Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום. לפי מה שמצאתי,ראיתי שבארץ אין הרבה חברות טובות של בלמים וצלחות קדמיים לדגמים מסויימים.

כרגע מחפש להחליף בטויוטה יאריס. 

האם אתם ממליצים על חברת SAMKO? לצורך העניין, השתמשתי (ברכב אחר-פג'ו 2008) ברפידות שלהם מקדימה עם צלחות מקוריות ובולם טוב מאוד,בלי רעשים- לפחות בנתיים. 

ראיתי המלצות על HI-Q, וגם כמה דיס המלצות. 

מעניין אותי לדעת אם שווה להשקיע על סט צלחות ורפידות של SAMKO לעומת HI-Q? ההבדל במחיר הוא סביבות ה250 שקל בכללי לסט רפידות וצלחות. האם באמת ארגיש הבדל באיכות?  הרכב נוסע הרבה יחסית, במיוחד בירידות של ירושלים וחשבתי אם שווה להשקיע כבר על משהו איכותי יותר. אפשר גם למצוא TRW אבל המחיר יעלה עוד יותר. היה לנו נסיון לא טוב  לפני כמה שנים עם צלחות של BREMBO ביחד עם רפידות של REMSA והבנתי שהברמבו שמיוצר בסין מאוד גרוע,במיוחד לרכבים אסיאתיים. מעדיף שהרפידות והצלחות יהיו מאותה חברה אם כבר, אז האופציות הן FEBI BILSTEIN+ BLUE PRINT, SAMKO,HI-Q, לפחות מה שמוכר שמצאתי ליאריס ישנה. 

לא מצאתי ATE,FERODO למשל לקדימה. רק רפידות של TRW אבל עולות פי 2.  הHI-Q מאוד זול, ונראה הכי נפוץ בארץ אבל קראתי כמה פוסטים שאנשים אמרו שהצלחות מהחברה הזלו התעוותו להם מהר.

עריכה אחרונה על ידי manwithcar
פורסם (נערך)

ליאריס תמצא רפידות של פרודו. ממליץ.

תבדוק אצל אבי חלקי חילוף. מאמין שהמחיר לא יהיה זול מTRW

לפני 3 שעות, manwithcar כתב:

מעדיף שהרפידות והצלחות יהיו מאותה חברה

זה שטויות ממש אין צורך.

קיבלת הצעה קונקרטית לצלחות חוץ מברמבו?

אהה, וחשוב מאוד, אל תקנה את המקורי המוזל שטויוטה מוכרים. זה סתם taxter גרוע.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, פריג'י כתב:

ליאריס תמצא רפידות של פרודו. ממליץ.

תבדוק אצל אבי חלקי חילוף. מאמין שהמחיר לא יהיה זול מTRW

זה שטויות ממש אין צורך.

קיבלת הצעה קונקרטית לצלחות חוץ מברמבו?

אהה, וחשוב מאוד, אל תקנה את המקורי המוזל שטויוטה מוכרים. זה סתם taxter גרוע.

המחיר שקיבלתי לסט צלחות:

HIQ-240

BLUE PRINT-400

SAMKO-470

סט רפידות:

HIQ-110

SAMKO-145

FEBI BILSTEIN- 150

TRW-240

ברמבו לא קיבלתי הצעת מחיר כי המליצו לי לא להתקין את הצלחות ברמבו שיש בארץ. 

הבנתי שblue print חברת בת של febi ו samko שייכת ל LPR.  המליצו לי על samko בגדול למחיר אם אני לא רוצה לעלות ל trw.

עריכה אחרונה על ידי manwithcar
פורסם

כל האופציות סבירות על הנייר, תמתין לפידבקים לגבי כמות אבק ושחיקה.

אני יכול להגיד שבמחירים של היום רפידות פרודו עלו לי טיפה פחות או יותר (כולל/לא כולל מע"מ) ועל צלחות לפני עשר שנים שילמתי על breco שהיא חברה טובה כמו שהציעו לך את Samko...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...