Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב מסוג זה לבת שלי ויש שתי מועמדות , שתיהן מ 2016 נקיות מתאונות ועם ק"מ דומה ונראות מטופלות.

טרם בדקתי אף אחת במכון , רק ראיתי והתרשמתי לטובה.

האחת יד ראשונה מדגם LTZ שטופלה רק בחברה אלא שזקוקה להחלפת 4 צמיגים ויש גם מכה בפח וכל זאת לפני בדיקה.

השנייה היא מדגם LT PLUS , יש שנייה פרטית , יש ספר טיפולים אך לא הכל בחברה אלא במוסכים כלליים וכרגע לא ידוע לי על השקעה נדרשת.

לאחר יישור קו נראה לי שה LTZ תצא יקרה בכ 4000 שקל מה LT PLUS.  

ההבדל באבזור הוא הנעה ללא מפתח , בקרת אקלים , גודל צמיגים (185.55.15  לעומת 165.65.14)

הרכב השני LT PLUS נראה קצת יותר שמור פנימית וחיצונית.

האם יש יתרון לגודל הצמיג ב LTZ ? 

תובנות נוספות ?  

פורסם

הפוך גוטה הפוך יש יתרון לצמיגים עם החתך הגבוה יותר (נוחות נסיעה בעיקר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נכון שחתך גבוה יותר תורם לנוחות נסיעה גבוהה יותר. יחד עם זאת, רוחב צמיג גדול יותר משפיע על אחיזה ובלימה משופרות.

אבל הכי משמעותי הוא מבחר הצמיגים הקיים לכל מידה, בדרך כלל במידות קטנות אין להשיג צמיגים ברמה גבוהה. זאת הסיבה שאני מוותר על מעט הנוחות שהחתך הגבוה תורם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

האמת היא שגם לי היה חשש כזה כזכרון מניסאן מיקרה  של הבן שלי שהתקשיתי למצוא לו צמיגים טובים כבר ב2016 עם קניית הרכב

והיה צמיגאי אחד שאמר לי "מה אתה משקיע ברכב זול ?" אך לבסוף מצאתי לו מישלין אנרג'י סייבר.

מעיון זריז באוטוטייר ראיתי שמוצעים צמיגים מיצרנים טובים אך כמובן לא בדקתי מלאי כי טרם קניתי

חוץ מעניין הצמיגים שאני מבין את השיקולים לכאן ולכאן - יש תובנות נוספות ?

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

האם ברכב שלא טופל בחברה הוחלף שמן גיר? 

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

5 שנים או 75 אלף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש פה פוסט שהיבואן אכן מחליף שמן גיר:

החלפת שמן גיר

בנוסף בקבוצת ספארק אכן מצוין שהיבואן מחליף כול 5 שנים או 75 אלף.

פורסם

היום נקנה הרכב השני , בדיקה יצאה כמעט מושלמת , עוד מיקוח קטן ולחצנו ידיים.

מסתבר שהרכב הראשון זמין רק כאשר המוכר יקבל את הרכב החדש שהזמין ולא ידע לתת תאריך אז ויתרתי.

מקסימום נחליף שמן גיר כחלק מיישור הקו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...