Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בפיאט פנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

פיאט פנדה רובוטית,

נדלקה נורית engine failure,

כרגע כשאני ברמזור האוטו עובר לניוטרל אוטומטית.

בנוסף כשהתיבת ההילוכים הרובוטית מעבירה הילוכים אני שומע האצת מנוע מוגברת, כאילו המנוע מתאמץ ועושה רעש כל פעם שיש העברת הילוך.

עכב זאת אני בוחר לנסוע ידנית ואז אין האצת מנוע מוגברת בהעברת הילוכים(יש מתג בחירה אם אני רוצה העברה רובוטית או ידנית).

כמו כן עוד דבר שנדיר שקורה הוא כשאני במהירות נמוכה בהילוך ראשון לעיתים המנוע כאילו מתחיל לפרפר ואז לחיצה על דוושת הגז לא משפיעה על הרכב ואז אני צריך לכבות ולהדליק אותו.

אבקש את דעתם בנושא,

האם מדובר במנוע/גיר?

האוטו ישן, עלות התיקונים תהיה גבוהה מאוד ? לשחרר את הרכב לפירוק ?

סך הכל אני נהנה ממנו והוא נוסע. יחד עם זאת יש לי טסט אוטוטו ואני לא הייתי רוצה להשקיע בו אם הבעיה לא פתירה באמינות גבוהה.

פורסם

צריך לבצע בדיקה עם מחשב איבחון תקלות מתאים ואז ניתן יהיה לדעת מה מקור הבעיה

ומה יש לבצע, עלויות וכו' ואז תוכל להחליט נה ךעשות.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

מהמרכז,

שורה תחתונה אני חושש שכל תיקון יהיה יקר וזמני, לא סומך על המוסכים.

האוטו לא שווה הרבה והבדיקה עצמה תעלה 500 שקל במינימום.

פורסם (נערך)

אם הרכב במצב נסיעה כרגע  ואין חשש שתתקע איתו בשולי הדרך הייתי שוקל לנסוע לאבחון במוסך מומחה למכוניות פיאט והומלץ כאן הרבה מאוד פעמים בפורום- מוסך "שמשון" ביהוד.

במקרה הגרוע בהנחה שברשותך ביטוח צד ג' תוכל להפעיל את ביטוח הגרירה ולשנע אותו למוסך.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...