Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיבלתי דוח על זה שהחזקתי פלאפון ביד בזמן שדיברתי בדיבורית. אכן עשיתי זאת, מעשה טיפשי וגם כמובן רואים את זה בתמונה. זה דוח התנועה הראשון שלי ויש לי 6 שנים רישיון. לאור המצב במדינה 1,000 ₪ זה סכום שיכול להכביד עליי. אין לי כל כך בעיה עם הנקודות, יותר עם הקנס. אני רוצה לכתוב להם בקשה. מה כדאי לי לרשום בה?
תודה מראש.
פורסם
לפני כשעה, Be roo כתב:

תחסוך לעצמך את הזמן, אין נוהל להפחתת קנס עקב קשיים כלכליים.

עדיין לא שמעתי על מישהו שהפסיד מלנסות

כן נתקלתי במקרים של בקשות שהתקבלו כנגד כל הסיכויים

פורסם

אתה לא עומד בקריטריונים להמרה לאזהרה בעבירה זו, שהיא רישיון נקי מהרשעות 10 שנים.

אגב, שמתי לב לניסוח הסעיף במהדורת החנ"א המעודכנת:

image.thumb.png.9e99f64c101332ab74cacecfc922c4d8.png

נגמר הויכוח בין קמץ לחיריק, עכשיו זה רכב נע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

אתה לא עומד בקריטריונים להמרה לאזהרה בעבירה זו, שהיא רישיון נקי מהרשעות 10 שנים.

אגב, שמתי לב לניסוח הסעיף במהדורת החנ"א המעודכנת:

image.thumb.png.9e99f64c101332ab74cacecfc922c4d8.png

נגמר הויכוח בין קמץ לחיריק, עכשיו זה רכב נע.

זאת רק הכותרת, נוסח העבירה לא השתנה.

פורסם

נוסח האישום צמוד לנוסח התקנה, שלא השתנה (ועדין לא ידוע האם ה-ב' קמוצה או חרוקה). הכותרת מפרשת אותו, לפחות ברמת השוטר בשטח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, Be roo כתב:
לפני 12 שעות, chezik כתב:

כן נתקלתי במקרים של בקשות שהתקבלו כנגד כל הסיכויים

אשמח לפרטים

לא במקרה כזה, אבל למשל כשקיבלתי דו"ח על נסיעה בנת"צ בירושלים, וכולם ייעצו לי שחבל על הכמה דקות שאקדיש לכתוב מכתב בקשה לעירייה שיבטלו את הדו"ח כי אין שום סיכוי בעולם ואף אחד לא הצליח, ביקשתי והדו"ח בוטל.

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, chezik כתב:

לא במקרה כזה, אבל למשל כשקיבלתי דו"ח על נסיעה בנת"צ בירושלים, וכולם ייעצו לי שחבל על הכמה דקות שאקדיש לכתוב מכתב בקשה לעירייה שיבטלו את הדו"ח כי אין שום סיכוי בעולם ואף אחד לא הצליח, ביקשתי והדו"ח בוטל.

לביטול דו״ח יש נוהל. 

להפחתת קנס אין. זה לא קיים. אין מערכת שתומכת בזה.

הסמכות וההליך היחיד שבו ניתן לשנות קנס של סעיף אישום זה בית משפט. אם פות״ש רוצה לנסות את מזלו שם, תאורטית הוא יכול. מעשית הוא מבזבז יום חופש ומסתכן בקנס גדול יותר.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...