Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ 14 חודשים שוטר עצר אותי בטענה שנסעתי מהר, הראה לי ממלז עם 34 קמש מעל המותר בדרך בין עירונית... כלומר 750 שקלים ו 8 נקודות.

הדבר היה נראה לי מוזר מאוד שכן הכביש היה עמוס מאוד ולא היתה בכלל אפשרות להגיע אפילו למהירות המותרת.

אבל... מיאטה שחורה, גג פתוח, אחלה רכב להיטפל אליו.

הגעתי הביתה, עברתי על הדוח וגיליתי מספר דברים.

א' - השוטר ליטרלי מודה בדוחה שהוא איבד קשר עין

ב' - השוטר "רדף" אחרי במשך 2.5 ק"מ בכביש די מפותל ועקלקל

ג' - השוטר רושם שהוא לזר רכבים שמגיעים מנקודה X - שבה בכלל לא עברתי, אני השתלבתי לכביש המהיר הזה אחרי נקודת הלזירה של השוטר

אז ביקשתי לבטל וצירפתי את כל הראיות -

וקיבלתי תגובה אוט' של "התובע דן בבקשתך והחליט לא לבטל" כפי שרבים לפני קיבלו

אז ביקשתי שוב - ושוב קיבלתי תגובה  אוט'

וביקשתי שוב - ושוב קיבלתי תגובה אוט'

[אציין שהראיות היו רבות - וחד משמעיות - מסוג הראיות שהיו מביאות לי זיכוי במשפט בלי לראות שופט בכלל]

התייאשתי וביקשתי להישפט

עד כאן - אכזבה גמורה מהתביעה המשטרתית שביודעין מנסה לבזבז את זמנה ואת זמן האזרח

מפה לשם, החודשים עוברים ואני לא מקבל זימון לדין. עוברים עוד ועוד חודשים - ולא מגיע זימון לדין.

הגיע השלב שאני כבר מאמין שהדוח יפול על התיישנות

[יש לתביעה שנה להגיש כתב אישום מיום ההודעה האחרונה בנושא - במקרה הזה, התאריך שבו אמרו לי שמקבלים את בקשתי להישפט].

הגיע ועברה השנה, בדקתי באתר נט המשפט כפי שעשיתי עד לאותו רגע - ועדיין לא היה זימון לדין.

פעם בכמה שבועות גם התקשרתי למענה האוט' לוודא שאין תאריך למשפט, והייתי מקבל את ההודעה של "לא נקבע תאריך"

ואז, למחרת היום שבו עברה שנה מרגע ההודעה האחרונה בתיק - התקשרתי ונאמר לי במענה האוט' שהדוח בוטל

אני חייב לציין שהייתי בטוח שברגע שתעבור שנה אאילץ להתחיל לריב עם התביעה במטרה שיבטלו את הדוח

שינסו לעשות שיטת מצליח ולהגיש כתב אישום בכל זאת, למרות שהדוח כבר התיישן

בטח שלא ציפיתי לביטול אוטומטי בדיוק ברגע ההתיישנות

אז כל הכבוד למשטרת ישראל שהפסיקו להציק לאזרח הקטן בנושא הזה

• מעניין 1
פורסם

במילים אחרות - לא התאכזבת כי לא היו לך ציפיות (או יותר נכון היו ציפיות רעות).

אבל כל הסיפור הזה הוא לחלוטין לא תקין, החל מהשוטר בקצה ודרך כל הגורמים בתביעה שעסקו בזה.

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מצד אחד אתה צודק - מצד שני, הציפיות הרעות שלי מבוססות על מקרים של חברים בסיטואציות דומות.

חבר ממש היה צריך להגיע עד לשופט בשביל להגיד לו שהדוח כבר התיישן והתביעה מסרבת לבטל אותו (השופט נזף בתובע וביטל את הדוח).

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בדיוק, מידת שביעות הרצון והאכזבה בהתאם לצפיות.

יש לנו כאן עסק עם שוטר שנטפל לבעלי רכבים ספורטיבים

תביעה שמתנהלת על אוטומט 

ורק בזכות התעקשות של האזרח הכל הסתיים בלא כלום.

מה שהכי מעצבן זה שגם אם היית מגיע למשפט ומוכיח את צדקתך, השוטר הזה היה ממשיך בעבודתו. אפילו שוטרי תנועה שהוכח ששיקרו במכוון לא פוטרו.

אבל העיקר שאתה מרוצה :-)

ככה זה, כשאתה רגיל לחטוף אגרוף כל בוקר, אתה אומר תודה על סתירה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 6 דקות, Morningstar כתב:

מצד אחד אתה צודק - מצד שני, הציפיות הרעות שלי מבוססות על מקרים של חברים בסיטואציות דומות.

חבר ממש היה צריך להגיע עד לשופט בשביל להגיד לו שהדוח כבר התיישן והתביעה מסרבת לבטל אותו (השופט נזף בתובע וביטל את הדוח).

ברור שהציפיות הרעות מבוססות על דברים קונקרטיים, אני רק מציין כמה זה עצוב שאתה מספיק מרוצה כדי לפתוח שרשור במיוחד בפורום ולספר באריכות על זה, משמע השקעת מהזמן שלך בכתיבה הזו.

וכל זה כי לא דפקו אותך עד הסוף לפני שהבינו שזה תיק כישלון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Be roo כתב:

בדיוק, מידת שביעות הרצון והאכזבה בהתאם לצפיות.

יש לנו כאן עסק עם שוטר שנטפל לבעלי רכבים ספורטיבים

תביעה שמתנהלת על אוטומט 

ורק בזכות התעקשות של האזרח הכל הסתיים בלא כלום.

מה שהכי מעצבן זה שגם אם היית מגיע למשפט ומוכיח את צדקתך, השוטר הזה היה ממשיך בעבודתו. אפילו שוטרי תנועה שהוכח ששיקרו במכוון לא פוטרו.

אבל העיקר שאתה מרוצה :-)

ככה זה, כשאתה רגיל לחטוף אגרוף כל בוקר, אתה אומר תודה על סתירה.

בגדול, היו לי תוכניות רבות לדאוג שהשוטר הספציפי הזה יפוטר -

כאשר אמר לי לעמוד בצד, עצר אותי במקום לא בטוח בעליל שבו בקלות יכולנו כולנו לההירג.

כאשר אמרתי לו "למה שלא נמשיך עוד כמה מטרים קדימה שם יש איפה לעצור בביטחה" ענה לי בזלזול "אל תדאג אני מאבטח אותך" -

כאילו אם תגיע משאית של 20 טון ב 90 קמש - הניידת במשקל 1500 ק"ג שלו תעזור במשהו...

מצרף תמונה להמחשה (הכל מוקלט, כולל השיח שלנו):

image.thumb.png.041e6e2c3cdca6dadbb13ce2e1772ffa.png

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם
לפני 39 דקות, Morningstar כתב:

לדאוג שהשוטר הספציפי הזה יפוטר -

פה יש לך מקרה של ציפיות הפוכות, אם אתה חושב שהיית מצליח להביא לפיטורי שוטר בגלל זה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מוכר לי הסיפור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...