Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החלטתי לעבוד במערכת השמע באופן דיגיטאלי, דהיינו אני מחובר למכשיר DSP.3 של HELIX אופטי ( TOSLINK ) דרך מכשיר המולטימדיה של סינקופה שיש לו יציא אופטית וגם מאסטר ( HI LEVEL ). החלטתי לרכוש מגבר4X150W HELIX C FOUR, מגבר מעולה שיש לו אפשרות להתחבר אליו אופטי ( TOSLINK ) דרך מכשיר DSP של HELIX. לכן רכשתי 2 כרטיסים דיגיטאלי של HELIX MODUL HEC. אחד עבור יציאה ממכשיר DSP ( אופטי )  והשני עבור כניסה למגבר ( אופטי ). המגבר של HELIX יפעיל את הרמקולי טוייטר ומידריינג' וסנטר. היתר יפעיל מגבר של ZAPCO - Z 200.4. אני מבקש לציין שאכן מכשיר המולטימדיה של סינקופה, מפתיע אותי לטובה, לא רק בגלל יציאה אופטית, אלא הוא מסוגל לקרוא קבצי   WAV.       24 BIT. המכשיר עושה את זה דרך USB שהוא הממולץ ביותר לשמוע קבצי מוסיקה מעל 50 מגבביט לשיר, ולא דרך הזרמת מדיה דרך WIFI, ולא דרך   bluetooth שמקבץ את השירים בשיטה משלו. אגב זה מה שגם PSSOUND PETER ממליץ בכל הסרטונים שמעלה ליוטיוב. כן בדיוק כמו FULLDA במכשיר אחר רק בעלות כספית של 2/3 ממחיר של AUDISON חסכון של כ - 2000 ש"ח על המגבר בלבד !! והאיכות של HELIX ידוע לכל האודיאופילים המקצועיים בעולם הסטריאו ברכב.   

בהזדמנות זאת אני רוצה לפנות במיוחד לחבר יקר KALMNGAR שסיפר על רמקולים RS שהוא שמע וקנה, כן ליתר חברי הפורום, היום שמעתי מערכת של אריק EXSOUND, נשארתי המום !! איזה איכות וצליל יש למערכת שאריק בנה ברכב שלו, צליל של הרמקולים RS המידריינג' הם כמו פשוט מדהימים, והמגבר שהוא בנה מפעיל את הרמקולים בצליל בעל נפח עמוק, מלא צלול ונקי פשוט לא נתפס. KALMANGAR כמה צדקדה שהתלהבתה מהרמקולים RS פשוט מטורפים לא להאמין. כל הכבוד לאריק על בניית המערכת, לאחר ששמעתי את המערכת שלו חזרתי בנסיעה לביתי ולא הדלקתי את המערכת, כדי לא להיות מבואס.  פשוט לא יכולתי לשכוח את הצליל ששמעתי מהמערכת והרמקולים של אריק !!  

עריכה אחרונה על ידי Dani Cohen
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

דני היקר שלום,

המערכת של אריק אכן מדהימה, מאמין ששמעת את המאסטר? סט מעולה מעולה, אבל אל תשכח שהדלתות שלו בטון המגבר שלו בניה אישית, הוא עובד עם כבל אופטי והוא הלך לבחור בשם דימה שיעשה לו כיוון.

הטוויטר המיד באמת מדהימים אצלו, הוופר מזכיר את שלי רק שיורד יותר נמוך ונותן יותר עוצמה(אותו אופי סאונד).

למחיר שלהם הם מוצרים מעולים, השאלה אם זה הטעם שלך? כי הבאס של RS מאוד פאנצי וחד, לא כל אחד אוהב. מנגד יש כאלה שמאוד אוהבים.

אני אישית שמעתי דברים שאני כבר יותר אוהב, אל תטעה זאת חברה טובה,

אבל צריך להבין שלכל אחד יש חברה שטובה לו,

בשבילי לפי דעתי זה סקאןספיק.

ונגיד סקאן זה ההפך מRS בבאס כמעט ואין פאנץ או מכה יבשה. 

גם יש כאלה אוהבים פוקל כן? בעייני הם חולים, אבל פעם אחת שמעתי מערכת של פוקל שכוונה כמו שצריך פוקל אוטופיה 3 וואעי n.7 וזה היה נשמע מעולה, ממש טוב.

עריכה אחרונה על ידי kalmangar
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם
לפני 11 שעות, kalmangar כתב:

דני היקר שלום,

המערכת של אריק אכן מדהימה, מאמין ששמעת את המאסטר? סט מעולה מעולה, אבל אל תשכח שהדלתות שלו בטון המגבר שלו בניה אישית, הוא עובד עם כבל אופטי והוא הלך לבחור בשם דימה שיעשה לו כיוון.

הטוויטר המיד באמת מדהימים אצלו, הוופר מזכיר את שלי רק שיורד יותר נמוך ונותן יותר עוצמה(אותו אופי סאונד).

למחיר שלהם הם מוצרים מעולים, השאלה אם זה הטעם שלך? כי הבאס של RS מאוד פאנצי וחד, לא כל אחד אוהב. מנגד יש כאלה שמאוד אוהבים.

אני אישית שמעתי דברים שאני כבר יותר אוהב, אל תטעה זאת חברה טובה,

אבל צריך להבין שלכל אחד יש חברה שטובה לו,

בשבילי לפי דעתי זה סקאןספיק.

ונגיד סקאן זה ההפך מRS בבאס כמעט ואין פאנץ או מכה יבשה. 

גם יש כאלה אוהבים פוקל כן? בעייני הם חולים, אבל פעם אחת שמעתי מערכת של פוקל שכוונה כמו שצריך פוקל אוטופיה 3 וואעי n.7 וזה היה נשמע מעולה, ממש טוב.

אכן אתה צודק KALMANGAR בקשר לכך שיש חברות רמקולים טובות, שכל אחד מתחבר לצליל שהוא אוהב מסט רמקולים כל שהוא. אני ציינתי את העובדה שלי פשוט נשמע הסט של אריק EXSOUDN פשוט נפלא עם נפח ועומק מדהים במיוחד המידריינג'. גם אתה ציינתה זאת בפוסט שלך על שיפור שאתה עושה למערכת שלך ברכב. אני מקווה שלי זה יצא חצי צליל כזה ואני יהיה מאושר. בעתיד אחליט מה ואיזה רמקולים שונים אני ירכיב ברכב, כמובן לאחר שמיעה של סטים.  בכלל שבוע שעבר יצא לי לפגוש מספר אוהבי אודיו מקצועי ברכב, עם מערכות בשווי של עשרות אלפי שקלים, ובנוסף עם ציוד נוסף בבית במקרה שיהיה איזה נזק למערכת ברכב. אין סוף לרצון של אנשים לשמוע בצורה מושלמת לדעתם וטעמם ברכב. ומוכנים להשקיע עשרות אלפי שקלים !! יש מה ללמוד מהם בתחום זה, יש להם ניסיון של שנים רבות, עם ציוד מקצועי למיניהם. 

• אהבתי 1
פורסם

היי דני
יש לי גם את ה dsp3 מחובר דרך ליחידת ראש המקורית של הרכב באמצעות היי לוול (מאזדה cx5). אשמח לקבל פרטים על יחידת הראש שקנית.
כמו כן איזה כיוונים ביצעת ואיך?
תודה

Sent from my HD1900 using Tapatalk

פורסם

אהלן FireStar אני שמח שרכשתה DSP מעולה של HELIX. לפני  יותר משנה רכשתי דרך מתקין מהצפון יחידת ראש ( מולטימדיה ) של ניפון דגם RR 810, שעשתה לי צרות צרורות, הפסיקה לתפקד לאחר מספר ימים, ונאלצתי לנסוע עד כפר סבא למשרדי היבואן אשר החליף אותה. אבל הדבר לא עזר, כל המתקינים שהייתי אצלהם, אמרו לי שסוכן המכירות של NIPPON אומר להם לעבור למכשיר מדגם KAIER. החזרתי בחזרה את המכשיר המולטימדיה המקורי, עד שקראתי על מכשיר מולטימדיה של SYNCOPE עם יציא אופטית חיבור דרך כבל TOSLINK. אני רוצה לציין שאני מופתע לטובה מיחידת הראש ( מולטימדיה ) הזאת. אין כל רעש/זימזום, אפילו לא קטן ביותר מהרמקולים במיוחד מהטוויטרים, שהיה לפני כן במכשיר NIPPON.  אני לא עשיתי חיבורים וכיוונים, אלא VOVA מאשדוד ( SPL STUDIO ) עשה התקנה של החוטים/כבלים של HI LEVEL, שמעון אדם/בחור נהדר שיש לו חברה בשם : ESIMPEX עשה כיוון ראשוני למכשיר DSP. אני יכול לכתוב לך שאתה חייב לכוון ביחידת ראש ( מולטימדיה ) הכל NORMAL לא לשחת עם הDSP המובנה ביחידת הראש. את כל עבודת הכיוונים עושה  DSP HELIX. ממליץ לך לפנות לבחור יקר בשם KALMANGAR מהפורום, הוא יודע מי מכוון את מכשיר DSP של HELIX. גם תפנה לחברת SYNCOPE תבקש לדבר עם שמעון הוא כבר יעזור לך. 

לי אין קשר לאף חברה, אבל באמת אם אתה רוצה לשמוע איכותי ונקי, תעבור למכשיר עם יציאה אופטית - SPDIF או TOSLINK. 

לא סתם האחראי על הפורם האודיו אדי - LANOSFORCE קנה מכשיר סיני עם יציעה SPDIF, הוא יודע מה הוא עושה, הוא מקצועי ומומחה בתחום האודיו.

שיהיה לך בהצלחה תפנה לקבל יעוץ ועזרה מכל האנשים שהזכרתי בתגובתי. 

• תוכן חדש...