Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים.

הזכרתי העניין בעבר והתרשמתי שאין הד חיובי לקשר בין השניים והיום, עת חפשתי מידע בעניין חיישן הנקישות, התרשמתי שאולי יש פה עניין.

אסביר. לפני כחודש וחצי נכנסתי לחשמלאי רכב לטפל בנורת כרית אויר ברכב. מאזדה 3 2009, דור ראשון. הבחור הציע לי 2 אלטרנטיבות טפול מלא בתקלה או מעקף כלשונו, כטפול מהיר וזול יותר, אך כזה שלא יאפשר לי יותר לשחק בין מצבי ה-passanger airbag on/off. בחרתי באפשרות הזולה ויצאתי לדרכי. אציין כי לטענתו החליף לי חיישן. כל שראיתי זה שהוא מתעסק באיזור שבין שני הכסאות הקדמיים, פירק שם הפלסטיקה. עבודה של 2 דקות. נורת כרית האויר כבתה. ציין משהו בעניין מתחים (חשמליים) חלשים או משהו כזה.

כעבור יומיים (!!) נדלקה נורת מנוע. סריקה העלתה חיישן נקישות, קוד P0328. בסריקה גם ניכר היה שיש איזה עניין עם ה-airbag, למרות שנורת ה-airbag כבויה. אינני זוכר את קוד התקלה, אך מעריך שזה היה משהו בדומה ל-

B1935 Passenger-side air bag module (inflator No.1) circuit resistance low

יכול לסרוק שוב ולהעלות לכאן.

שאלות:

1. האם העבודה שנעשתה לי ברכב ע"י החשמלאי היא עבודה רצינית או שמא אף רמאות.

2. האם יתכן שאכן יש קשר בין העבודה שנעשתה ע"י החשמלאי לבין העניין עם חיישן הנקישות?

3. בהנחה שיש סבירות לקשר בין הדברים, האם ראוי שאטפל בעניין כרית האויר תחילה?

אלף תודות

גיא

פורסם (נערך)

נשמע כמו סלט רציני, לא באמת ניתן לדעת אם מה שהוא עשה גרם לעוד תקלות
מה שכן, לך לכמה מקומות ותשאל איך אפשר לסדר את התקלה שיש לך עם הכרית אוויר
לא הייתי משחק עם זה ומחפש פתרונות זולים,יעלה לך ביוקר אם תכנס לתאונה.
( אולי יש לך שם קצר בחיווט כי התקלה מעידה על התנגדות נמוכה, הייתי מהמר על הswitch עצמו שמכבה או מדליק את הכרית, אמור להיות פרתון  מאוד פשוט)

ולגבי החיישן נקישות, תאפס את התקלה, תראה אם זה חוזר אם כן כנראה שתצטרך להחליף חיישן

ועוד משהו קטן, קשה לי מאוד להאמין שיש באמת "חשמלאים" שמתעסקים בתחום הרכב בארץ קח אותם בערבון מאוד מוגבל

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
פורסם (נערך)

תשובות:

1 כן וכן

2 כן

3 כן

(*) קח אחריות גם על ההחלטות שלך, בחרת ללכת על האופציה הזולה. מה ציפית שיקרה? (בקשר לכרית האויר, לא בקשר לחיישן נקישות).

אני הייתי שוקל לחזור אליו ולבקש שיחזיר את המצב לקדמותו.

אז תחזור הנורית לדלוק בלוח השעונים,

רק אז הולך למישהו שבאמת יסדר את העניין כמו שצריך.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • רעיון טוב! 1
פורסם

טוב. בהמשך לכתוב מעלה, מעדכן שהקוד המדוייק של התקלה הקשורה בכרית האויר הוא B1890-F5 ולא הקוד שרשום למעלה.

B1890-F5 Passenger Air Bag Disable Warning Lamp Circuit Short to Battery.

במדה שזה יכול להוביל למסקנות בעניין...

תודה שוב

• תוכן חדש...