Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ביקשו מאבא שלי בהמשך לתקלה בפנס שלו 600 ש"ח למשומש כולל עבודה,חלק חדש בארץ עולה 750 ללא עבודה.

מצאתי פנס ימני חדש בעלות של 250 ש"ח מחו"ל כולל משלוח.

השאלה היא,מי מבטיח שאין מיסים גבוהים בשחרור המוצר מהמכס והיא לא נשאלת סתם כי אני על 4 גומיות לחלון נדרש לשלם כמעט 500 ש"ח מיסים והאם בכלל משתלם לייבא את הפנס או לנסות בכל זאת להשיג משומש מפירוקי רכב.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כנראה שלא חיפשת טוב כי למשל כאן המחירים זולים יותר. לגבי פנסים - אם זה נתקע במכס וצריך בדיקה של משרד התחבורה - זה עלול להיות יקר יותר מרכישה מקומית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 58 דקות, zvit כתב:

כנראה שלא חיפשת טוב כי למשל כאן המחירים זולים יותר. לגבי פנסים - אם זה נתקע במכס וצריך בדיקה של משרד התחבורה - זה עלול להיות יקר יותר מרכישה מקומית.

זו בדיוק כרגע הבעיה של עם הגומיות גשם שהזמנתי- UPS אומרים שיש מוצרים של משרד התחבורה שדורשים עליהם תשלום של מכס לא נמוך ואני לא רוצה ליפול.

בלי קשר,תודה על הקישור- הוצע בתחילה מחיר גבוה יותר.

פורסם (נערך)

ייבוא פנס אחורי (להבדיל מקדמי), ובמחיר שציינת - לא אמור להסתבך יותר מדיי.

אם יורשה לי לשאול - כמה עלו לך 4 הגומיות + משלוח, שבעטיין ביקשו 500 ש"ח מיסים ?

אני חושב שהבעייה היא שהזמנת עם UPS. אל תייבא במשלוח עם חברות שילוח כאילו (גם הן רוצות לגזור קופון - לא שאני מצדיק. שאל להבא את המוכר ושירשום לך בפירוש באיזו צורה הוא מתכוון לשלוח).

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טופל בסוף ללא מכס.

הם הודו שהיתה טעות בסיווג המוצר ושאכן המוצר נידון לשחרור מהיר.

עכשיו יש לי מנורת קסנון שהוזמנה מאלי אקבפרס שתקועה במכס..

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

בתאריך 21.7.2020 בשעה 13:31, חולגי כתב:

ייבוא פנס אחורי (להבדיל מקדמי), ובמחיר שציינת - לא אמור להסתבך יותר מדיי.

אם יורשה לי לשאול - כמה עלו לך 4 הגומיות + משלוח, שבעטיין ביקשו 500 ש"ח מיסים ?

אני חושב שהבעייה היא שהזמנת עם UPS. אל תייבא במשלוח עם חברות שילוח כאילו (גם הן רוצות לגזור קופון - לא שאני מצדיק. שאל להבא את המוכר ושירשום לך בפירוש באיזו צורה הוא מתכוון לשלוח).

עלות 542.73 כולל הכל ובסוף שוחרר ללא עלות -אספתי את המוצר מנקודת האיסוף שלהם- 8 ק"מ מהבית.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

• תוכן חדש...