Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש איוניק 2021 פרימיום כאשר אחד היכולות העיקריות שאני מעוניין בהם ברכב הוא בקרת השיוט האדפטיבית עם מנגנון הזחילה בפקקים (הולך לנסוע הרבה על איילון. לאחר נסיעה במשך שנה עם המנגנון בקארוק זה מאד הקל בפקקים).

לצערי עקב הסגר נאמר לי על ידי יונדאי שלא ניתן לבצע נסיעת מבחן כרגע ולכן אם מישהו התשמש במנגנון זה באיוניק אשמח למספר תשובות:

 

1. האם ניתן להפעיל את בקרת השיוט האדפטיבית גם כאשר הרכב עומד? 

2. האם הרכב עוצר עצירה מלאה ואין צורך להחזיק את הברקס בעת עמידה ולאחר שהרכב מלפנים מתחיל לנסוע מערכת השיוט חוזרת לפעולה?

3. האם רמת הדיוק של המערכת מספקת?

 

פורסם

אם המערכת בנירו דומה אז:

1. לא - אפשר להפעיל רק בנסיעה.

2. הרכב עוצר עצירה מלאה, במידה ועמדת ליותר משניות בודדות התחלת הנסיעה תלוי בלחיצה קצרה על הגז שלך.

3. סבירה.

פורסם

בכל מהירות.

 

באופן אישי נהניתי מהמערכת באיוניק.

כמובן שבארץ ישראל שבה לחתוך נתיבים זאת דרך חיים, לפעמים אתה יכול לספוג האטה קצת פחות נעימה, אבל אני חושב שכך זה יהיה בכל מערכת

 

המערכת מצוינת בזחילה ועד עצירה מוחלטת, ולאחר מס' שניות יש ללחוץ קלות על דוושת הגז כדי שתופעל שוב

פורסם

ניתן לדרוך את המערכת רק במהירות מעל 30 קמ"ש. בקארוק ניתן לדרוך את המערכת גם בעמידה, אבל המהירות המינימאלית שנרשמת היא 30 קמ"ש או מהירות נמוכה יותר שמוכתבת מהרכב המוביל (אם יש כזה)

×
×
  • תוכן חדש...