Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרכב פורד פוקוס 2010

1. אתמול החלפתי רפידה קדמית ( icer ) , המוסכניק אמר שצריך להחליף גם את הצלחת הקידמית , אמר שהיא כנראה קצת עקומה (למרות שלפני שבוע הייתי אצל מוסכניק אחר שאמר שהצלחת בסדר ולהחליף רק את הרפידה והוא היה עמוס ולכן עשיתי אצל אחר) , בכל אופן חשבתי לא לקחת סיכון ולהחליף הבעיה שהיה לו רק צלחת גם של icer (הנוכחי מקורי של פוקוס) , רציתי צלחת מהמותגים שרצים פה בפורום ,כגון brembo .

אמר שאם מחליפים , אז להחליף עכשיו שכן הרפידה והצלחת תופסות אחת את הצורה של השניה ואם לא אז להחליף את הצלחת בהחלפת הרפידה הבאה. 

שאלתי אם אפשר להמשיך לנסוע עם צלחת כזו ? אמר שאם אין רעידות בזמן בלימה , אז אפשר.

השאלה שלי האם אכן ככה ?

האם יש בעיה בהחלפת קודם רפידת בלם  ולאחר זמן (ימים/שבועות) החלפת הצלחת? או להחליף הכל ביחד

האם צלחת של ICER מומלצות ?

פורסם

הצלחות של ICER בסדר גמור..

אם כבר נפלה החלטה להחליף צלחות ורפידות אז עדיף להחליף ביחד ולא בשלבים, כיוון שמשטחי החיכוך של הצלחת והרפידה עוברים התאמה אחד לשני בקילומטרים הראשונים

יום טוב גם לך

פורסם

בשביל שצלחת מקורית תתעקם צריך להתאמץ מאוד, כמו למשל אחרי סדרה של בלימות חזקות וארוכות להכנס לשלולית עמוקה או לסגור את ברגי הגלגל בכוח פי 5 מהנדרש ובצורה לא אחידה. 

בכל שימוש סביר עיקום של צלחת מקורית זה דבר נדיר ואם אתה לא מרגיש רעידות בבלימה, כמראה שהיא לא עקומה.

אם גם אין שחיקה גבוה שלהן והעובי מעל המינימום, תשאיר עד להחלפת הרפידות הבאה. 

פורסם

אני נהג רגוע ולא זכורים לי סדרה של בלימות חזקות , וסגירת ברגים חזקה זה אני לא יודע, לא תלוי  בי..

לגבי העובי - אף אחד משני המוסכניקים שהייתי אצלם לא בדק את העובי עם כלי מדידה, רק ב"עין". אחד לא ראה צורף בהחלפה בכלל והשני ששאלתי עם יש מדרגה דיבר על עיקום. 

אולי אכנס לבדיקה נוספת אצל מוסכניק שלישי ?

פורסם

עיקום צלחת שרואים בעין יגרום לרעידות חזקות מאוד בבלימה. אם אין רעידות בבלימה בשום מצב, אין עיקום. 

• תוכן חדש...