Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם
ברשותי אאודי איי 6 2008.

עשיתי תיקון מזגן(החלפת מדחס) לפני כשבוע ואני קצת מתלבט אם התופעה שקוראת בשינוי הטמפרטורה היא תקנית או מראה על בעיה.

מה שקורה כשאני מוריד טמפרטורה מ25 מעלות ל20 באופן אוטומט עוצמת האיוורור מתגברת האם זה תקין?

יש לציין שהמזגן מקרר טוב מאוד אבל אני לא רואה הבדל בעוצמת הקור שיוצא מהפתחים כשאני מפעיל את המזגן על 25 מעלות או על 20. ההבדל הוא רק בעוצמת המאוורר שמשתנה. יש לציין שכן מורגש ברכב ירידה בטמפרטורה לאחר כדקה אבל שוב.. האוויר הקר שיוצא נשאר קבוע. ככה זה מרגיש לי 

פורסם

תשים טרמומטר בפתחי המזגן ותראה שהטמפרטורה יורדת.
עם תחושה קשה להתווכח אבל נתונים נותנים אינדיקציה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

תבדוק אם אתה על מצב אוטומטי בבקרת האקלים(אם יש) אצלי זה גם קורה. זה הדרך של הרכב להוריד את הטמפ'. אמנם יש לי רכב אחר, אבל אולי זו הסיבה.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

פורסם

ככה עובדת בקרת אקלים על מצב אוטומט.

המערכת שולטת בעוצמת המאוורר כמו גם בטמפ' שיוצאת.

באופן מעשי כשיש בקרת אקלים יעילה אין מה לגעת יותר מידי בפיקוד המיזוג. מכוונים לטמפ' שבדרך כלל נוח איתה, 21-22 מעלות והמערכת עושה את השאר בעצמה. כשמתחילים נסיעה והרכב חם היא תפעיל את עוצמת המפוח קרוב למקסימום ע"מ לקרר את הרכב כמה שיותר מהר ואחרי שהטמפ' בתוך הרכב תרד המערכת תשנה את העוצמה. בהחורף היא תעבור לבד מקרור לחימום ע"מ לספק את הטמפ' הרצויה.

רבים טועים בהתנהלות עם מערכת בקרת אקלים ומשנים את הטמפ' על פני תחום רחב ללא צורך. המערכת לא תקרר מהר יותר כשמורידים ידנית את הטמפ' בהתחלה ל-16 או פשוט משאירים על הטמפ' הרצויה ונותנים למערכת לעשות את העבודה בעצמה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...