Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 שעות, yuvk כתב:

לא ממליץ על 7 שנות אחריות ל"בקו" - תבדוק מה זה מכסה בדיוק.

אל תפיץ מידע כוזב.

אם אתה לא יודע, אל תכתוב סתם.

7 שנות אחריות = שנת אחריות יצרן + 6 שנים נוספות אחריות מלאה (כמו בתעודת האחריות של השנה הראשונה).

מתוך תקנון המבצע: 
"זכאות לרכישת אחריות מלאה למוצר לתקופה נוספת של 6 שנים, מעבר לשנת אחריות הקבועה על פי דין, בכפוף לתעודת האחריות המצורפת למוצר, בתמורה לתוספת
תשלום של 199( ₪ מאה תשעים ותשעה שקלים חדשים)."

לפני 21 שעות, babayaga כתב:

תודה על המענה. רוב הביקורות שאני קורא על BEKO הן לא משהו. החוויה האישית שלך חיובית?

גם לנו יש מקרר של בקו, אומנם בקושי חודשיים, אבל החוויה חיובית בהחלט (מדובר במקרר מקפיא תחתון מדגם CN160235X כמו בלינק הזה)
נפח ברוטו 590 ליטר, נטו 554 ליטר. המחיר באיזור 3500 (קניתי ב 3300 והוספתי 200 לאחריות 7 שנים).

"ברימאג" (במותג BEKO) הם היבואן היחידי שנותן 7 שנים אחריות מלאה על מקרר בישראל, לא מצאתי עוד מקרר נוסף בטווחים האלו עם אחריות שמתקרבת לזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אולי אני לא מעודכן, אבל בהחלט לא מביא מידע כזב.

אני בעלים (לשעבר) של בקו SBS. בעבר האחריות היתה לשנה, ושש נוספות על המנוע. כדוגמת זה:
https://www.lior-electric.co.il/product/מקרר-בקו-מקפיא-עליון-beko-rdne455k01pt-פלטיניום/

https://www.eyalhashmal.co.il/page/אחריות

"מקררי Beko ו-Lg האחריות הינה שנה + 9 על מדחס למקררים ."

במקרר שלי היתה חלודה על ציפוי הנירוסטה (!) כבר בשנה הראשונה, כרטיס בקרה שהתקלקל וחיישן טמפ' שהשתגע, שלא לדבר על הפלסטיקה שנשברה בקצב. כל זה לא היה מכוסה. ולכן כתבתי "בדוק את מה זה מכסה".
המקרר אגב הוחלף אחרי 12 שנה, שזה מכובד.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

בקו לא חפים מבעיות, נכון להיום ליין המקררים שלהם מאוד אמין

מכיר מקרוב את רוב הסדרות לאורך השנים.

הנירוסטה בבקו נכון להיום אחד היפים והעמידים שיש, לדעתי ותר מהקוריאנים

פורסם

אמרו לי פעם שנירוסטה איכותית איננה מגנטית. הבקו שלי החזיק יפה מאוד את ערמת הציורים מהגן. אגב הוא היה רחוק מלחות ונתזי מים.

:turn-l:
פורסם
לפני 6 שעות, yuvk כתב:

אולי אני לא מעודכן, אבל בהחלט לא מביא מידע כזב.

אני בעלים (לשעבר) של בקו SBS. בעבר האחריות היתה לשנה, ושש נוספות על המנוע. כדוגמת זה:
https://www.lior-electric.co.il/product/מקרר-בקו-מקפיא-עליון-beko-rdne455k01pt-פלטיניום/

https://www.eyalhashmal.co.il/page/אחריות

"מקררי Beko ו-Lg האחריות הינה שנה + 9 על מדחס למקררים ."

במקרר שלי היתה חלודה על ציפוי הנירוסטה (!) כבר בשנה הראשונה, כרטיס בקרה שהתקלקל וחיישן טמפ' שהשתגע, שלא לדבר על הפלסטיקה שנשברה בקצב. כל זה לא היה מכוסה. ולכן כתבתי "בדוק את מה זה מכסה".
המקרר אגב הוחלף אחרי 12 שנה, שזה מכובד.

אבל זה היה לפני יותר מ 12 שנה, ובזמנך לא היו 7 שנות אחריות מלאות - וכן האיכות שלהם אז היתה לא משהו בלשון המעטה. 
מאז עברו הרבה מים בנהר, ויש שיפור משמעותי - ויש שיפור עוד יותר משמעותי באמון במוצר שמקבל 7 שנים אחריות מלאה.
אז לפני שכותבים "לא ממליץ" ורק אז שולחים מישהו לבדוק את התעודת אחריות - אפשר לוותר מראש על הדיס-המלצה ולשלוח אותו לבדוק את פרטי האחריות המוצעת, זה הכל... :-) 

לפני 6 שעות, yuvk כתב:

אמרו לי פעם שנירוסטה איכותית איננה מגנטית. הבקו שלי החזיק יפה מאוד את ערמת הציורים מהגן. אגב הוא היה רחוק מלחות ונתזי מים.

נירוסטה היא פלדת אל-חלד, ויש תרכובות שמגיבות למגנט ויש כאלה שלא. הכל תלוי ביחס של הפלדה מול יתר החומרים שהכניסו פנימה.
גם סירים מנירוסטה, איכותיים דיים, מתמגנטים היטב לכיריים אינדוקציה, זה לא אומר שהם חרX.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...