Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוצע ריסטרט לראוטר - לא עזר.

בוצע "שכח רשת" גם ל-2.4 וגם ל-5 - לא עזר.

בוצע ניקוי DHCP - לא עזר.

הראוטר עם קושחה עדכנית, השואהמי עם קושחה עדכנית.

רק אדגיש שהחיבור לרשת האלחוטית מצליח, אך אין גישת אינטרנט. התחיל מלפני איזה ככה, בלי סיבה ברורה.

מה הקטע? בהוטספוט מהטלפון הסטרימר מקבל גישת רשת והכל סבבה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

קודם כל תהיה בנקודת הנחה שהבעיה היא בסטרימר בלבד שמריץ אנדרואיד שזה זבל של מערכת הפעלה, יש לי אותו סיפור עם כרומקאסט שכמעט הוציא אותי מדעתי,

בניגוד למצב אצלך אצלי הוא הפסיק "לראות" את הוויפי המקומי, במיוחד לאחר הפסקת חשמל, בכמה פעמים פשוט עשיתי לו ריסטרט או כיביתי והדלקתי הראוטר והרשת חזרה,
אבל....כך פתאום זה קרה שוב והרשת נעלמה כאילו בלעה אותה גוגל, ניסיתי הכל והייתי בטוח ששוב עשיתי טעות להתקרב לזבל הזה שנקרא אנדרואיד (לא משנה באיזה תצורה היא) אני תמיד חוטף את הג'ננה מה-OS הזאת,

בקיצור אחרי חפירה לא מעטה בדוקטור גוגל הגעתי לאיזה פורום מסתורי אחד ויחיד שבתגובה שם של אחד המשתמשים הוסבר לבדוק את הערוצים שהוויפי משדר, ושהכרומקאסט משדר רק על ערוצים ספציפיים

(למרות שהכל מוגדר אוטו' בראוטר והכל עובד עם המוצרים האחרים בבית, בדיוק כמו אצלך),

נכנסתי להגדרות הראוטר שיניתי ערוצי וויפי מאוטו' לערוץ 11, והופ הסטרימר ראה את הרשת והתחבר, כמעט איבדתי את סבלנותי, לא היה נסיון חיובי אחד ממערכת ההפעלה הזאת,

עכשיו תשאל את עצמך איך לעזעזל גוגל העולמית לא מעדכנת באופן רשמי שהכרומקאסט המעפן שלהם משדר רק על ערוצים ספציפיים ולמה זה לא מעודכן בשום מקום!

בקיצור תבדוק זאת אצלך, ושוב הבעיה ככל הנראה הינה בסטרימר, אם הוא רואה את הרשת המקומית זה טוב, אם הוא אומר שאין גישה לאינטרנט משהו שם חוסם אותו, אתה יכול גם לנסות לחבר את הסטרימר ישירות בכבל רשת (במידה ומאפשר זאת),
אם הוא יתן לך גישה לאינטרנט בתצורה הזאת אז הבעיה היא באחת ההגדרות שידור של רשת הוויפי שלך, בהצלחה. 

פורסם

עם ציוד של טיפילינק קורים כל הניסים והנפלאות בעולם.

בתור עוסק בתחום שאני הולך למשווקים ויוצא לי לא פעם לעבור במעבדה אני יכול לא ר שמכל הציודים הקיימים אצל היבואנים, מה שקורה עם ערמות הטיפילינק שיש שם זה לא אמיתי…

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני שעתיים, Mikelt89 כתב:

קודם כל תהיה בנקודת הנחה שהבעיה היא בסטרימר בלבד שמריץ אנדרואיד שזה זבל של מערכת הפעלה, יש לי אותו סיפור עם כרומקאסט שכמעט הוציא אותי מדעתי,

בניגוד למצב אצלך אצלי הוא הפסיק "לראות" את הוויפי המקומי, במיוחד לאחר הפסקת חשמל, בכמה פעמים פשוט עשיתי לו ריסטרט או כיביתי והדלקתי הראוטר והרשת חזרה,
אבל....כך פתאום זה קרה שוב והרשת נעלמה כאילו בלעה אותה גוגל, ניסיתי הכל והייתי בטוח ששוב עשיתי טעות להתקרב לזבל הזה שנקרא אנדרואיד (לא משנה באיזה תצורה היא) אני תמיד חוטף את הג'ננה מה-OS הזאת,

בקיצור אחרי חפירה לא מעטה בדוקטור גוגל הגעתי לאיזה פורום מסתורי אחד ויחיד שבתגובה שם של אחד המשתמשים הוסבר לבדוק את הערוצים שהוויפי משדר, ושהכרומקאסט משדר רק על ערוצים ספציפיים

(למרות שהכל מוגדר אוטו' בראוטר והכל עובד עם המוצרים האחרים בבית, בדיוק כמו אצלך),

נכנסתי להגדרות הראוטר שיניתי ערוצי וויפי מאוטו' לערוץ 11, והופ הסטרימר ראה את הרשת והתחבר, כמעט איבדתי את סבלנותי, לא היה נסיון חיובי אחד ממערכת ההפעלה הזאת,

עכשיו תשאל את עצמך איך לעזעזל גוגל העולמית לא מעדכנת באופן רשמי שהכרומקאסט המעפן שלהם משדר רק על ערוצים ספציפיים ולמה זה לא מעודכן בשום מקום!

בקיצור תבדוק זאת אצלך, ושוב הבעיה ככל הנראה הינה בסטרימר, אם הוא רואה את הרשת המקומית זה טוב, אם הוא אומר שאין גישה לאינטרנט משהו שם חוסם אותו, אתה יכול גם לנסות לחבר את הסטרימר ישירות בכבל רשת (במידה ומאפשר זאת),
אם הוא יתן לך גישה לאינטרנט בתצורה הזאת אז הבעיה היא באחת ההגדרות שידור של רשת הוויפי שלך, בהצלחה. 

זהו, שעל פניו אין שום הגדרה (אבל שום הגדרה) שאמורה לגרום לזה, כל מכשיר אחר מתחבר לרשת האלחוטית וגולש סבבה. מה גם שזה עבד, עד שלפתע זה הפסיק לעבוד, או בגלל עדכון שהסטרימר עבר (שזו אפשרות סבירה), או הזיה אחרת.

לפני 44 דקות, gsi16v כתב:

עם ציוד של טיפילינק קורים כל הניסים והנפלאות בעולם.

בתור עוסק בתחום שאני הולך למשווקים ויוצא לי לא פעם לעבור במעבדה אני יכול לא ר שמכל הציודים הקיימים אצל היבואנים, מה שקורה עם ערמות הטיפילינק שיש שם זה לא אמיתי…

לא מפתיע כלל. גם אני לא נמנה על חסידי טיפילינק אבל למטרות הגנריות שלי, על כל הדפקות של ה-VR600 (בייחוד כשהוא מתפקד כמודם+ראוטר ולא רק כראוטר), הוא מספיק.

תודה לכם. 🙏

פורסם

כשאתה נכנס למשק הראוטר, הסטרימר מקבל כתובת IP תקינה?

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אציע את המובן מאליו (שלא ציינת שעשית) - ניסית לעשות ריסטרט לשיאומי?

יש לנו את השיאומי סטרימר כבר כמה שנים, וכל פעם שיש בעיה אנחנו עושים לו רסטרט או מעדכנים תוכנה והכל נפתר. 

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

בשיומי בכמה ימים אחרונים יש בעיה כזאת שזה רושם מחובר ללא אינטרנט, למרות שבפועל יש חיבור תקין.

הנה הדרך לפתור את זה:

ללכת להגדרות, העדפות מכשיר, תאריך ושעה.

על השורה הראשונה זמן ותאריך אוטומטי לעשות כיבוי

ואז להגדיר באופן ידני למטה שעה ותאריך עדכניים וזה מסדר את זה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...