Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרירה של רכב מקרטע

עדי-אל

פוסטים מומלצים

ביום חמישי נכבה הרכב לאישתי באמצע נסיעה בעיר. ולא הניע שוב 

אני בעבודה ומתקשר לחברת גרירה שאני בדרך. הם שואלים אותי שאלות סטנדרטיות אם יש אמברקס וכו' לא ידעתי לענות אז אמרו לי הקריאה שלך מוקפאת עד שתוכל לתת תשובות.

הגעתי לרכב, ניסיתי להניע והוא עובד לא חלק ויש נורת מנוע. בגלל שזה יום חמישי והמוסך לא עובד שישי התקשרתי ואמרתי שהרכב מניע ולא צריך שירות. הפקידה אמרה לי להגיע איתו למוסך כי הרכב נוסע והשירות הוא רק למקרה חירום. אמרתי לה שאסע הבית עד שאחשוב לאן לקחת אותו אם בכלל. 

היום דיברתי עם מוסך וסיכמתי איתו ליום רביעי, הוא אמר עדיף להזמין גרר.

השאלה שלי: זה נכון אם רק לרכב תקוע הם נותנים שירות ואם אני יכול לקבוע גרירה רק ליום רביעי. 

חשוב לציין שהרכב במוסך בעיר אחרת ובמקרה של כיבוי אין היגוי ואין בלמים (לפחות לא בצורה קלה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק את הפוליסה שלך, אבל דומני שהפוליסה הרגילה לא מכסה גרירה של רכב שנמצא במוסך. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז הפוסט לא ברור. כתבת שהרכב במוסך בעיר אחרת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתקשרים שוב לחברת הגרירה, עם התלונה שהרכב נכבה באמצע הנסיעה, ואז אין היגוי (או היגוי קשה מאוד) ושאר ירקות.

ראה, גם ככה בחברות הגרירה (היה על זה פוסט לאחרונה), לא ששים להוציא גרר על כל דבר וגם זמני המתנה ארוכים. אבל אם תסביר את חומרת המקרה (ועכשיו אתה כנראה כן יכול לענות על מה שהם שאלו קודם) כנראה שכן ישלחו לך גרר.

אפשרות שנייה - להגיע עצמאית עם הרכב למוסך (אם כי אינני בטוח עדיין מהודעתך, מה חומרת המקרה).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק מה כתוב בחוזה הגרירה. כל הדברים האלה מוגדרים דם, כולל רדיוס הגרירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^מצטרף לנאמר. 

מקסימום תגיד מה שצריך בשביל שיביאו לך גרר. 

ביונדאי i20 נכבה לנו הרכב בעקבות החיישן קראנק בתוך היישוב, ולמרות שהייתי יכול לנסוע למוסך, חששתי שיכבה לי באחד הכפרים בדרך והזמנתי גרר (דרך הביטוח כמובן. והגיע).

עריכה אחרונה על ידי topop
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...