Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

נכון להיום אני מתנייד על קיה נירו מטעם מקום העבודה, של חברת ליסינג (שלמה סיקסט, אם זה משנה).

הרכב ברשותי שנתיים ובכוונתי לעזוב את מקום העבודה.

האם מנסיונכם , חברת הליסינג תסכים למכור לי את הרכב, למרות שלא תם החוזה (3 שנים).

פורסם
לפני 2 דקות, boy23 כתב:

ברור שהיא תסכים למכור אותו

כמעט בבמחיר שאני יכול לקנות חדש

הכוונה היא במחיר המחירון המשוקלל, לאחר הפחתות ק'מ ועבר ליסינג

פורסם
לפני 5 דקות, FARM כתב:

הכוונה היא במחיר המחירון המשוקלל, לאחר הפחתות ק'מ ועבר ליסינג

חבר שלי רצה לקנות לפני כמה שנים את המאזדה 3 שלו אחרי ה3 שנים כאשר חדשה עלתה 136 והם רצו אחרי 3 שנים ו90 אלף קילומטר 72 אלף הוא כמובן החליט שלא לקחת

פורסם
לפני 6 שעות, FARM כתב:

שלום רב

נכון להיום אני מתנייד על קיה נירו מטעם מקום העבודה, של חברת ליסינג (שלמה סיקסט, אם זה משנה).

הרכב ברשותי שנתיים ובכוונתי לעזוב את מקום העבודה.

האם מנסיונכם , חברת הליסינג תסכים למכור לי את הרכב, למרות שלא תם החוזה (3 שנים).

קודם כל מקום העבודה צריך להסכים לשחרר את הרכב ומישהו יצטרך בשביל זה לשלם את קנס היציאה.

אם תעבור את זה אז ישמחו למכור לך את הרכב לפי תנאי החוזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אם ממשיכים לשלם אז אין קנס יציאה. לליסינג לא משנה מי משלם כל עוד הכסף זורם .החברה שלך רק צריכה לאשר את העברת החוזה. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם אתה לוקח את חוזה השכירות על שמך, ובהסכמת המעסיק וחברת הליסינג - אין בעיה.

אם אתה רוצה לקנות, כבר תלוי בהסכם בין המעסיק שלך לבין חברת הליסינג. 

בהסכם מעוגנות (או לא) האפשרויות לרכוש את הרכב בסוף תקופה או במהלך התקופה.

אם זה לא מעוגן במדוייק, צפה שחברת הליסינג תבקש ממך מחיר שהוא קרוב מאוד למחיר מחירון + שיקלול חודשי עליה לכביש + שקילול ק"מ נמוך אם יש, וללא הורדת ליסינג או ק"מ גבוה אם יש. למה? כי הם יודעים שבשוק הנוכחי הם ימכרו אותו בחוץ במחיר מחירון בלי קושי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...