Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מה אומרים אם אני מנגב הרכב בנייר טואלט רך אגרום לשריטות

האם להימנע מניגוב בנייר טואלט

ובכלל במה הכי מומלץ לנגב מים מרכב

תודה למי שישיב 

פורסם

גם אחרי שטיפת הרכב, ולפני הייבוש, מצטברים על הרכב לכלוך ואבק.

כשמנגבים במשהו לא מתאים כמו נייר טואלט, הלכלוך הזה נגרר על פני הפח ועלול ליצור סווירלס.

נייר טואלט במיוחד אינו מומלץ, הוא מחוספס יחסית, מתפרק בקלות ומשאיר סימנים על הרכב.

כדי לייבש בצורה נכונה ולשמור על הצבע, עדיף להשתמש במגבת מיקרופייבר איכותית ורכה, שמיועדת במיוחד לייבוש רכבים.

מומלץ לנגב בעדינות, בלי להפעיל לחץ, כדאי לבצע את הייבוש באזור מוצל כדי למנוע כתמי מים.

רצוי לשלב בשלב הייבוש ספריי דיטיילר שמקל על הניגוב, מוסיף ברק ומסייע במניעת כתמי מים.

אני ממליץ על מגבות של gyeon.

פורסם (נערך)

ממליץ מאוד על המגבת הזאת - יותר טובה בהרבה ממגבות רכב שניסיתי לפני כן. מאפשרת לנגב רכב גדול ממש מהר וללא סימנים.

*כשרכשתי אותה היה משלוח חינם.. עכשיו אין.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אין טעם לחסוך על מוצרים שעולים גרושים. תקנה מגבת ייבוש מיקרופייבר. לא חייב branded.

בדיוק כמו שלא תלך להתקלח עם סבון fairy, תעשה טובה לתשתמש במה שעושה את העבודה טוב.

• אהבתי 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

בשמחה אם יש עוד שאלות אתה מוזמן, במהלך השנים קניתי הרבה מוצרים חלקם שימושיים וחלקם פחות, הגעתי לשלב שיש לי בדיוק מה שצריך כדי לשטוף את האוטו ברמה טובה בין אם זה חומרים או כלים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...