדיון הסוער שהתעורר כאן לאחרונה) , במקום בוצע טלפון לרוני נאק וניצן רז והצעתי הועלתה . הבנתי שנעשתה השוואה בעבר אבל לא מספיק מעמיקה והדבר יישקל .

בכל אופן , הייתה שיחה מעניינת .

דרך אגב , אם מישהו מעוניין במנוע של ה-106GTI משופר (140 כ"ס) ו\או מערכת בלימה של AC RACING שייצור קשר . זה אולי מתאים לפורום קנייה\מכירה אבל כבר התחלתי ת'רד אז ... לא נורא .

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם
306GTI

S16, לא GTI.

מה ההבדל בין 306GTI לבין 306 S16 ?

עוד הילוך, עוד 12 כ"ס ואבזור עדיף פה ושם אני חושב.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
מערכת בלימה של AC RACING

אתה לא מתכוון במקרה לAP RACING? :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

צודק , משום מה התבלבלו לי האותיות (והן בכלל לא קרובות על המקלדת) :drinking:

טוב לדעת שאתה מועיל לפעמים , ישי . :wink:

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם
אז ככה , הגיליון הבא הולך להיות ריווחי ...

צפויה להיות כתבת מבחן לסקסו VTS (!!!) .

אני יודע כבר עכשיו שישנם שני דברים שאיכזבו שם (בנדר , לא להתפרץ ...) :

מושבים והגה .

חוץ מזה , נאמר לי שזו הייתה חוויה ...

בנוסף נבחנו שם גם קוראדו , 306GTI ואולי עוד משהו ששכחתי ...

המקור הוא מהימן ביותר וחלק מהצוות של "אוטו" .

שאלתי למה לא עושים מבחן בין ה-106GTI ל-VTS (עקב הדיון הסוער שהתעורר כאן לאחרונה) , במקום בוצע טלפון לרוני נאק וניצן רז והצעתי הועלתה . הבנתי שנעשתה השוואה בעבר אבל לא מספיק מעמיקה והדבר יישקל .

בכל אופן , הייתה שיחה מעניינת .

דרך אגב , אם מישהו מעוניין במנוע של ה-106GTI משופר (140 כ"ס) ו\או מערכת בלימה של AC RACING שייצור קשר . זה אולי מתאים לפורום קנייה\מכירה אבל כבר התחלתי ת'רד אז ... לא נורא .

אכן סקופ אדיר, איך לא שמעתי על זה קודם? :p

אבל אם כבר כתבת, שיהיה - הכתבה היא לא לסקסו VTS אלא כתבה חוויתית על כמה מכוניות ספורטיביות וביניהן VTS מסוימת אחת. בנוסף - 205GTI 1.9 (לכן כתבתי לא מזמן שבקרוב תהיה השוואה מעניינת בין 205 לתואמת 106...), קוראדו G60, קליאו ספורט MK1, מיני קופר חדשה ו-306S16.

106 מול סקסו - נערכה השוואה קטנה, לצערנו לא הייתה אפשרות ליותר, בעיקר בגלל המסטר אוף דיסטרקשן שלא יודע לבחור ימים מתאימים (והמבין יבין :p:wink: )

בנוגע לויטיאס - המושבים עוד מילא, ההגה באמת לוקה, אבל חפיף. זה לא מפריע במיוחד לחווית הנהיגה (וזה מגיע מבנאדם שהיגוי טוב הוא קריטי מבחינתו - רגיל ל-306).

את השאר תוכלו לקרוא שם עוד כמה ימים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

או...סופסוף דברים מעניינים....מישהו יודע באם מדובר ברכבים משופרים?או סטנדרטיים?...

ח"ח לחבר'ה מאוטו...כבר שבענו מאינספור כתבות שיעמום...על סקודה סופרב..למשל או על כל מיני קוריאניות לא מעניינות...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם
או...סופסוף דברים מעניינים....מישהו יודע באם מדובר ברכבים משופרים?או סטנדרטיים?...

ח"ח לחבר'ה מאוטו...כבר שבענו מאינספור כתבות שיעמום...על סקודה סופרב..למשל או על כל מיני קוריאניות לא מעניינות...

המטרה הייתה לנהוג על רכבים כמה שיותר מקוריים. אף אחד מהרכבים שנבחנו לא עבר שיפורי שלדה או מנוע בצורה רצינית. מקסימום פילטר וכאלה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וואלה מגניב זה מה שחשבתי ...מכוניות סטנדרטיות שיהיו הכי קרובות למה שבאמת קורה במציאות..ולא כל מיני מכוניות הזויות עם שיפורים ב-מאה אלףש"ח.

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

של מי?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...