Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעודי משוטט באתר הרשמי של פרארי ומתחרמן להנאתי, נתקלתי בפיסת המידע המרשיעה הבאה -

הסתכלו טוב טוב בתמונה המצורפת ותראו מי ספק רשמי של קבוצת הפורמולה 1 של פרארי....

fer.JPG

פורסם

The Tata Group comprises 91 operating companies in seven business sectors: information systems and communications; engineering; materials; services; energy; consumer products; and chemicals

זה מה שגוגל הביא לי

ולא מצאתי עדיין שום דבר מעניין :\

אולי תפקח את עינינו?

פורסם

משעשע :lol:

אבל כרגע מה שבאמת הורס לפרארי ונמצא בעמוד הזה הוא כיתוב ה בריג'סטון על הגלגלים (חוץ מהמרוץ האחרון, שעזר להם, מאוד.)

פורסם

רעיון משעשע אבל טאטא הוא קונצרן הודי ענק.קשה לי להאמין שפרארי משתמשים ברכיבים ה"מופלאים"

של המכוניות המעולות :oops: של טאטא.

לסיכום אל תחפש סיבות מתחת לפני האדמה.אולי פשוט זמנה של פרארי עבר

וביננו יפה שעה אחת קודם הפוץ הגרמני הזה כבר נמאס עלי לגמרי :evil:

פורסם

אני מניח שהוא מדבר על שומאכר,

ואני אישית חושב שלולא בעיית הצמיגים של פרארי, הם עדיין היו מובילים.

כמו שאשפר לראות במירוצים, שומאכר כמעט כל מרוץ עושה את ההקפה המהירה ביותר, והמכונית החדשה של פרארי נחשבת מוצלחת מאוד, רק הצמיגים הורסים להם את הדירוגים.

פורסם

שומאכר גרמני.

ולמה אתה חושב שזמנה של פרארי עבר ?

המכונית שלהם תחרותית , אבל יש להם בעייה עם הברידג'סטונים (לפחות בהקפות הדירוג ,מה שמחרבן להם את כל המירוץ אח"כ).

כמו שברידג'סטון נתנו להם יתרון בשנים קודמות , השנה הם בעוכריהם. ברגע שיפתרו את הבעייה , תראה שהם רצים שוב קדימה.

• תוכן חדש...