Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

הרכב הוא סיטרואן C1 2018 (ידני) עם 68 כ"ס. (מנוע 998CC)

אני רואה שחסר קצת נוזל קירור במיכל ואני רוצה להוסיף.

אבל בשנים האחרונות הבעלים הקודם של הרכב פשוט ערבב כל מה שהיה לו: נוזל אדום, נוזל ירוק, מים מהברז. . .

האם מישהו יודע מה הנוזל קירור שאני צריך בשביל הרכב הזה, והאם לאור הנסיבות שכתבתי למעלה, אולי כדאי בכלל ללכת למוסך, לרוקן לגמרי ולמלא מחדש הכל?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי verytired
פורסם

עדכון: זה החומר שנוסף למיכל הרזרבי. במיכל הרזרבי היה חסר משהו כמו ליטר.. יכול להיות שיש נזילה? החומר הזה ממקס סטוק.. מפחד שהוא יכול לעשות נזק, מה שגם כתוב עליו רק "ANTI RUST" ולא כתוב מה הוא מכיל חוץ מ"חומרים מונעי קורוזיה" ו"מים מטופלים"

liquid.thumb.jpeg.970305d4af14e08e51f51e10fa995aef.jpeg

פורסם

זה מיצר בישראל בקיבוץ סאסא. מעבר לזה לא יודע מה המפרט של הנוזל הזה והאם מתאים.

אומר רק שיש נוזל קירור מקורי של פוז'ו/סיטרואן שמצויין עליו בפירוש לא להשתמש במכוניות עם מנוע של טויוטה 1.0:

IMG_20240123_202632.thumb.jpg.56b9576ccd7b58fd5bfe407375367643.jpg

אותה המלצה כמן במקרה של שמן מנוע - תחפש מה מומלץ לרכב מקביל של טויוטה. 

• אהבתי 1

פורסם

תודה

צודק באמת בספר של הטויוטה אייגו כתוב איזה נוזל צריך בדיוק וזה גם תואם למה שחשבתי שזה היה וורוד במקור (Toyota long life)  

ראיתי של-valvoline יש נוזל קירור תואם למכוניות אסייתיות נראה לי אקנה אותו ואלך להחליף הכל.

פורסם (נערך)

עדכון:

הנוזל קירור המקורי של טויוטה מאוד יקר וגם קשה להשיג 

אבל בחנויות חלפים יש את Valvoline Zerex Asian.

שאמור להיות תואם - למישהו יצא להשתמש? הוא בסדר נכון?

האם הייתם משתמשים בחומר flush או מספיק לרוקן הכל ולמלא מחדש?

עריכה אחרונה על ידי verytired
  • תוכן חדש...