Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,
במשפחה אחד הצעירים הוא קצין בקבע. כרגע משרת כקמ"ן גדודי והוא מאד מצליח, כבר יש קודקודים שמציעים לו תפקיד הבא, ומחכים ומבקשים שיגיע אליהם.
הבחור מבקש בסופו של דבר לעבוד במשרד ממשלתי ויודע שלשם כך עליו קודם ללמוד.
כרגע הוא בוחן לימודים על חשבון הצבא, כמובן סיום ההתחייבות לצבא בעקבות הלימודים הללו ולבסוף לפצוח בקריירה במשרד ממשלתי.
מצד שני הוא ממש לא מעונין ללמוד מזרחנות וכו'. יותר מענין אותו מחקר מודיעיני וגם ביו-טכנולוגיה.
זהו הכיוון בגדול.
הוא לא יודע איך זה יקרה, מה עוד עליו לעשות וכו' וכו'.
אני אשמח מאד, אם אתם תוכלו כל אחד לפי הבנתו או ניסיונו, לעזור, לייעץ ולכוון.
אולי יש משהו שהוא עוד לא חשב עליו? אולי יש משהו שהוא לא לקח בחשבון?
לצערי אני כבר זקן מדי ולא יכול לייעץ לו בתחום.
תודה רבה מראש ובשורות טובות.

פורסם (נערך)

אני לא בטוח שאני מבין מה הוא רוצה להשיג.

אם הוא רוצה לחקור מודיעין - הצבא זה המקום הכי טוב להתחיל בו. כרגע הוא קמ"ן גדוד והוא לא חוקר כלום. אז שיחכה לתפקיד שני\שלישי מחקרי אמיתי.

אם הוא רוצה ביוטכנולוגיה - מחקר מודיעיני לא קשור לזה ברוב המוחלט של המקרים. המקום היחיד שיש בו קשר לכך הוא אולי (אולי) זימ"ט.

לימודים דרך הצבא - אם זה יהיה דרך אמ"ן, אין כמעט סיכוי שהוא ילמד ביוטכנולוגיה כי אין בזה צורך. 

משרד ממשלתי - זו כותרת, מה עומד מאחוריה? יש משרד ספציפי שעוסק במשהו ספציפי שהוא מעוניין לעסוק בו? או שזה נשמע לו כמו מעסיק טוב ולכן הוא מכוון לשם?

אני חושב שקודם כל הוא צריך להבין מה המטרה הסופית שלו, וממנה לגזור אחורה מה הצעדים הדרושים, ואילו מסלולים יביאו אותו אליה. 

עריכה אחרונה על ידי Step
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)

רוצה משרד ממשלתי? שיקח https://jobiz.gov.il/jobs

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

קמן גדוד הוא צעיר עם אבקת חשמל על

השפתיים, מוקדם מידי לדבר על לימודים.

כמו שאמרו לפני, שיסגר על עצמו מה הוא רוצה לעשות במשרד ממשלתי ומה הוא רוצה ללמוד.

היום לימודים תוך כדי שירות היא לא מילה גסה.

שילמד מה שהוא חפץ בו, בלי חתימה מצד הצבא. ישלם בעצמו על הלימודים, אולי יקבל מענק שיכסה חלק מעלות הלימודים.

יסיים ללמוד את מה שמעניין אותו, ירצה להישאר בצבא והצבא ירצה אותו, אדרבה. ירצה להשתחרר ולעבוד באזרחות, הכל אפשרי. כך ילמד את צה שהוא חפץ בו, ומנגד לא יחתום בצבא עד גיל 35

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...