Jump to content

mazda guy

  • הודעות

    41
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

תכנים שנפתרו

  1. mazda guy's הודעה בנושא מאזדה 3 2009 - נורת כרית אויר סומנה כפתרון   
    צהריים טובים.
    הזמן עובר ולא עדכנתי. כבר חודש. אז ככה...
    נכנסתי לבסוף למוסכניק שלי והוא בצע כמה נסיונות לטפל בתקלה. לא צלח. חבר לבסוף סורק ואפס את התקלה. זה היה סורק מרשים כזה. ממש טאבלט. לקח לו כמה דקות לבצע את האפוס. אמר שאי אפשר היה לאפס אם היתה תקלה בפועל במערכת. זהו. תם ונשלם. נפרדתי מסכום נסבל ונסעתי לדרכי. סיום מפתיע משהו ונעים בסך הכל. לא למדתי הרבה, אבל לפחות מאחוריי ולא מאד יקר.
    תודה לכולם.
    מצרף צלום של המצבר הישן, mcaspi.

  2. mazda guy's הודעה בנושא החלפת נורת אתות קדמי ימין. אין גישה נוחה להחלפה. סומנה כפתרון   
    אז ככה. תודה איציק. חשבתי על הבת שלי מאותו המקום, אך לבסוף זה לא קרה.
    יגיל, לגבי פרוק הפנס, מסרטון ביו-טיוב, התרשמתי שבשביל לנתק ת'פנס נדרש פרוק נוסף על שלושת הברגים. לא מתחייב על זה, אך זה מה שהבנתי.
    בכל אופן, לבסוף נגשתי הבוקר למוסך חלילי בדרום תל-אביב והבחור שם השחיל יד ותוך כמה שניות עשה את זה. אני עדיין רוצה לנסות לעשות את מה שעשה ולראות אם אני מצליח לחקות אותו. לא חייב לפרק, אבל כן רוצה לראות אם אני יכול להגיע.
    רוצה להוסיף כאן כי הבחור ממוסך חלילי החליף לי ת'נורה בנורה חדשה שלו ונתן לי עוד נורת אור חניה שהייתי זקוק לה גם, אותה החלפתי בעצמי, ולא רצה לקחת כסף כלל. ואם כבר מוסך חלילי, אז בהזדמנות זו, אומר עוד כמה מלים טובות. לפני 7 שנים +, התקשרתי אליו, לבעל המקום, לאחר שמצאתי את הפרטים שלו במדרג, ושתפתי אותו בכך שמצאתי רכב ושאני רוצה ללכת לבדוק אותו והוא הציע לי לבוא לעשות טרום בדיקה אצלו בחינם כדי לראות אם יש טעם כלל לשלם על בדיקה מקיפה. וכך היה. הגעתי אליו. השקיע דקות ארוכות מזמנו ללא תמורה בבדיקת הרכב. בסוף אכן קניתי את הרכב.
    דרך אגב, נפלתי בטסט היום רק על לוחית רשוי אחת. שזה לדעתי לגמרי מסחרה. הלוחית אמנם היתה בת 16 אבל לא ראיתי בה שום פגם.
×
×
  • תוכן חדש...